Не смеши людей. 13% за упырей-коммунистов - это еще худший показатель. Отнять и поделить - на всех углах - шикарная программа. Навешивание ярлыков - типичный прием коммуно-путинской технологии. И "эксперт" - кретин полный, успех Свободы - это в первую очередь поражение импотентов НУНСа, которым история и народ дали идеальный шанс, а они его бездарно и подло просрали. Твой голубой кумир ведь тоже начинал с шапок, а чем сейчас промышляет - все и так видят. Чем открытый бандитизм лучше нечестного бизнеса? Или все вокруг белые и пушистые? Посмотрите на декларации - половина кандидатов - бомжи! И держат свои яхты, наверное, на берегу, а живут в парадных. За кого голосуете - того и получите.
Suppiluliuma написав:Мне больше всего по душе программа Партии регионов, потому что она наиболее реалистичная. Там нету утопических сказок, заведомо невыполнимых обещаний.
"Правительство отложило на год реализацию экономических и социальных реформ. Факт, что реализация реформ в очередной раз отложена на год, позволяет экспертам говорить о провале быстрых системных преобразований." И т.д. http://www.mignews.com.ua/ru/articles/123884.html - Вони працюють.
090981m написав:Докази, що Азаров і Ко не українці? Те, що вони громадяни України не робить їх українцями. А документи фабрикуються. Так що йде врозріз зі Свободою?
Поясните Ваше понятие слова "украинец".
Українці - це спільнота людей, що вважає своєю рідною українську мову, культуру, історію. Хоча мені відомо, що є чимало російськомовних українців
А меня вообще смущает националистическая подоплека. Социалистическая - понятно, а националистическая причем? А, с такими планами, как вернуть графу в паспорте о национальности, мои подозрения усиливаются. А принципиальной разницы в программах КПУ и "насосов", не вижу.
А що саме націоналістичного в програмі Свободи вас непокоїть? Чи то буде класика "Чув дзвін, та не знаю, де він"?
А в чем проблема?Вы стыдитесь своей национальности?
А если у меня родители - разных национальностей? Что делать - выбирать? А я не хочу выбирать. И многие думаю тоже не захотят. И потом, это разъединит людей на своих и чужих, вобьет между людьми клин, зачем? Наоборот, следует объединить все 46 миллионов граждан Украины вокруг идеи построения сильного, благополучного государства, которое каждый будет считать своим независимо от этнического происхождения и родного языка.
Козак-характерник написав:Нет программ у всех партий,кроме коммунистов и свободовцев.
Мне больше всего по душе программа Партии регионов, потому что она наиболее реалистичная. Там нету утопических сказок, заведомо невыполнимых обещаний. Что до межигорий, откатов, оффшоров и пр. - знаю, знаю. В этом отношении "регионалы" не лучше и не хуже всех других, кто когда-либо дорывался до этого корыта. А те, кто еще не дорывался, станут точно такими же, когда дорвутся, уверен на 100%. Но в нынешней властной команде хотя бы собраны знающие люди, профессионалы, в том числе наиболее толковые из тех, кто в 2004 стоял на Майдане (Порошенко, Кинах, Каськив, Портнов). А кто в оппозиции - одни политиканы и демагоги.
Навіть якщо батьки різних національностей, то людина напевно все ж якось ідентифікує свою національність. І чому національність має ділити на своїх і чужих? Ми все одно залишимось громадянами України. І не українця також поважатимуть, якщо він працюватиме на благо країни, я якій живе. Абсолютно очевидно, що неправильно було б вважати всіх українців добрими, а не українців - поганими.
Щодо програм партій, то тут і говорити нічого. Наша Україна, Батьківщина та ПР вже були при владі й продемонстрували повну нездатність змінити ситуацію. Та й програму свою ж не реалізовували. Тому треба давати шанс іншим, шукати. Бо ті зажерливі падлюки ніколи не наїдяться. В Україні потрібно радикально змінити економічну модель, бо капіталізм виявився надто диким для нас. Я б у кожній галузі створив домінуюче державне підприємство, щоб реально оцінити витрати на виробництво продукції. Всі постачальники таких підприємств були б теж державними, щоб унеможливити відкати. Зараз в Україні практично нема конкуренції, фактично у всіх сферах олігопольні змови. А такі підприємства дали б індикативну ціну товарів. Я б ліквідував більшу частину ВУЗів, бо вони зараз паразитують на економіці, не випускаючи кваліфікованих кадрів. Наука теж зазнала б великих змін. Зараз в Україні величезна кількість кандидатів та докторів наук, але ніхто не чув про їх винаходи. Вони не над тим, що треба працюють (якщо працюють). Україна зараз імпортує величезну кількість продукції, тоді як легко могла б сама це все виробляти. Я б обмежив експорт сировини, бо запаси корисних копалин не безмежні, а українська економіка має величезний потенціал внутрішнього споживання. Треба замикати всі виробничі ланцюжки в Україні - ось яка має бути мета. Сільське господарство теж зазнало б великих змін. Навіщо експортувати зерно та імпортувати м'ясо?! Чому не розвивати тваринництво в Україні? Всі іноземні земельні латифундії були б витіснені з України й відновилися б колгоспи, правда з набагато ефективнішим керівництвом. Тими ж українськими вченими розроблялася б с/г техніка, вироблена в Україні українськими робітниками з українського металу. Я б ініціював перехід на біопальне та електромобілі, щоб знову таки скоротити до мінімуму імпорт. Головною метою стало б імпортування наукоємного виробництва, а не сировини. Держава може все, варто тільки захотіти
zeleniy написав:А 30% у кодляка двічі неосудженого та непідривника з купкою клептоманів вас не "пєчаліт"? А 14% у інтернаціоналіста-полудурка Симоненко? Ні? Одні та другі не стурбовані рішенням економічних проблем, а зайняті набиванням карманів та знищенням головного ворога - народу україни. Ще про папєрєдніків забув... А історія дєдушки Уль'янова та тов. Джугашвілі?
А вот и поиск Главного Врага - в действии. Вокруг виноваты все: от Ульянова до дважды неосужденного. Выбор широк, поэтому - сложен.
Факт того, что партия "Свобода" по этническому признаку будет тратить энергию страны (например, бюджет) на поддержку именно "спільноты людей, що вважає своєю рідною українську мову, культуру, історію".