|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 18 гру, 2012 01:50
К ним мало кто идет, вы же видели какая реклама у дельти и платинума. Приват например тащит себе клиентуру тем, что много бюджетников получает через них з/п
-
MarkesH
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 18 гру, 2012 12:39
Так що там з поверненням вкладів? Хто в останні дні забирав, все пройшло без проблем?
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 гру, 2012 12:41
Haza написав:Так що там з поверненням вкладів? Хто в останні дні забирав, все пройшло без проблем?
в какие банки прятать деньги, если уже такие вопросы возникают про вывод денег  и ситуация спокойная, а чувствуется назревает беспокойство у вкладчиков почему так 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 гру, 2012 12:47
Haza написав:Так що там з поверненням вкладів? Хто в останні дні забирав, все пройшло без проблем?
В день повернення віддають все без проблем навіть не вговорюючи, купюри стараються видати як найкращі, але до дня повернення люблять подзвонити і вговорити оставити. Більше турбує постійна зміна персоналу, кожного місяця все нові люди, можливо стажуються.
-
VVB
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 гру, 2012 12:52
kievlyanka Більшість вкладників як "олені у лісі", будь-який шорох - відразу чути "стукіт копит"  )))) Завтра в мене закінчується депозит, ось і думаю переоформити чи забрати... При оформлені обіцяли, що будуть телефонувати, нагадувати, але покищо ніхто не телефонував.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 гру, 2012 12:54
Haza написав:kievlyanka Більшість вкладників як "олені у лісі", будь-який шорох - відразу чути "стукіт копит"  )))) Завтра в мене закінчується депозит, ось і думаю переоформити чи забрати... При оформлені обіцяли, що будуть телефонувати, нагадувати, але покищо ніхто не телефонував.
поделитесь, что там вам предложили - ведь интересно же 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 гру, 2012 13:01
Haza написав:kievlyanka Більшість вкладників як "олені у лісі", будь-який шорох - відразу чути "стукіт копит"  )))) Завтра в мене закінчується депозит, ось і думаю переоформити чи забрати... При оформлені обіцяли, що будуть телефонувати, нагадувати, але покищо ніхто не телефонував.
Тут ще може бути такий факт, що в РС дуже не люблять гроші віддавати зранку в день закінчення депо. Можливо, вищеописаний скандал клієнта і повязаний з цим. Тому і прийшлось задіювати вище керівництво. По памяті, минулого року РС тримав найвищі ставки до кінця лютого 2012. Платинум до кінця грудня 2011. Цього року ситуація повторюється. Якби була вільна гривня, в 26,5% побавився б. А тут, як кажуть на нет і суда нет. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 гру, 2012 13:04
kievlyanka написав: Haza написав:kievlyanka Більшість вкладників як "олені у лісі", будь-який шорох - відразу чути "стукіт копит"  )))) Завтра в мене закінчується депозит, ось і думаю переоформити чи забрати... При оформлені обіцяли, що будуть телефонувати, нагадувати, але покищо ніхто не телефонував.
Так нічого не пропонують і не телефонували навіть 
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 гру, 2012 13:07
Haza написав: kievlyanka написав: Haza написав:kievlyanka Більшість вкладників як "олені у лісі", будь-який шорох - відразу чути "стукіт копит"  )))) Завтра в мене закінчується депозит, ось і думаю переоформити чи забрати... При оформлені обіцяли, що будуть телефонувати, нагадувати, але покищо ніхто не телефонував.
Так нічого не пропонують і не телефонували навіть 
Якщо маєте більше 150000 можете з керівником в відділенні поспілкуватися. Таких клієнтів вони дуже люблять. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 гру, 2012 13:09
tatop написав: Haza написав:kievlyanka Більшість вкладників як "олені у лісі", будь-який шорох - відразу чути "стукіт копит"  )))) Завтра в мене закінчується депозит, ось і думаю переоформити чи забрати... При оформлені обіцяли, що будуть телефонувати, нагадувати, але покищо ніхто не телефонував.
Тут ще може бути такий факт, що в РС дуже не люблять гроші віддавати зранку в день закінчення депо. Можливо, вищеописаний скандал клієнта і повязаний з цим. Тому і прийшлось задіювати вище керівництво. По памяті, минулого року РС тримав найвищі ставки до кінця лютого 2012. Платинум до кінця грудня 2011. Цього року ситуація повторюється. Якби була вільна гривня, в 26,5% побавився б.А тут, як кажуть на нет і суда нет. 
а в Идеи больше 27,50% 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-