|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 18 гру, 2012 18:05
Malky написав:По кредитной карте, активированной только в конце ноября (29го или 30го) заметил расхождение баланса с моими расчетами. Оказалось, что насчитали какие-то проценты в размере 22,05 грн. Соответственно, проценты идут и на них тоже. Карта еще не вышла даже из первого льготного периода - операций снятия по ней не было - только торгово-сервисная сеть. Оператор по 0-800 смогла лишь сказать дату их начисления, объяснить не смогла и посоветовала обратиться в отделение с заявлением на возврат. Снова идти? Из всех банков, где у меня есть кредитные карты, БРС за короткое время проявил себя как наиболее проблемный на данный момент. p.s. А чуть раньше хотел хвалить за то, что деньги на счет зашли уже на второй день при переводе из другого банка.
Та Ви що, а я саме хотів цю чарівну кредитку (Віза Класік) за 150 грн запускати в використання. Чи в Вас інша?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 гру, 2012 18:09
Vicotec
-
Malky
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 10:02
Со вчерашнего вечера и до сейчас, при попытке входа в интернет-банкинг: Система Интернет-банк временно недоступна
В настоящий момент система Интернет-банк недоступна. Приносим Вам свои извенения за доставленные неудобства и рекомендуем воспользоваться системой позднее.
-
Malky
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 10:32
Malky написав:Со вчерашнего вечера и до сейчас, при попытке входа в интернет-банкинг: Система Интернет-банк временно недоступна
В настоящий момент система Интернет-банк недоступна. Приносим Вам свои извенения за доставленные неудобства и рекомендуем воспользоваться системой позднее.
у меня все ОК и вчера и вечером и ночью и сейчас
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 19 гру, 2012 10:35
Да почистил куки, и снова заходит. Вспомнил, что не впервой такое. Можно же как-то по другому писать ответ, вплоть до того что "Попробуйте очистить cookies вашего браузера". А настоящее сообщение наводит на мысль, что проблемы как раз на их стороне. Я разве об этом должен догадываться, если программисты банка не следят? По другим банкингам такой надобности обычно не возникает.
-
Malky
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 17:15
-VICTOR- написав: Mirax написав:А хто мені скаже, як скасувати автопролонгацію вкладу відкритого в інеті. І чи можна отримати роздруківку на папері онлайнового вкладу з меморіальним ордерком?
автопролонгація відміняється в телефонному режимі через колцентр.. у відділенні тепер можна отримати довідку ..з вказаними там усіма параметрами вкладу і завірену печаткою банку і підписом нач.відділення
Сьогодні був у відділені, відкрив БВК. Ніякого договору чи довідки вони не видають, мені так сказали. Порадили відкривати депозити все-таки у відділенні. Чи можна змінити логін в банкінгу? В налаштуваннях системи бачив, але змінювати не ризикнув. Дякую
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 17:17
Haza написав:Чи можна змінити логін в банкінгу?
так
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 17:35
Haza написав: -VICTOR- написав: Mirax написав:А хто мені скаже, як скасувати автопролонгацію вкладу відкритого в інеті. І чи можна отримати роздруківку на папері онлайнового вкладу з меморіальним ордерком?
автопролонгація відміняється в телефонному режимі через колцентр.. у відділенні тепер можна отримати довідку ..з вказаними там усіма параметрами вкладу і завірену печаткою банку і підписом нач.відділення
Сьогодні був у відділені, відкрив БВК. Ніякого договору чи довідки вони не видають, мені так сказали. Порадили відкривати депозити все-таки у відділенні. Чи можна змінити логін в банкінгу? В налаштуваннях системи бачив, але змінювати не ризикнув. Дякую
..та ну що значить не видають ?????? я особисто у Львівському відділенні неділю тому отримав ДОВІДКУ ПРО НАЯВНІСТЬ У БАНКУ ВІДКРИТИХ МНОЮ ДЕПОЗИТІВ з печаткою і за підписом нач.відділення , з номерами рахунків і суммами вкладу.....і колцентр дає відповідь про таку можливість....  ...ви або щось не зрозуміли..або не пояснили вірно...у будь-якому банку ви можете отримати таку довідку за письмовим вашим зверненням - це норма законодавства
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Сер 19 гру, 2012 17:43, всього редагувалось 1 раз.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 17:41
-VICTOR-Значить кваліфікація працівників відділення №6 (м.Києв) погана  . Мені вони сказали, що підтвердити якоюсь "бумажкою" відкритий через банкінг депозит НЕ можуть. Також сказали, що змінити логін до банкінгу НЕ можна. А насправді все можна... 
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 17:48
Haza написав:-VICTOR-Значить кваліфікація працівників відділення №6 (м.Києв) погана  . Мені вони сказали, що підтвердити якоюсь "бумажкою" відкритий через банкінг депозит НЕ можуть. Також сказали, що змінити логін до банкінгу НЕ можна. А насправді все можна... 
..напишить заява на імя нач відділення з проханням надати вам довідку про відкриті в банку депозити.. її задовольнять )... ви можете змінити ПАРОЛЬ..а логін - це ваш номер договору на дистанційне обслуговування..тому він не міняється
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Сер 19 гру, 2012 17:54, всього редагувалось 2 разів.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1