Juli324
але ж і ціни там зараз такі як і в місті орієнтовно, я так бачу по сайту, ні?
|
|
![]() Juli324
але ж і ціни там зараз такі як і в місті орієнтовно, я так бачу по сайту, ні?
![]() 1 Так це і є фактично місто. 2 При цьому ціни м2 ( приблизно 1000 доларів/м2) вищі від наприклад Рясне-1 на 20-25%, від Топольної на 15% , хоча сам комплекс мені особисто подобається. А ціна ( при умові що угоди укладаються) - це відображення бажань покупців .
![]() Ну що ж, нарешті срач улягся, можна повернутися і до сабжу.
Тільки-но заглянув на сайт "Еко-дому"-і на тобі, "чергова" новорічна акція ![]() ![]() ![]() Диявол, як завжди, в деталях-після усіх "акційних" "бонусів" вартість метру 1к виходить "всього-навсього" ~950 у.о., тож суперхаляви нема. Однак не про те зараз мова. Річ у тім, що в усіх цих перманентних супермегаакціях Еко-Дому ще з літа 2012-го (!) нічого дивного і немає. Ще 1,5 місяці тому люди, які часто спілкуються з їх відділом продажів, мені казали, що 1к ВААЩЄ не беруть. Ну не беруть і все. Зате трьошки почали значно активніше розходитися, ніж раніше, коли був повний штиль. І (увага-увага!) тоді ж прозвучала фраза "щось останнім часом погано народ бере квартири "... Смішно-не смішно, але факт залишається фактом-у зданому будинку на Скрипника ще є вільні квартири. Місяць тому ще "висіла" двушка на 7 поверсі-а це, повірте, одна із самих ходових позицій. Раніше ВСЕ виміталося на момент добудови 7-8 поверха. Звісно, сприймати цей факт яко прєдвєстнік тотального обвалу цін на нєдвігу, дефолту і апокаліпсису по крайній мірі наївно. Особисто я бачу такий розвиток подій. Народ менше починає інвестувати в нерухомість, а особливо в 1-к --> забудовники починають зменшувати масштаби будівництва житлових будинків, та мінятимуть планування квартир, зменшуючи відсоток 1-к на користь 2-к, тим самим вирівнюючи пропозицію. І ку-ку, здравствуй, стабілізєц... Зрозуміло, що при нинішньому пАкращенні кількість новоспечених власників новобудов буде постійно знижуватися і знижуватися...Але, знову ж таки, при тих мізерних темпах будівництва, які є зараз, впарити сотню-другу квартир на 800-тисячний Львів не є проблемою... ![]() budivelnik Швидше продавайте свій бетон....
![]() ![]() ![]() ![]() http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2013/01/07/294302
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіА цікаво чому так? Логічно, що люди біднішають то більші площі їм не по кишені або проситься висновок, що зараз купують лише при грошах а не ті що, наскребли ледве на 1 кім. Але також виникає, чому ті при грошах були досі без житла? Дивна ситуація... Екодому все важче і важче продавати, бо як не дивно, але пропозицій новобудов збільшилось і навіть появляються нові гравці на ринку яким треба виходити на ринок шляхом демпінгування цін. Думаю, що найбільший бонус продажів можна зірвати збудувавши і здавши будинок і при тому ще й зробити розстрочку на рік чи два. Ось така фірма би і мала б зараз шанси але для цього треба тій фірмі мати і в кишені досить аби відпуститит велику суму довгостроково. ![]()
Прошу пана, але -30% і ще -30% від того що залишилося ( 70% ), разом не буде падіння на 60% ![]() До речі, дивне поведінка. Зазвичай ті хто купили турбуються щоб їх покупка не обезцінювалася (і щоб вони не прогадали в ціні відповідно). Востаннє редагувалось mju в Пон 07 січ, 2013 21:55, всього редагувалось 1 раз.
![]() Вірно...помилився... ![]() ![]() ![]()
|
|