Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 127128129130131 ... 4030>
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 13:55

budivelnik написав:
  cosjak написав:
  Frant написав:Я не верю, что в одном доме можно купить одинаковое жилье с разницей в цене 30-40%.

Говорю не за Киев. Облцентр. Не заманухи. Реальные предложения. Две квартиры в одном районе (расстояние между ними - меньше километра). Хозяева панельного хрущика с 15-летним ремонтом готовы отдать его за 30к долларов. На торг не идут. Хозяева панельки постройки конца 90-х готовы отдать за 25к. Нонсенс?

1 Як бачимо вже не один і той самий будинок - а різні з відстанню в кілометр
2 Вже не 30-40% , а 17-20% ( в залежності від того що брати за базу)
3 Поверховість - не відома , метраж -не відомий, стан-не відомий , дати будівництва-не відомі, які додаткові угоди ( оплата рієлтору,оплата нотаріальних послуг і так далі) - не порівняні.

Так що - повністю ринкова ситуація.
Ви походіть по мясним/молочним рядам і подивіться як ціни на цю продукцію змінюються ( але не по цінникам , а по результатам реальних угод, адже хтось може 50-100 грам накинути , а хтось і з сиру менше сироватки витиснути)

Гм. Вам мало даних? Ви не знаєте, коли було побудовано хрущовки? Інший будинок я написав - кінець 90-х. Точніше - 98 чи 99. Поверхи: середній поверх 5-поверхового панельного хруща, середній поверх 9-поверхової панелі (41 кв м). Стан хруща з 15-річним ремонтом уявляєте?
До чого тут один будинок чи ні? Той самий район. Та сама інфраструктура.
До чого тут оплата послуг?
Настільки все очевидно і так.
Панельний хрущ з 15-річним ремонтом коштує дорожче, ніж квартира у 15-річній панелі в одному районі...
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:01

ни когда двушки не смотрел, а тут:
"2-к Голосеевский, Ст.М. Выставочный центр, Сеченова ул.
Продам 2 комнаты. Голосеевский, Ст.М. Выставочный центр, Сеченова ул., 4/5кирп., 38/25, кухня общая, ремонт, мебель, с/у совм, кафель, балкон застеклен, обшит вагонкой, окна во двор. 258-47-79, 067-256-80-98, 066-702-97-32 Людмила Михайловна
Комнат: 2
Общая площадь: 38 кв.м.
Жилая площадь: 25 кв.м.
Площадь кухни: 0 кв.м.
Тел: (044) ******* , (067) *******
Показать номера телефонов
Сайт: 3616675.est.ua
Контакт: Людмила Михайловна
Цена: 40 000 у.е."
1000 - метр. Хрущовочка!! У метро!! Бегу золото сдавать, такой шанс бывает раз в 20 лет!
Oven

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:02

Frant написав:
  Oven написав:Слив зафиксирован.

Овен, Ваш слив ))))))))))))))))))

далеко не фанат овена, но "истина дороже" (с). слив ваш, по факту.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:03

budivelnik написав:
  airmax78 написав:Я говорю, что ситуация на "рынке" свидетельствует о том, что рынка, как такового, нет. Если в одном районе (а иногда и в одном доме) вы можете купить жилье примерно одного одного качества по цене различающейся на 30-40% - это не рынок.
Робите елементарні помилки
1 Ринок продавців нерухомості ділиться на тих хто постійно на ринку і на тих хто виходить на ринок раз в 20-100 років
2 Таким чином алгоритм створення(обгрунтування) ціни разовими продавцями - можна не розглядати , тим більше що вони не несуть жодної відповідальнсті чи матеріальних втрат за своє ціноутворення( виставили ціну за житло в якому живуть і спокійно чекають у моря погоди)
3 Ті хто продає СВОЄ житло частіше(будівельники , РН які є складовими будівельнино-інвестиційних організацій/холдингів) - до ціно-утворення підходять зважено , а тому в нових будинках Ви не знайдете різниці в 30-40% на житло аналогічної якості/розташування/метражу/поверховості/вигляду з вікна
4 Як не дивно це буде звучати , але існують варіанти , коли різні власники по різному оцінюють своє житло в одних і тих же будинках з однією і тоюж якістю/виглядом
Справа в тому , що в кожного з власників свій алгоритм обрахування цього житла, може розглянути слідуючі
а - один вважає що житло буде дорожчати - другий що дешевшати
б - один вважає вигідним продати терміново і засунути в банк під 25% , другий над такими ідеями насміхається
в - один має місце праці під домом , а другий поміняв це місце праці на протилежний кінець Києва , а тому вирішив скористатись моїм алгоритмом згідно з яким споживча якість ( і ціна яке є відображенням цієї якості для кожного окремого власника) м2 зменшується на 10-20 доларів/м2 на кожен додатковий км відстані до місця праці

І при цьому
Коли Ви робите перегляди , то навіть натрапивши на два аналогічних обєкти по різній ціні у випадку купівлі робите ринковий вибір - тобто купляєте те що дешевше , а занчить має краще співвідношення ціна/ якість) - як на мене повністю ринкові відносини ( чи єдете не ринковими шляхами і замість того щоб купити те що є з мінусом в 30-40% пробуєте умовити власника який тримає вищу ціну опустити їїх на 40-50% на підставі того що є альтернатива

Послушайте, будивельник, чего Вы так надрываетесь? Если я правильно понимаю, Вы к «КРЖН» имеете такое же отношение, как я – к рынку жилой недвижимости пригорода Львова.
При этом Вы спорите с таким апломбом, как будто только вернулись с 10 просмотров. Я вам говорю о том, что есть на самом деле. И я, в отличие от вас, сидящего за компьютером во Львове, нахожусь здесь, в Киеве, в процессе поиска квартиры.
Так чего Вы тут всем пытаетесь растолковать прописные истины? Мечтали в детстве стать учителем?

Я утверждаю, что на нормальном рынке не может быть разбег в цене между аналогичными объектами более 5-10%.
На КРЖН – это встречается сплошь и рядом. Особенно в бизнес и премиум сегментах.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:03

felicity написав:
  budivelnik написав:Так для прикладу
1 Вам потрібні м2
2 Якщо Ви маєте можливість продати вторинку - значить якась кількість м2 у Вас є
3 Поясніть мені
а - якщо у Вас є метри2 і Вам потрібні додаткові м2 , то на величину існуючих Ви застрахували себе від будь-яких змін ціни і ризикуєте у випадку росту ціни(або отримаєте додатковий прибуток у випадку падіння ціни) тільки величинами які виникнуть на віртуальних метрах квадратних
Як на мене - на лице страховка від економічних потрясінь.Частина тогощо Вам потрібно - є , на частину якої не вистарчає збираєте в високоліквідних грошах
б - якщо продати існуючі м2 - це збільшити розмір свого ризику - при примарній економії.
спасибо большое за аргументацию и предостережение
а как такую ситуацию разрулить? в одном случаи просто продают и делят имущество, но тут другое дело
есть квартира 100 м2 - 3 собственника, свидетельство выдано 1 собственник -2/4, 2 собственник -1/4, 3 собственник - 1/4
собственник 1,2 имеют по 3/4 вместе, нужно выплатить 3 собственнику 1/4
и на оставшиеся купить новую недвигу, вот незадача нужно отдать четвертую часть квартиры, и потом столько же насобирать, чтобы купить нормального метража квартиру
и как быть?
и это все раздел имущества и и бои идут за каждый метр, и цена квадрата растет у таких клиентов ого, никто дешево за свои метры не хочет получить, только не всегда клиенты понимают, что 1/4 меньше 3/4 и качают права :wink:

Одна з найгірших ситуацій.
Варіанти є - але як правило вони не реальні
Варіант а - у Вас є 4 - долі ( одна з цих долей 25 м2)
Йдете на втрати і замість 25 м2 спільної власності - купуєте власнику щось окреме яке більше=25 м2 , а потім або отримані 100 м2 міняєте на дві по 35-40 , або для того щоб один виїхав - другий повинен заплатити 50% того що купується ( хто буде виїзжати вибирається або шляхом погодження , або лотареєю)
Варіант б (це фантазія)- пропонуєте власнику 1долі викупити 3 долі по ціні наприклад 90% х 3 долі ( і ця ціна є тією яку Ви згодні заплатити за його долю) - тобто або він продає по ціні яку запропонували Ви 1 доля = 1 , якщо у Випадку коли він відмовляється він змушений купити у Вас за 2,7(3 х 0,9) - три ваші долі

ПС
При чому , будь які операції з родиною - це менінгіт на роки.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:08

airmax78 написав:Я утверждаю, что на нормальном рынке не может быть разбег в цене между аналогичными объектами более 5-10%.

как раз на нормальном рынке и должен быть разброс. это лишнее свидетельство того, что каждый продаван принимает решение о цене самостоятельно.

Свобо́дный ры́нок — это рынок, свободный от любого постороннего вмешательства (включая правительственное регулирование). При этом функция государства на свободном рынке сводится к защите прав собственности. Также свободный рынок определяют как рынок, цены на котором устанавливаются свободно без постороннего вмешательства и прочих внешних факторов, исключительно на основании спроса и предложения.[1][2]
Основой свободного рынка является право любого производителя создавать любой товар или услугу и предлагать её потребителям и право потребителя приобретать любой предлагаемый товар или услугу у любого производителя. Цена при этом определяется в результате договоренности между ними.
Востаннє редагувалось unrokan_pff в Вів 15 січ, 2013 14:10, всього редагувалось 1 раз.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:08

Frant написав:
  airmax78 написав:Франт, наденьте кепочку по-проще.
Я говорю, что ситуация на "рынке" свидетельствует о том, что рынка, как такового, нет. Если в одном районе (а иногда и в одном доме) вы можете купить жилье примерно одного одного качества по цене различающейся на 30-40% - это не рынок.

Мне по статусу не положено в пролетарской кепочке ходить))))
Уважаемый, рынок был, есть и будет))) Просто входной билет для Вас очень дорогой, несмотря на все Ваши доходы. Или понты мешают - желаете сразу купить 3-шку на Печерске, хотя надо начинать с двушки на Троещине, чтоб не тратиться на аренду "всего лишь" 660$ в месяц (всего лишь 7000 $ в год или 70 000 $ за 10 лет) )))))

Я не верю, что в одном доме можно купить одинаковое жилье с разницей в цене 30-40%.
Надо идти и смотреть своими глазами, а не верить разным заманухам. Такая разница возможна только если в одном случае - квартира убита вдребезги, в другой - приличный евроремонт)))

Поверьте, я знаю, о чем я говорю))))) ))))))))))))))))))))))))) :mrgreen:

Понимаю Ваше раздражение – неприятно осознавать, что непонятно кто приезжает непонятно откуда и ставит такого матерого аборигена на место. Но, тем не менее, не надо завидовать чужим доходам. Тем более трудовым.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:09

Oven написав:ни когда двушки не смотрел, а тут:
"2-к Голосеевский, Ст.М. Выставочный центр, Сеченова ул.
Продам 2 комнаты. Голосеевский, Ст.М. Выставочный центр, Сеченова ул., 4/5кирп., 38/25, кухня общая, ремонт, мебель, с/у совм, кафель, балкон застеклен, обшит вагонкой, окна во двор. 258-47-79, 067-256-80-98, 066-702-97-32 Людмила Михайловна
Комнат: 2
Общая площадь: 38 кв.м.
Жилая площадь: 25 кв.м.
Площадь кухни: 0 кв.м.
Тел: (044) ******* , (067) *******
Показать номера телефонов
Сайт: 3616675.est.ua
Контакт: Людмила Михайловна
Цена: 40 000 у.е."
1000 - метр. Хрущовочка!! У метро!! Бегу золото сдавать, такой шанс бывает раз в 20 лет!

вы как дитё малое.... это 2 комнаты в трёхкомнатной квартире как я понимаю.... надеюсь вы ещё не успели сдать золото?
мой вам совет не ищите "на грош пятаков" потому что нарвтесь на кидалово и останетесь без денег
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:11

airmax78 написав:Понимаю Ваше раздражение – неприятно осознавать, что непонятно кто приезжает непонятно откуда и ставит аборигенов на место. Но, тем не менее, не надо завидовать чужим доходам. Тем более трудовым.

Никогда никому не завидовал. Люди неээфективно расходуют средства))) Впрочим, ихние))))
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 14:12

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:Я утверждаю, что на нормальном рынке не может быть разбег в цене между аналогичными объектами более 5-10%.
На КРЖН – это встречается сплошь и рядом. Особенно в бизнес и премиум сегментах

1 Я ж не винуватий . що сидячи у Львові краще розбираюсь в ціноутворенні на житло в Києві ніж людина яка ходить в Києві на перегляди
Ви хліб купуєте ? А який в нього алгоритм ціноутворення знаєте ?
Так що покупець - і виробник - це просто різні щаблі в розумінні проблем конкретного продукту
2 Я Вам приводив приклад
В одного продавця - один алгоритм і тому різниці на аналогічний товар в 30-40% - не буває ( а якщо Ви цю різницю бачите , то це просто говорить про те що продавець краще від Вас знає звідки в цієї різниці ноги ростуть)
3 В різних продавців - різний алгоритм ціноутворення , а тому в різних продавців один і той самий товар коштує по різному.
Так як на ринку нерухомості 50% угод( або близько того по м2) - угоди на первинному ринку - тут ціни практично стандартизовані
50% угод - на вторинному ринку і тут на відміну від первинки з її 100-1000 власників , в ролі продавців виступає близько 100 000 осіб , і в кожної свої таракани в голові.
Повірте , якби за оголошення ціни - продавець платив 1% збору ( і цей відсоток враховувався в податкові платежі при оформленні купівлі/продажу при умові здійснення угоди на протязі 6 місяців) - то такого розльоту ціни Ви б ніколи не побачили.
А так
Сидить собі людина на своєму дивані , пє чай і в 5 ресурсів відправляє інфо про продаж нею квартири з різними цінниками - і не несе за це жодної відповідальності.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 127128129130131 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему