та ще й намагається звести баланс у державних фінансах, до чого америкоси навіть не думали приступати. очевидно, не спроста.
ситуація, що склалася, має хиткий статус-кво, але на поточний момент вигідна обом сторонам : мериканці послабляють доляр, а європейці отримали можливість на негараздах бакса стабілізувати свої боргові ринки та знизити вартість залучень Євро-периферії.
гарненько-чистенько як прибрано ))) мірятися машками не будемо ) час покаже, хто був правіший ))
ти не думай, шо я особисто у захваті від фунтєга та мене охопило головокружіння від скромних успіхів євро ))
якщо купувати з поточних - то фунт за бакс якщо продавати - то франк/єну (зробив трохи раніше)
на рості фунт зірок з неба не вхопить, але на корекції єврика вниз його (фунтєга) підримають кроси. тож тихше їдемо - далі будемо ...
Якщо він(фунт) вирветься за тижневі лінії, то він ще себе покаже, я так думаю. Згадай який він(фунт) був зо два роки тому.......... А кпувати треба золото- ИМХО(в кого депозит позволяє)
Ти хотів йєнові селити7 Правительство Японии объявило о новом раунде печатания денег. Это может привести к глобальному соревнованию в области девальвации валют. И в конечном счете от этого, вероятно, пострадают все экономические державы http://www.companion.ua/articles/content?id=223993
марафон кує між світовими центробанками триватиме до кінця 2014 року у фрс більше власних засобів послабити бакс, аніж у будь-кого на стороні його підсилити ))
можливо, відкуповуватимуть європейські єнові кроси й надалі, але, здається, можливості росту бакса до єни тільки на піднесенні шпекулятивних настроїв вичерпні
фрс гаситиме ріст % ставок по баксу безрозмірними кує, мотивуючи це необхідністю забезпечувати зайнятість
щонайменше глибокі корекції та тривалі періоди консолідації баксо/єні забезпечені
корекції для Євро, що ліки для хворого, що видужує - ніколи не завадять )) денні середні змінні на 9 та 26 періодів (Тенкан/Кідзун) і є тою периною, котра м`яко має бути підстелена під корекційне зниження
отже, 1,32-1,3160 рекомендовано для відновлення купівлі єврика за гривню це десь 8,15 Х 1,32 = 10,72-76
Востаннє редагувалось ЛОБ в Сер 16 січ, 2013 11:22, всього редагувалось 1 раз.
корекції для Євро, що ліки для хворого, що видужує - ніколи не завадять )) денні середні змінні на 9 та 26 періодів (пробачте, Тенкан/Кідзун)) і є тою периною
отже, 1,32-1,3160 рекомендовано для відновлення купівлі єврика за гривню це десь 8,15 Х 1,32 = 10,72-76