Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 146147148149150 ... 4030>
Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 22:13

ПОЖАЛУЙСТА, кто-нибудь!!! Объясните ему, что такое скан документа!!
Франт у вас тоже такой "скан"?
Oven

Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 22:20

Oven написав:ПОЖАЛУЙСТА, кто-нибудь!!! Объясните ему, что такое скан документа!!

Для овна - пояснюю
1 Скан документа - це документ відсканований на сканері
2 Якщо є будь-який документ в електронному вигляді, при наявності принтера і сканера він елементарно перетворюється в скан ( спочатку роздруковуємо електронний варіант , а потім його скануємо - отримуємо скан)

Якщо у Вас є інше пояснення - я з радістю його почитаю , але власнику мишлення пів-літрами - якусь оригінальну ідея - навряд чи вдасться створити

ПС
На мою думку , технічний нік Овен свідомо флудить на цій гілці не по темі , щоб по закінченню його зміни мене з Франтом забанили - а він пішов спати з високо піднятою головою і з почуттям виконаної роботи.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 22:23

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

zahar_ написав:так как после истории с ценой квадратного метра (рост которого Вы завысили в своих заявлениях в 2.5 раза)уровень доверие к Вашей информации упал до уровня плинтуса.

Це не я завис , це захар порівняв ціну метра 2 в одному випадку без урахування балкону і по ціні в розтрочку, а в другому з урахуванням балкону і по ціні при 100% оплаті

Але така дрібниця від захара мене не дивує.
Радує що він відмовився від мінус 30% і став на колію плюс 12%
ПС
А будівельник як був так і залишився на плюс 30%
Так що ще рік і захар своїм баченням підтвердить результати будівельника.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 22:35

Oven написав:ПОЖАЛУЙСТА, кто-нибудь!!! Объясните ему, что такое скан документа!!

Учётка Франт "дурака валяет" и старается Вас "выдернуть" на разговор по кругу.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 22:40

zahar_ написав:А вот по Киеву есть информация, что цены предложений сбрасываются. И если на объект дан дисконт, просмотры на таком объекте начинают идти.
смотреть то можно, а покупать то людям за что?
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 22:44

budivelnik написав:
  zahar_ написав:так как после истории с ценой квадратного метра (рост которого Вы завысили в своих заявлениях в 2.5 раза)уровень доверие к Вашей информации упал до уровня плинтуса.

Це не я завис , це захар порівняв ціну метра 2 в одному випадку без урахування балкону і по ціні в розтрочку, а в другому з урахуванням балкону і по ціні при 100% оплаті

ПС

Пока очень похоже что будивельнык "застрял копытами" в "бетоне" своей второй очереди?

Озвучьте плиз себестоимость кв. метра Вашей второй очереди?
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 22:44

сканирование документа подразумевается так,
при наличии оригинала документа с реквизитами и печатью производиться сканирование документа на аппарате Сканер или путем фотосъемки
в последующем сохранения копии (т.е.скана документа) как на флешку так и жесткий диск, скан документа можно отобразить на мониторе как компа так и прочих девайсах с при наличии монитора, а также путем вывода на печать копии (скана) для выдачи в местах требования :roll: всем все понятно :mrgreen:

при наличии оригинала, скан документа можно заверить даже у нотариуса, и будет считаться ого, нотариальная копия оргинала 8)
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 22:56

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
ПС

Пока очень похоже что будивельнык "застрял копытами" в "бетоне" своей второй очереди?

Був тут такий собі Андрій_в і в нього була коронна фраза
Будівельник застряг копитами і рогами в бетоні
Правда було це в кінці 2009 на початку 2010 і стосувалось це першої черги
Проходить 2,5 роки і захар починає те саме що робив Андрій_в . але вже стосовно другої черги

На жаль , не зможу ще комусь дати можливості позубоскалити стосовно третьої черги через 2,5 роки , по тій простій причині , що постараюсь збудувати її на протязі року (2013).

А собівартість м2
Як була 500(2010) так і залишилась 500(2012)
Собівартість може змінитись на 3-тій черзі ( поки що так виглядає) , але поки не почну активні роботи( планую приблизно з червня 2013) - нічого сказати не можу.

ПС
Я думаю що вже всі зрозуміли , що будівництво процес тривалий, томупід час цього процесу у різноманітних розумників є дуже багато часу для різних викриків ( злорадствувань ) а тому короткоживучим нікам здається що ці викрики - це і є суть
А тим хто тут більше 2 років - стає зрозуміло що викрики під собою не мають ніякого грунту.

От так і живемо
Одні швидкі і крикливі - покричать , пошебуршать - і зникнуть
Більш спокійні і терпеливі - рік-два в драку не ввязуються , а вже потім радіють що в них вистарчило розуму крикунів не підтримати.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 23:18

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав:Це не я завис , це захар порівняв ціну метра 2 в одному випадку без урахування балкону і по ціні в розтрочку, а в другому з урахуванням балкону і по ціні при 100% оплаті
ПС

Був тут такий собі Андрій_в і в нього була коронна фраза
Будівельник застряг копитами і рогами в бетоні
Правда було це в кінці 2009 на початку 2010 і стосувалось це першої черги
Проходить 2,5 роки і захар починає те саме що робив Андрій_в . але вже стосовно другої черги

На жаль , не зможу ще комусь дати можливості позубоскалити стосовно третьої черги через 2,5 роки , по тій простій причині , що постараюсь збудувати її на протязі року (2013).

А собівартість м2
Як була 500(2010) так і залишилась 500(2012)
Собівартість може змінитись на 3-тій черзі ( поки що так виглядає) , але поки не почну активні роботи( планую приблизно з червня 2013) - нічого сказати не можу.

Какое количество квартир во второй очереди продано, их метраж и за сколько продано?
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2013 23:36

kievlyanka написав:
сканирование документа подразумевается так,
при наличии оригинала документа с реквизитами и печатью производиться сканирование документа на аппарате Сканер или путем фотосъемки
в последующем сохранения копии (т.е.скана документа) как на флешку так и жесткий диск, скан документа можно отобразить на мониторе как компа так и прочих девайсах с при наличии монитора, а также путем вывода на печать копии (скана) для выдачи в местах требования :roll: всем все понятно :mrgreen:
при наличии оригинала, скан документа можно заверить даже у нотариуса, и будет считаться ого, нотариальная копия оргинала 8)

спасибо. Как думаете строитель понял написанное?
Oven

#<1 ... 146147148149150 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє