Эта информация так же правдива, как и твоя предыдущая - что за 2010-2012 цены на вторичке упали на 30% ))))))

|
|
![]() Шаромыга КП Житлоинвестбуд-УКБ безобразничает затягивает сдачу на на моторном - видать Непоп там мало квартир по мутным схемам продал
Востаннє редагувалось zahar_ в Нед 20 січ, 2013 22:03, всього редагувалось 2 разів.
![]() ЫкспЭрт budivelnik почему Вы в качестве аргумента, что Вы раньше говорили об "навесе" КГС из непроданых квартир со оформленным на строителей правом собственности приводите историю с прайсом КГС с 2000 позиций по продажам воздуха? Снова решили "дурака включить"? ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
Справа в тому , що у нас є захар який ніколи "дурня" і не вимикав - тому куди мені до нього. А по суті Є "дулясто-калюжний" який придумав термін навєс і постійно свистів що цей термін дорівнює 10 000 не проданих квартир Є будівельник - який термін навєс не використовував і завжди казав що для організації яка будує 2000 квартир в рік - нормальна ситуація , коли з цих 2000 - приблизно 1000 знаходиться на руках, здана і готова до продажу. Так що весь дьявол в деталях 1 Для будівельника пів-річний запас - це технологічно-економічно вірний крок Для емоційно-неврівноваженого захара , який веде себеяк трирічне дитинча - будь-яка фраза - це усьо пропало. 2 Прайси КГС які я приводив і які є в мене в архів складались не з повітря на 100% , а 50% вже зданих в експлуатацію квартир і 50% таких що знаходяться на різних ступенях готовності Ось наприклад прайс ( скорочений ) за 2011 Адреса - кількість квартир до продажу по данній адресі , до речі зверніть увагу , кількість квартир по кожній адресі - різна , тобто добре видно де продажі йдуть ( зданий будинок) а де повітря( не зданий) Коперника вул., ж/б 9-11 Разом: 7 Маяковського пр-кт, ж/б 1-3 Разом: 2 Між ПТУ-28, дит.буд."Малятко" та пров. Рожевим, ж/б 1 Разом: 72 Між ПТУ-28, дит.буд."Малятко" та пров. Рожевим, ж/б 2 Разом: 20 Перова бул., 10-12, ж/б 2 (секції 2,3) Разом: 64 Перова бул., 10-12, ж/б 2 (секція 1) Разом: 12 Позняки, м-н 2, ж/б 2 Разом: 2 Позняки, м-н 2, ж/б 4 Разом: 131 Позняки, м-н 2, ж/б 4-В Разом: 84 Позняки, м-н 2, ж/б 5 Разом: 104 Позняки, м-н 2, ж/б 7 (секції 1,2) Разом: 108 Ушинського вул.,14-А Разом: 116 Червонозоряний пр-кт, 150-162, ж/б 4 Разом: 5 Червонозоряний пр-кт, 150-162, ж/б 5 Разом: 17 Червонозоряний пр-кт, 150-162, ж/б 6 Разом: 14 Чорновола, Дмитрівською, Полтавською обмеж. вул-ми кв-л, ж/б 1 Разом: 52 Чорновола, Дмитрівською, Полтавською обмеж. вул-ми кв-л, ж/б 2 Разом: 90 Чорновола, Дмитрівською, Полтавською, Річною, Златоустівською обмеж. вул-ми кв-л, ж/б 2 Разом: 80 Чорновола, Дмитрівською, Полтавською, Річною, Златоустівською обмеж. вул-ми кв-л, ж/б 3 Разом: 47 Всього - 1027 квартир Тому якщо припустити , що з цих 1027 квартир =102 700 м2 загальною вартістю в приблизно 1,1 млрд грн ( я можу й точно сказати - просто лінь дивитись в архіві) - є хоч 50% вже зданих в експлуатацію і не проданих , то податок на ці квартири буде становити 102 700 х 50% х 30 грн/м2 = 1,5 млн грн ( 0,13% від 1,1 млрд ![]() Хто правий - покаже час , але здається мені , що в когось або руки від дуль покрутить , або бан його скосить ( а можливо і те і друге - одночасно)
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?предлагаю вернтся к проблеме практически нулевой сдачи домов в 2013 году... НИЧЕГО СДАВАТСЯ НЕ БУДЕТ!!!! всё запланированно на 2014 год
![]() Ну все, теперь как попрет все вверх - мало не покажется ![]() Унуноктий, только по интересующим меня районам в 2013 году сдаются: 1. Оставшиеся очереди на Щорса, 44 2. Оставшиеся очереди на бульв. Дружбы Народов 14-16 3. Очередные дома в Парк Авеню. 4. Парк Стоун (хотя он меня не интересует). 5. Очередные дома в Парковом Мисти (тоже не интересно). 6. Как минимум пара-тройка больших домов на Черновола/Полтавской/Дмитриевской. 7. Огромный ЖК Покровский Посад. И это только то, что сразу всплыло в памяти. Думаю еще до хрена всего есть по Киеву, что будет сдано в 2013. P.S. Да, и во всех вышеперечисленных ЖК до утра не проданных квартир. ![]()
1)щорса стоит наглухо в связи с таврикой 2) 31 декабря 2013 хотя и ежу понятно что не сдадут там тока 1 этаж 3) 2к по 140 метров от 15 000 грн. метр и выше 4) дорогой сегмент 5) дорогой сегмент 6) дорогой сегмент от 15 000 грн. 7) не знаю где варианты 8800-9600? Востаннє редагувалось Унуноктий в Пон 21 січ, 2013 00:59, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|