Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслуга" в

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 1920212223 ... 26>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 14:35

budivelnik написав:І останнє
Ви - вже вкрали операційну на домашньому компі або офіс або якусь іншу програмульку( я гарантую це з точністю в 99%) - тому можете й покричати що я бю байдики, але таким чином і злодій який сидить в тюрмі і кичиться тим що ні дня не працював - розумніший від Вас( це виходить з Вашої логіки - адже Ви мене( або таких як я ) звинувачуєте що я не використовую трактор , а я не використовую бо не можу його вкрасти) але при цьому зможу його використовувати як тільки на нього зароблю

Тому почніть з себе
Поставте себе на моє місце( відмовтесь від крадіжок інтелектуальної власності , в моєму випадку - це відмова красти інструменти які мені потрібні )) - і подивіться як відразу зникне(зміниться) Ваше бажання за свої гроші бути найпросунутішим..

Ото поцілили пальцем в небо. Та ще й в саму середину.
В мене вдома стоїть Arch Linux, Libre Office і т.д. На роботі - Kubuntu, Libre Office і т.д. Нічого краденого.
У нас тут в офісі у переважної більшості Windows 7, MS Office... - все чесно куплене.
Все прогресивне та сучасне: технології, процес розробки...
Якщо у вашому оточенні прийнято красти і не видно іншого шляху для розвитку - не треба переносити це на інших.
І не думайте, що Windows грає якусь важливу роль для розробки програмного забезпечення.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 14:44

budivelnik написав:
  cosjak написав:Тому прогрес не в клозетах, а в головах. Тому ай-ті у нас працює, а будівельники байдики б’ють.

А ось цю тезу - будь ласка розкладіть точніше
1 Отже будівельники бючи байдики щороку будують 8-10 млн м2 (50-60 млрд грн)
2 Внаслідок того , що будівельники масово використовують лопати і ручну працю , то практично 80% з цих 50-60 млрд грн - це додана вартість створена в Україні і для України.

А тепер покажіть мені що для України ( не для світу - я не космополіт) - а для України і для Українців ( а не для себе , собі то тих 40000 айтішників може й створили комфортні умови) - створили ай-тішніки ?
Крім понтів і викриків що вони найрозумніші.

Де можна побачити результати Вашої праці для мене ?
Бо результати моєї праці - видно чудово і навіть з космосу.

Ви самі багато разів приводили аргумент, чому не можна порівнювати ціни на житло в європах та у нас - бо у нас 20кв м на особу, а у них вдвічі більше. Ось це я і називаю - байдики б’ють. Не здатні будувати житло в достатній кількості.

Ви самі користуєтесь результатами роботи айтішників. Те, що ви маєте змогу писати на форумі - це в тому числі моя персональна заслуга. Ви в даному випадку користуєтесь результатами моєї праці. А ще ви користуєтесь мобільними телефонами, GPS та безліччю інших речей.

До речі, результати вашої роботи видно з космосу, бо це, в тому числі, і ай-ті попрацювало і забезпечило космічні апарати та центри програмним забезпеченням.
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 14:47

Re: Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслуг

cosjak написав:І не думайте, що Windows грає якусь важливу роль для розробки програмного забезпечення.
Я не думаю , я Вам показую причини , по яким такі як Ви можуть крокувати в ногу з прогресом ( при цьому не завжди легально)
А такі як я - не можуть використовувати Ваші методи крокування ( не має тракторів/комбайнів/станків - даром )
Тому Ви можете викрикати що я відсталий і будете при цьому мати аргументи , а я не можу назвати Вас злодієм . бо у Вас для перевіряючих стоїть відкрите програмне забезпечення . а для роботи Ви використовуєте крадене .
В мене ж не має можливості використовувати безкоштовні станки - внаслідок їх відсутності.

Хоч це розумієте ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 14:51

cosjak написав:Ви самі багато разів приводили аргумент, чому не можна порівнювати ціни на житло в європах та у нас - бо у нас 20кв м на особу, а у них вдвічі більше. Ось це я і називаю - байдики б’ють. Не здатні будувати житло в достатній кількості.

1 Є різні Європи
2 Будинки накопичуються на протязі 100-200 років . а не будуються з нуля як у нас за останні 60 років (1950-2....)
Пояснювати що таке війна - я надіюсь не потрібно ?
Чи пояснювати що Італія, Франція , Північна Європа,Англія Іспанія - не були зруйновані так як Україна ?

І останнє
Ви моглиб звинуватити мене в тому випадку , якби Ви стояли з заробленими грошима , а я не міг їх отоварити бо ще не збудував.
Ситуація на сьогодні - інша
В мене є готовий товар - а у Вас не має грошей щоб його купити .
То хто бє байдики ? Я чи Ви ??
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 14:56

budivelnik написав:
  cosjak написав:І не думайте, що Windows грає якусь важливу роль для розробки програмного забезпечення.
Я не думаю , я Вам показую причини , по яким такі як Ви можуть крокувати в ногу з прогресом ( при цьому не завжди легально)
А такі як я - не можуть використовувати Ваші методи крокування ( не має тракторів/комбайнів/станків - даром )
Тому Ви можете викрикати що я відсталий і будете при цьому мати аргументи , а я не можу назвати Вас злодієм . бо у Вас для перевіряючих стоїть відкрите програмне забезпечення . а для роботи Ви використовуєте крадене .
В мене ж не має можливості використовувати безкоштовні станки - внаслідок їх відсутності.

Хоч це розумієте ?

Ви не читали, що я написав? Вам перерахувати, що я використовую для роботи? Kubuntu, Eclipse, Maven, Libre Office, JMeter, Perforce. Все безкоштовне, окрім Perforce - за нього заплачено.
Якщо ви неуважні, то напишу ще раз: у нас у офісі не використовується неліцензійне програмне забезпечення. Взагалі.
То за рахунок чого ж ми такі прогресивні, га?

Ви можете зрозуміти, що у нашої країни є певний трудовий ресурс і чим ефективніше ми його використовуватимемо, тим краще жити будемо? Ви пропонуєте цьому ресурсу дати лопати в руки і рити траншеї - бо таким чином думати не треба та й зігріються всі.
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:12

cosjak написав:Ви можете зрозуміти, що у нашої країни є певний трудовий ресурс і чим ефективніше ми його використовуватимемо, тим краще жити будемо? Ви пропонуєте цьому ресурсу дати лопати в руки і рити траншеї - бо таким чином думати не треба та й зігріються всі.
Ви відрізняєте поняття найновіше-попереднє покоління-б/у - лопата?
Якщо відрізняєте - то добре . якщо не відрізняєте - то прийдеться Вам пояснити
1 Ви( не особисто Ви , а працівники в ай-ті галузі) - можуть використовувати найостанніші досягнення людської думки .І часто-густо роблять це оплативши суму в 10 грн ( вартість носія на якому ці досягнення знаходяться)
2 Засоби праці , які використовуються в матеріальному виробництві - не мають можливості замінюватись з швидкістю зміни в електроніці . бо при їх виготовленні буди затрачені не тільки розумові ресурси . а й праця інших людей по створенню цих інструментів

Такми чином ми потрапляємо в слідуючу ситуацію
1 Будь який студент , який встановив в себе крадене найостанніше програмне забезпечення - вважає себе пупом землі і пробує вчити всіх , хто не використовує найостанніші досягнення людської думки/технологій у своїх галузях
2 Той самий студен , навіть не в стані зрозуміти , що приймаючи рішення про модернізацію інструментів , працівник реального виробництва повинен врахувати слідуючі фактори
а - залишковий ресурс того чим він володіє
б - ціну нового прибамбаса
в - порівняти покращення які принесе з собою новий примамбас з ціною яку потрібно за нього заплатити
і так далі і тому подібне
Тому в реальному виробництві - прогрес заради прогресу - можуть собі позволити тільки ті кому грошей дівати нікуди . Ми сьогоднв не знаходимось в такій ситуації.

Тому
Тепловий насос - в порівнянні з котлом на дровах - це космос
Але як тільки врахувати вартість цього теплового насоса і вартість котла на дровах аналогічної потужності - відразу стає зрозумілим , що використання його в сьогоднішніх умовах на території України є збитковим , бо вартість грошових ресурсів які потрібно закамулювати на його придбання на порядок дорожчі ніж результат його використання.

Хоча це технологічно-економічно-екологічно-модно-прогресивно і так далі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:33

Вы просили процитировать Вас, где Вы объявляете иностранные станки злом:

budivelnik написав:
Добавлено: Чт 31 янв, 2013 10:21

Висновок
Все про що Ви розповідаєте - (технології-інструменти) - не доступні сьогодні нам ( або нам не доцільно(дорого) їх використовувати)
Тому в Україні в основній своїй масі не відбудвається енергозбереження за рахунок створення власних інструментів/технологій.
А купівля цих інструментів/технологій на заході - приводить до зменшення розміру капіталів які крутяться в державі , а значит зменшення варіантів розвитку цієї держави

Я же Вам утверждаю, что использование зарубежных инновационных технологий - это возможность роста и развития. Естественно, если есть в этом экономическая эффективность.
Вы как строитель лучше расскажите нам какая реальная себестоимость строительства метра квадратного (материалы плюс работа) без всяких схем отката и взяток. Наверно, в районе 400 долл.?

Ах да... Совсем забыл ещё один вопросец: материалы, что Вы используете в строительстве (особенно внутренняя оттделка) тоже сплошь отечественные?
AVD

Подякував: 89 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

budivelnik написав:Ви відрізняєте поняття найновіше-попереднє покоління-б/у - лопата?
Ви самі приводили приклад з тачками замість бетононасосу, і розписали як це вигідно. Тепер отримуйте назад..
vano

Подякував: 5 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

budivelnik написав:1 Є різні Європи
2 Будинки накопичуються на протязі 100-200 років . а не будуються з нуля як у нас за останні 60 років (1950-2....)
Пояснювати що таке війна - я надіюсь не потрібно ?
Чи пояснювати що Італія, Франція , Північна Європа,Англія Іспанія - не були зруйновані так як Україна ?

У Сингапурі 50 років тому голі аборигени бігали. І подивіться на це місто зараз. Що нашим будівельникам заважає будувати такими темпами? Лопати?
  budivelnik написав:І останнє
Ви моглиб звинуватити мене в тому випадку , якби Ви стояли з заробленими грошима , а я не міг їх отоварити бо ще не збудував.
Ситуація на сьогодні - інша
В мене є готовий товар - а у Вас не має грошей щоб його купити .
То хто бє байдики ? Я чи Ви ??

Ви впевнені? :)
Нещодавно ви були на 99% впевнені, що я щось там краду. То як там з цими 99%?
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лют, 2013 15:42

budivelnik написав:Тому
Тепловий насос - в порівнянні з котлом на дровах - це космос
Але як тільки врахувати вартість цього теплового насоса і вартість котла на дровах аналогічної потужності - відразу стає зрозумілим , що використання його в сьогоднішніх умовах на території України є збитковим , бо вартість грошових ресурсів які потрібно закамулювати на його придбання на порядок дорожчі ніж результат його використання.

Ага. Тому беремо лопати і гадуємо сім’ю. Уявіть собі дві крайнощі:
1. Людина з лопатою. Цілий рік розмахує лопатою, щоб прогодувати (в буквальному значенні) сім’ю. Уявіть тепер суспільство з таких людей. Це якесь первісне суспільство. Це те, куди ви пропонуєте іти. І самі крокуєте.
2. Людина з трактором та комбайном, яка нагодує тисячу людей. А ця тисяча буде спеціалізуватись на інших речах - аж до подорожей у космос. Це те, куди хочу рухатись я. І хотів би, щоб рухалась країна.
cosjak

Профіль

#<1 ... 1920212223 ... 26>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор