Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Nighthawk написав:Ви б мали право таке писати, якщо б щороку продавали по сотні квартир
Якби я з своїм рівнем прибутковості в 30% в рік продавав сотні квартир то мій щорічний прибуток сягав би 0,5 млн квартира х 100 квартир в рік х 30% = 15 млн грн Так що вересклива нічна пташко - як тільки зрозумієте різницю між моїм будівництвом і Вашим продаванням сірникових коробок - так відразу я й почну прислухатись до Вашого вереску - а поки що читайте що розумні люди пишуть.
Навіть моїх 9 квартир за 4 років(2009-2010-2011-2012) = 2,25 квартири в рік це 2,25 квартири х 0,5 млн х 30% =337 000 грн в рік. - і це я вважаю своєю невдачею , бо заплановано було в рази більше , але коріння цих невдач не тільки в моїх прорахунках . а й в загальноекономічній ситуації в державі.
Вибачте звичайно що я так мало заробляю і не потрапляю у Ваш список людей яким варто подати руку, але підозрюю що тих хто за свої будує й продає по 100 квартир в рік - навіть не знають про Ваше існування . а тим паче не збираються з Вами ручкатись. Тому й живете Ви непризнаним генієм. Ті кого Ви вважаєте за фахівців - Вас просто не помічають.
budivelnik написав:Собі - заробляння за 6 років - 0,5 млн грн - Ви ставите в заслугу і цим пишаєтесь . а мої 1 млн грн за 3 роки - для Вас це дико неефективна робота - політика подвійних стандартів ?
Досить третьою ногою мірятися...
1 Ніхто й не збирався мірятись ногами 2 Приклади які я привожу - позволяють зрозуміти людям далеким від нерухомості що один в нерухомості може бути більшим 1 млн в сірникових коробках 3 Найсмішніше те , що мене пробує критикувати людина . яка на мій погляд є простим продавцем ( представником виробника)
Будівельнику, та зніміть німб, бо мізки перетискає! Опустіться з вершин свого ЧСВ, яке у вас просто зашкалює, на грішну землю. Ви мені палки в колеса ставите? Які палки, які колеса? Про що ви взагалі мелете?! Те, що я півроку тому купив квартиру в новобуді і, очікуючи на здачу об"єкта у травні 2013, природно, напряму цікавлюся ситуацією у забудовника, у вашій хворій уяві робить мене рекламним агентом? А, ну я ж забув, адже на злодії шапка горить. Це ж ви тут з 2009 року шукаєте собі клієнтів на свій мегашикарний бетон, і усі форумчани, які не погоджуються з думкою Месії, автоматично зараховуються маестро: а) в прищавих підлітків б) в ріелторів/рекламних агентів Більше фантазії не вистачає? Чи, може, інтелекту бракує?
... В сети присутствует такое же огромное количество псевдоинвесторов. Псевдо — по той причине, что к инвесторам они имеют такое же отношение, как Жигулевское пиво к машине «Жигули».
1. Мелкие лавочники, пытающиеся сами себе доказать, что у них настолько все классно, что пора диверсифицировать бизнес, и надувая щеки, рассматривать, чужие инвестиционные предложения. На самом деле денег у них не было никогда, нет, и не будет. Потешая свое эго, они будут долго задавать кажущиеся им значимыми мелочные вопросы. После многократных встреч и переговоров предварительно все одобряют, затем максимально оттягивают принятие решения, а когда наконец-то их телефон все же отвечает, заявляют, что проект им не интересен по причине того, что им ближе лавочный бизнес. 2. Лауреаты папиной премии и граждане, успешно продавшие лишнюю квартиру или 2Га земли, доставшейся от распаевания. Это великие управленцы всех времен и народов. Страдают переоценкой своих возможностей и считают, что если они инвестируют в чей то start-up, стоимость которого на самом деле не превышает стоимость трехкомнатной квартиры, это дает им абсолютный карт-бланш на собственность и над проектом, и над его командой. Как правило, деньги у них случайны, что с ними делать, они не знают, и такие проекты проваливаются, даже не дожив до точки безубыточности. Причем, валятся не из-за стартапера, а из-за идиотских инициатив таких вот горе — инвесторов.
Шановні форумчани, вам цей опис нікого не нагадує? Ось і я про те ж. Що з мегауспішного взяти, а?
Nighthawk Ще раз поясню Вам 1 Я радий що Ви купили квартирку і чекаєте поки її введуть в експлуатацію 2 З точки зору 70% тут присутніх - Ви лох який застряг в бетоні , бо гроші треба було вкладати ..... золото/депо/пкції/рвати кігті звідси і так далі. 3 Моя ситуація відрізняється від вашої тільки тим , що Ви віддали комусь свої гроші і чекаєте поки хтось за них вам м2 зробить , а я вклав свої в такі самі метри і чекає поки в мене їх хтось купить. А те що тих куди Ви вклали ви важаєте білими і пухнастими а мене злом на землі - так це Ваша особиста фобія.Що вони , що я робимо однакову роботу.
Таким чином Єдине чим Ви від мене відрізняєтесь , так це тим , що мені по барабану ваше існування А Вам постійно руки чешуться щось погане про мене написати і всіма можливими й не можливими способами показати який Ви розумний (бо купили в еко-дому) і який я не розумний бо будую не там і не те що Ви купили . Ви свій смак і свої вчинки вважаєте єдино істиними , чи допускаєте доцільність існування в світі чогось такого що Вам особисто не потрібно
Хтось знає, як зараз виглядає процедура купівлі продажу через нотаріусів? Чи ринок, і так не сильно жвавий, стоїть остаточно після змін в законодавстві?
ostrig Якщо те що Ви продаєте/купуєте зареєстроване в електронній базі+ не має проблем з земельним участком ( у випадку приватних будинків або таунхаусів або спарених котеджів) - то все досить спокійно і пристойно.
budivelnik А що потрапляє в електронну базу, і що може не попасти? Мене цікавить, як нотаріус, не маючи всіх історій купівель-продаж-прописок-виписок-реєстрацій-приватизацій, може гарантувати чистоту купівлі? А то куплю, а потім виявиться, що там неповнолітній інвалід прописаний?
ostrig 1 Я цього року продажів не проводив . але з нотаріусами спілкувався. 2 Єдина зміна яка відбулась - це заміна виписки з БТІ на доступ нотаріуса до електронної бази данних 3 Електронна база данних - це данні по : а - власникам житла б - фізичним параметрам житла( площа , місцерозташування) 4 Виписати всіх з квартири - це обовязок того власника , який продає , або умова того хто купує . 5 Яка Вам різниця - хто був попереднім( до того хто продає) власником житла ?