Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Paviva написав:интересно а "смс-информирование об успешном входе в ИБ" будет обязательным? если да, то зачем такой цирк) 7,99 грн в месяц... чем не абонплата? 7,99 грн.х 12 мес. = 95,88 грн.
7,99 грн. вкл ПДВ а ПФ?))
нет .. обо всем тут
Загальні умови, в яких посилання робиться на тарифи, котрі банк має право в односторонньому порядку змінити. З 11.03.2013 р. вступають в дію нові тарифи, в яких комісія за смс-інформування щодо успішного логування до системи - 7,99 грн. Про те, що є можливість її відключити я інформації не знайшов.
Не зовсім зрозуміло чи можна відключити наступну послугу в пакеті "Базовий" - Надання виписок з рахунку в електронному вигляді за допомогою смс-повідомлень на мобільний телефон про здійснені операції по рахунку на суму від 1 грн. - 5 грн.?
V2, а кому потрібна СМСка за успішне логування до Інтернет банку. Скоріше потрібна за неуспішне, це коли зловмисник ламається в закриті двері. Ну, можливо і за успішне потрібно, коли зловмисник зламав пароль і зайшов? Такий сервіс, здається є в Платинума, ні разу не користувався. Але його можна як включити так і виключити онлайн (в інтеренет банку Платинума), чи не так?
lean написав:Не знаю какой пакет, но я за него ничего не плачу Карту какую-то давали давно за 10 грн разово кажись. Мне проще на Приват, уже перевела кстати Операція була здійснена успішно))) С Планинумом дел не имею, достали очереди, а в Дельту планирую вернуться, я там вроди и текущий счет открыла, чтоб депозит открыть, надо порыться в бумажках )))
Краще було до 25-го числа залишити на Вільних коштах онлайн під 16,5%, зайва копійка ніколи зайвою не буває.