Королевська: коли на фонд заробітної плати йде 60%, то багат

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 34567>
Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2013 23:45

Cricetus cricetus написав:Боже, ну який ви впертий. Сил
немає. Чисто Чивокуня. Біле - то
чорне і навпаки.
Ще раз. Не пам'ятаю вже який...
Прийло на фірму 1000гривень. Їх
вирішили витратити на з/п. Але
до того
- Зарезервували 20% на виплату
ПДВ (в наступному місяці).
Залишилось 833,33грн
---------------------------------
что такое цена у вас в прайсе? :)
или еще проще, шоб вы поняли - эти 166 грн, пришедшие к вам на счет - по сути не ваши деньги.
так понятно? :)
и еще, раз вы так уже оригинально считаете, у вас входящий пдв есть?

Ось це вже ближче до діалогу. А тепер поясніть мені чиї ці 166грн (вхідний ПДВ)? Їх Нацбанк ємітував чи хто? Спеціально для розрахунків ПДВ? Тобто прослідкуйте цей ланцюг, який так несподівано обривається на з/п і переконаєтесь, що ці 20% абсолютно реальні, а зовсім не ефемерні розрахункові.

PS. Можна й інший приклад привести. Ви в кінці року виплатили всі податки. ПДВ, прибуток і т.і. І ось вам з цих "чистих" грошей приходиться платити по якомусь рахунку де вказано ціна така в т.ч. 20% ПДВ. Ви що ці 20% платити не будете? :mrgreen:
Ось так пояляються ці 20% вхідного ПДВ, а зовсім не з повітря :mrgreen:
Востаннє редагувалось Гондурас_мля в Вів 12 бер, 2013 00:03, всього редагувалось 1 раз.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2013 23:48

Re: Королевська: коли на фонд заробітної плати йде 60%, то б

Подоходный налог надо бы "скасувать", а то как-то некрасиво получается. :)
AliGarh

Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2013 23:57

Starikan написав:Именно, НДС берется с добавленной стоимости, т.е. разности между, грубо говоря, доходами от реализации товаров/услуг и расходами. Хитрость заключается в том, что при этом зарплата не включается в расходы предприятия, поэтому разность доходы-расходы = зарплата+прибыль. Отсюда и делается вывод, что фонд з/п косвенно облагается НДС. Сие называется французской системой.

Дайте, будь ласка, ссилку, яка підтверджує, що це "французька система". Я щось ніяк у французів не зміг найти такої методи відносно ПДВ. Може погано шукав?
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2013 00:24

Гондурас_мля написав:Дайте, будь ласка, ссилку, яка підтверджує, що це "французька система". Я щось ніяк у французів не зміг найти такої методи відносно ПДВ. Може погано шукав?
А Вы почитайте внимательней ссылку. Раздел "Украина" начинается фразой
С 1992 г. в Украине НДС, в частности, был введен по образцу французской налоговой системы. Стал одним из основных общегосударственных налогов.
Учтите, что я не партнер для дискуссии :mrgreen: , поскольку бесконечно далек от этой темы. Так, поинтересовался, не более.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2013 00:30

Starikan написав:
  Гондурас_мля написав:Дайте, будь ласка, ссилку, яка підтверджує, що це "французька система". Я щось ніяк у французів не зміг найти такої методи відносно ПДВ. Може погано шукав?
А Вы почитайте внимательней ссылку. Раздел "Украина" начинается фразой
С 1992 г. в Украине НДС, в частности, был введен по образцу французской налоговой системы. Стал одним из основных общегосударственных налогов.
Учтите, что я не партнер для дискуссии :mrgreen: , поскольку бесконечно далек от этой темы. Так, поинтересовался, не более.

Здається мені, що перейняли ми цю французьку систему не тупо, а досить творчо :mrgreen: Не могли французи такої заковики не замітити, як подвійне обкладання одним податком доходів громадян. Це у них строго :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2013 10:34

Интересно, а готовы ли наёмные работники отстёгивать в ПФ на 20% больше? :roll:
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2013 12:17

Starikan написав: С 1992 г. в Украине НДС, в частности, был введен по образцу французской налоговой системы.

Добавлю, с Вашего позволения, что во Франции НДС был введен исключительно с целью снижения зашкаливавшего на то время потребления. В Украине он был введен для пополнения казны и от "по образцу французской налоговой системы" осталось лишь только название "НДС". :)
AliGarh

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2013 15:41

Я от думаю чим вони будуть перекривати діру в бюджеті коли зменьшать ставку в ПФ. Красти меньше не будуть, пенсію не зменьшать це їхній електорат. Тут два варіанти або введуть в рік виборів і будуть зичити гроші, триматись до виборів, або заробітчан заставять платити в пенсійний, плюс пільгу можуть зробити лише для великого бізнесу, а підприємців по повній.
Ще чув що хочуть збільшити ставку для великих доходів а для малих зменшити, люди з великими доходами просто перестануть всі доходи показувати і варіант буде 0.
Або получиться так як в Іспанії коли невигідно заробляти багато заробляти. Зробив роботи більше а після всіх податків получив те саме, для чого надриватись.
Більше не бачу варіантів які можна чекати від ПР.
Kalyn

Подякував: 21 раз.
Подякували: 349 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2013 16:53

DrBond написав: НДС - наполнитель бюджета №1. НнП нервно курит в стороне. ....

А кто Вам сказал что НДС наполняет бюджет? НДС как раз и служит для того что бы этот самый бюджет разворовывать
Конрад Карлович

Подякував: 5 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2013 17:09

Конрад Карлович
Сто процентно всі крупні компанії повертають млрд НДС, цікаво якби підбити повернення НДС і порівняти з реальним поступлення валюти від експорту юридичних, я думаю цікава була б статистика. :mrgreen:
Kalyn

Подякував: 21 раз.
Подякували: 349 раз.

Профіль

#<1 ... 34567>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор