... чи замануха ))
|
|
![]() щодо GBP/USDневже скоро будемо відновлювати фунтєг у довжину над стопами ?
... чи замануха )) ![]() risk-ON !!!аналізуючи динаміку 5-ти річних CDS Євро-периферії (та Франції) до Німеччини можна зробити висновок про стабільність ризикових настроїв на боргових ринках Єврозони :
спред по Франції та Ірландії поліпшився, по Італії/Іспанії дещо погіршився значно підвищився спред Португалії, але враховуючи масштаб країни, навряд чи шпекуляції навколо рішень її Конституційного суду впливатимуть на поточну толерантність до ризику ринку загалом ![]() ![]() ![]() Wall
не бачу передумов до ведмежого перетину : 55-ти та 200-т тижнева середні змінні мають горизонтальну направленість а ось 9-ти тижневий Тенкан дійсно перетнув 26-ти тижневий Кідзун на позначці 1,3185 тому я й прогнозую жорсткий продаж від 1,3140-85 та розширення локальних мінімумів (на 1,2744) до лінії шиї перевернутого ГіП-у в район 1,2660-1,2620 ПС. див пошту ![]()
Хіба це ГіП, наскільки я пам’ятаю фігура не повинна перевищувати 1/3 від усього тренду? ![]() Wall
не маю жодної уяви про довжину шиї/ширину плечей форексних гіпів )) єдине, у чому має бути різниця : Голова-та-Плечі завершує тренд (у нашому випадку середньостроковий низхідний тренд за відрізок часу з травня 2011 року), а корекційні трикутники/прапори супроводжують тренд та сприяють його продовженню на мою думку, нас очікує торгівля у широкому діапазоні 1,1875 - 1,5140 впродовж декількох років. за сценарієм, після дотику до нижньої межі бокового діапазону (1,2040 у липні 2012) маємо піти до верхньої, очевидно, з недоходом, але це все рівно десь 1,40++ ![]() рахунок 11 до 1 - всього лише один дисидент проти збереження монетарної експансії :
пусті балачки про згортання кує є заманухою у доляр та трежурки ... отже, поки баксо-ену затягуватимуть й надалі на самий дах. а заодно усі інші єнові кроси. перепаде і єврику, отже, бачу бай по широкому ринку : евро, фунт, кад, австрал ... ПС. інші протоколи можна знайти тутечки : ![]() Приветствую всех , давненько незаходил .
Сижу в металах и нефти счас .
![]()
А я писал об етом когдато давно пару недель назад что жду разворота. пока ето не факт что разворот но месячные свечи мне нравятся ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|