kievlyanka написав:и давно бы уже 10000 отбил за год, вот что значит инвестиции в бетоне
траляля-труляля... вам невдомек что большинство операций на РН это операции суть которых обмен с доплатой. И хозяину этой квартирки абсолютно пофиг стоит она 100 тыщ или 90 тыщ. Ему важнее размер доплаты. А она уменьшается с падением цен пропорционально. Т.е. вам кажется что он волосы рвет на голове, а он сидит и смеется над вами и обвалишками
у меня больше наследственные дела , раздел имущества и банковских счетов
4e4ensxe написав:kievlyanka реально она стоит 80 так как что бы в ней жить нужно вложить 20-30 кило долларов в нее, сюда же входит кап ремонт одной из внешних стен (квартира угловая), как мне кажется ее до сих пор никто не купил, так как проезжаю мимо часто и судя по внешнему виду он такой же как и был.
а продавцу что не все равно, что покупатель будет делать с квартирой? ремонт захочет сделать за 10000 или 20000 баксов? метраж есть? вот покупайте объект какой он есть, ведь хозяин выходит из рыночной стоимости метров по данному адресу а то начинают на встречах петь песни, тут невозможно жить, уступайте в цене, потом покупают и живут дальше в тех же условиях, что и прежний хозяин
"Жить в столице становится невыгодно – конкурентные зарплаты перебивает высокая арендная плата за жилье. В последнее время наблюдается тенденция, когда столичные жители переезжают на постоянное место жительства в регионы, среди которых лидирует Днепропетровск."
Це шо такЭ ??? Бычкам хвосты крутить ?
ПС Дурачье столичное не понимает , если условия не выгодные , то люди будут реагировать
obval написав:А чего это пост Турбины о 20ти кратном падении земли и слабости понимания Будивэльныка потёрли ??? И как же теперь себестоимость , в которую вы закладывали земельку в 20 раз дороже ???
Особисто я бачу що стерли моє пояснення турбіні- а турбінині - залишили.
То было не "мое пояснення" , а набор букав !!!, человека не понимающего нифига в рынке !
А давайте без голослівних заявок про те хто в чому краще розбирається і ще раз розглянемо мої аргументи Я вважаю: 1 Падіння ціни на землю - це наслідок падіння ціни на нерухомість . а не навпакуи. Тобто впала ціна м2 - впала ціна одного з комплектуючих цього метра 2. а тому це вже відіграний ринком аргумент 2 Навіть якщо я не правий у п1 то: а - якщо сьогодні почати будувати на дешевшій землі, то на ринок готового продукту(житла) вплив ціни буде не швидше ніж на момент завершення будівництва - а це в 2016-2018 роках б - в цифровому виразі Падіння з 10 млн до 1 млн на 50 сотках(5000 м2) , за умови забудови 50% ділянки 14 поверховим будинком = 35 000 м2 загальна = 30 000 м2 площа квартир - опустить ціну м2 на 300 доларів , при чому це опускання буде не в найдешевшому сегменті(КГС) а у виробника третього ешолону який не має доступу до безкоштовної землі , тобто ціна в нього теоретично може опуститись з сьогоднішніх 2300 до 2000 в 2016 році.
4e4ensxe написав:kievlyanka ну это как сказать, в тоже время в мае прошлого года на Героев Сталинграда 13-а в БПС на 11 этаже продавалась 3-х комнатная квартира, из кухни и одной их комнат был вид на Днепр, но вот представьте себе ремонт не делался с средины 80-х, квартира была в ужасном состоянии и хотели за это чудо сначала 90 а потом 95.
а реально сколько она стоит или за сколько удалось продать?
я сегодня тоже каталась много строящихся домов видела, все стараются на объектах пыхтят, видно выгодно бетончик в Киеве строить, скорее всего по плану хотят сдать дома
Дык чего же не строить с 100 % (а то и более) рентабельностью.
Тот же интергал буд - начал с одного объекта, а теперь наплодил уже как минимум 5. Как бы пирамиду продаж не замутили.
Так, за словами Міністра юстиції, з 1 січня по 1 березня 2013 року загальна кількість посвідчених нотаріусами угод та виданих свідоцтв склала 46185. Зокрема, було посвідчено 34606 правочинів щодо відчуження нерухомого майна, кількість виданих свідоцтв про право на спадщину на нерухоме майно склала 11070, кількість виданих свідоцтв про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів (аукціонів) склала 509.
При цьому, загальна кількість винесених постанов про відмову нотаріусів у вчиненні нотаріальних дій за цей же час склала 696.
Загалом, було зафіксовано 10 причин відмов. Найбільш поширена причина – відсутність у громадян правовстановлювальних документів, таких випадків було зафіксовано 415. Крім того, у 133 випадках у громадян були відсутні необхідні документи, у 49 випадках громадянами були пропущені строки для прийняття спадщини.
Серед причин для випадків відмов були також: не зареєстроване або неправомірно зареєстроване право власності на нерухоме майно (31), вчинення нотаріальної дії суперечило законодавству України (31), був відсутній витяг з Державного земельного кадастру або вказаний кадастровий номер не відповідав номеру витягу з поземельної книги (13), було виявлено помилку в провоустановлювальному документі (15), було виявлено накладену заборони/арешт (7), власник відмовився від подання заяви про реєстрацію в права власності (1), вчинення нотаріальних дій було зупинено в зв’язку з надходженням ухвали суду (1).
Міністр юстиції також повідомив, що за указаний період найбільша кількість посвідчених нотаріусами угод та виданих свідоцтв була зафіксована у Києві - 4446, найменше – 447, у Чернівецькій області
Интересно после этого юрист роман и дальше будет травить басни, что в данных минюста количество "технических сделок" крайне мала?