|
Посада хірурга у міській або обласній лікарні коштує 30 тися |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Суб 01 чер, 2013 19:38
Brain Damage
После того как решился вопрос жизни и смерти человека которого он оперировал? Сказать честно - в такие минуты меньше всего думаешь о звонке в антихабарный комитет - хотя это конечно непорядок. А просто так туда никто не позвонит, на ровном месте.
На том и живут. И неполохо, хотя многие и работают серьёзно, но от Государтва дождешься.... разве что грамоту - на стенку.
-
Tip Top
-
-
- Подякував: 735 раз.
- Подякували: 1843 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 19:46
matua001 написав:знаете расскажу такую историю, попал я в дтп на сахалине, врачи в прямом смысле слова вытянули с того света, была кома, ну еще был перелом на который аппарат иелизарова нельзя было поставить, ну собрали ногу как умели, в итоге хожу хромаю ну с палочкой как то позорно, потому хожу без палочки, ну так как я был и есть гражданин украины то и пособие получаю на украине, был я на сахалине и мне врач который меня спасал рассказал, как приехал к мин врач из харькова и решил заработать на продаже больничных по 2тыс ну вроде как нормально по нашим меркам только не по тем меркам, у врача зарплата 3тыс $ ну и перевели этого врача на станцию переливания крови, мне было стыдно, а еще много чего было, вообщем стыдно за нашу медицину, за взятки, я сегодня не могу получить группу по инвалидности денег хотят, а где у инвалида такие средства!!!! И сидят морды ухмыляются нет слов одни эмоции и все не цензурные!!! СПЛОШНАЯ КОРРУПЦИЯ!!!!
Щось в цьому є. Українці завжди були хазяйновитіши, прижимистіши, підприємливіши ніж росіяни. Недарма ж СРСР-вській армії переважна подавляюча більшисть сержантів були українцями. Тобто це як зріз ментальності народу на найнижчому щаблі соціальної ієрархії. Тому навіть не дивно, що якщо дати цім ментальним рисам вільно і безконтрольно розвиватись, то вони розівьються в суцільний бардак і корупцію. Що завадить в цілому розвитку нації. Якою б працелюбною і підприємливою ця нація не була. Що власне і маємо. Але приклад Грузії і Саакашвілі довів, що навіть грузини перестали давати і брати хабарі, коли створити такі умови, що їх давати і брати буде дуже небезпечно. Саакашвілі пересадив по тюрмах пів Грузії, позбувся через це влади, але країна переродилась. І зараз навіть ті, хто відсидів, розуміють, що інакше було не можна, інакше - тупік... А у нас Найбільший організатор хабарництва в області, її губернатор регіонал Хоптян, якого продавив на цю посаду сам Янукович, на збіговиську свого хабарного активу закликає своїх підручних рятувати бізнес від них самих. Сміх та й годі Во всьому світі не дають і не беруть хабарі не тому, що такі вже високоморальні, а тому що створена система антихабарництва. Дехто може і по моральним мотивам це не робити, але більшись оцінює ризик такої поведінки. Більше того, висловлю спірну думку, якщо людині байдужи матеріальні блага і соціальний ріст (що часто пов'язано з хабарями), то їй не цікаво і підприємництво, соціальна активність. Нація з таким менталітетом в цілому програє тій нації де в пошані авантюризм і підприємливість.
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 19:58
Tip Top написав:Brain Damage После того как решился вопрос жизни и смерти человека которого он оперировал? Сказать честно - в такие минуты меньше всего думаешь о звонке в антихабарный комитет - хотя это конечно непорядок. А просто так туда никто не позвонит, на ровном месте. На том и живут. И неполохо, хотя многие и работают серьёзно, но от Государтва дождешься.... разве что грамоту - на стенку.
Як я зрозумів по ситуації що операцію робили в Россії десь на Сахаліні а видавати групу не хочуть тут в Україні тому питання моралі до укр Лікаря мені здається відпадає. + якщо б він його сам оперував він би можливо і без грошей дав групу
-
Brain Damage
-
-
- Подякував: 92 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 00:19
Brain Damage написав: Tip Top написав:Brain Damage Вы сами пробовали так? Посадили? 
Не пробував, але чув що одного лікаря так посадили.
Как раз по теме. Смотрите до конца, вам понравится.
Востаннє редагувалось Bukka в Нед 02 чер, 2013 00:24, всього редагувалось 1 раз.
-
Bukka
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 00:19
Щось в цьому є. Українці завжди були хазяйновитіши, прижимистіши, підприємливіши ніж росіяни.
Гондурас, м ля, може все ж таки егоїстічніши, жадніши і беспрінципніши? В Ваших словах завжди така люта ненавість до росіян, як до недолюдей. У Вас якась душевна травма з цім пов'язана?
-
peppermail
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 11:55
Bukka написав: Brain Damage написав: Tip Top написав:Brain Damage Вы сами пробовали так? Посадили? 
Не пробував, але чув що одного лікаря так посадили.
Как раз по теме. Смотрите до конца, вам понравится.
Суть зрозумів Впринципі ви праві є й гірші корупціонери і їх не садять але у вчителів і лікарів теж повинна бути совість, є гроші в людини чи нема вони нагло гребуть, бо знають що маєш заплатити ібо будеш нізчим, а можливо навіть і померти або і гірше калікою на все життя стати А ще ж є й ДАЙшники, БТіРовці, та інша шваль, яку треба розганяти в чортову маму.
-
Brain Damage
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 12:44
Brain Damage вы беднякам бесплатно работу делаете? Ну или товар отпускаете? если да - то имеете право говорить о совести.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 13:31
Cricetus cricetus написав:Brain Damage вы беднякам бесплатно работу делаете? Ну или товар отпускаете? если да - то имеете право говорить о совести.
Розумієте якщо лікар не візьме хабаря, то він всеодно отримає яку не яку але зарплату, а від того як я працюю залежить мій прибуток. Тим більше що в нас жеж ніби як безоплатна медицина і чому інвалід має платити лікарю гроші щоб відкрити групу? Інвалід має на це законне право 
-
Brain Damage
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 13:48
Brain Damage написав: Cricetus cricetus написав:Brain Damage вы беднякам бесплатно работу делаете? Ну или товар отпускаете? если да - то имеете право говорить о совести.
Розумієте якщо лікар не візьме хабаря, то він всеодно отримає яку не яку але зарплату, а від того як я працюю залежить мій прибуток. Тим більше що в нас жеж ніби як безоплатна медицина і чому інвалід має платити лікарю гроші щоб відкрити групу? Інвалід має на це законне право 
ну вымогание за инвалидность - это взятка. плата за лечение - оплата. оф зп врача - это ему на проезд до роботи и бутерброд. и он в наших условиях тоже думает о прибутке. поэтому морального права говорить о его совести вы не имеете.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 14:20
Cricetus cricetus написав: Brain Damage написав: Cricetus cricetus написав:Brain Damage вы беднякам бесплатно работу делаете? Ну или товар отпускаете? если да - то имеете право говорить о совести.
ну вымогание за инвалидность - это взятка. плата за лечение - оплата. оф зп врача - это ему на проезд до роботи и бутерброд. и он в наших условиях тоже думает о прибутке. поэтому морального права говорить о его совести вы не имеете.
Добре я признаю що я безсовісний і що я не маю морального права говорить о его совести у звязку відсутності совісті як такої. Але я всеодно вважаю що тих зажирівшихся лікарів треба нарозумити бо посуті мало хто може щось якісно порадити і полікувати решта тільки грошей хочуть і зацікавлені лише в прибутку а не в допомозі хворому. А якщо і почнуть лікувати то за щастя буде щоб гірше не зробили. Я не спорю є кваліфіковані лікарі які роблять свою справу, то їм людина і так подякує (матеріально) після операції, чи після того як витягнула вас із тамтого світу(може й не всі але частина такой подякує). Нарахунок вимагання то в нас ніхто нічого не вимагає  ви повинні самі здогадатись що бажає лікар або чиновник Сам багато разів стикався з халатністю лікарів особисто і знаєте в окремі моменти, коли бачиш його помилку хочеться його ломом по голові, щоб знав як помилятись, комусь він життя скалічив, когось впрямому сенсі вбив, когось помучив (не той діагноз дав, не так лікував)Простий приклад Доктор пі. І САМЕ ГОЛОВНЕ ЇМ ПІСЛЯ ТАКОГО НІЧОГО ПІСЛЯ ЯВНИХ ПРИЗНАКІВ ХАЛАТНОСТІ ЇМ НІЧОГО ЗА ЦЕ НЕ БУДЕ 
-
Brain Damage
-
-
-
-
Профіль
-
-
|