|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 09 лип, 2013 09:52
из них 99 процентов, кто безнала как огня боится  :-):-)
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
-
vimex
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 10:27
Ревизор1 написав:Только я один хочу одну единственную историю операций по текущему счету с возможностью фильтрации по операциям в интернет банке, по платежам за услуги, и т.д и т.п. - что сейчас фактически по нескольким местам разбросанно Якось забагато всіляких сторінок з історіями операцій як для одного рахунку... голова лусне... довго клацати 
Уважаемый Ревизор1, Ваше предложение обязательно будет принято во внимание. Благодарим за замечание!
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 10:37
Delta official написав: Ревизор1 написав:Только я один хочу одну единственную историю операций по текущему счету с возможностью фильтрации по операциям в интернет банке, по платежам за услуги, и т.д и т.п. - что сейчас фактически по нескольким местам разбросанно Якось забагато всіляких сторінок з історіями операцій як для одного рахунку... голова лусне... довго клацати 
Уважаемый Ревизор1, Ваше предложение обязательно будет принято во внимание. Благодарим за замечание!
Ага. И шо б куда не клацнул на какую страничу по счету, то всегда в правом верхнем углу ОТОБРАЖАЛСЯ ОСТАТОК по счету --- лет 5 уже об этом прошу  ... а то приходится все время остаток на ладошке записывать 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 09 лип, 2013 10:41
clientage написав: Delta official написав: Ревизор1 написав:Только я один хочу одну единственную историю операций по текущему счету с возможностью фильтрации по операциям в интернет банке, по платежам за услуги, и т.д и т.п. - что сейчас фактически по нескольким местам разбросанно Якось забагато всіляких сторінок з історіями операцій як для одного рахунку... голова лусне... довго клацати 
Ага. И шо б куда не клацнул на какую страничу по счету, то всегда в правом верхнем углу ОТОБРАЖАЛСЯ ОСТАТОК по счету --- лет 5 уже об этом прошу  ... а то приходится все время остаток на ладошке записывать 
Уважаемый clientage, благодарим Вас за конструктивное предложение!
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 10:43
vimex Ну почему, может наоборот со стороны клиента будут смотреть, так сказать, незашоренными глазами. Мож че интересное и придумают.
-
pashuha
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 10:47
IMPRINTER написав:Nighthawkэто и есть тонкий намек на абсурдность этой программы - только в 2009 и 2010 она имела интерес для новых клиентов, т.к. ставки для друга были действительно привлекательными, а сейчас любой друг может получить эту же ставку без всякого купона ))) ... может банк все-таки придумает другую программу лояльности ? например ... 1 год клиент банка - можешь оформить вклад по программе "Коло-1", 2 года - Коло-2, 3 года - коло-3, 4 и выше - коло 4 ))) как компромисс ...
Я Вам скажу більше-в 2013 році дана програма і для основних "любих друзів"  неактуальна Минулого року під кінець року ставки по "Колу" різко підняли, і я по факту, привівши одного-єдиного "друзя" в листопада, отримав 10,75% з поповненням на рівному місці (тоді як "Найкращий" на той момент пропонував 9% чи щось таке, а акційні "З лювовью" (ТМ) у валюті були без можливості поповнення. А максимум (Коло-4) був 11,20%... Тобто наразі ситуація наступна а) мотивувати "Друзя" нема чим б) "особливі" ставки для головного "Друзя" практично не відрізняються від стандартних А варіант програми лояльності від Імпрінтера (1,2,3,4 роки разом з банком нон-стоп (!) ) - дуже і дуже цікавий. Краще 100 лояльних клієнтів з сумами =>ФГВ, які прикормлені бонусами і не рипаються під час девалів, дефолтів та апокаліпсисів, ніж 1000 наївних оленів, які прискакали на півроку за 0,25% більшою ставкою, а потім так само і відскакали, гримлячи копитами, бо Соскін сказав "завтра ж***".
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 10:52
Nighthawk написав: IMPRINTER написав:Nighthawkэто и есть тонкий намек на абсурдность этой программы - только в 2009 и 2010 она имела интерес для новых клиентов, т.к. ставки для друга были действительно привлекательными, а сейчас любой друг может получить эту же ставку без всякого купона ))) ... может банк все-таки придумает другую программу лояльности ? например ... 1 год клиент банка - можешь оформить вклад по программе "Коло-1", 2 года - Коло-2, 3 года - коло-3, 4 и выше - коло 4 ))) как компромисс ...
Я Вам скажу більше-в 2013 році дана програма і для основних "любих друзів"  неактуальна Минулого року під кінець року ставки по "Колу" різко підняли, і я по факту, привівши одного-єдиного "друзя" в листопада, отримав 10,75% з поповненням на рівному місці (тоді як "Найкращий" на той момент пропонував 9% чи щось таке, а акційні "З лювовью" (ТМ) у валюті були без можливості поповнення. А максимум (Коло-4) був 11,20%... Тобто наразі ситуація наступна а) мотивувати "Друзя" нема чим б) "особливі" ставки для головного "Друзя" практично не відрізняються від стандартних А варіант програми лояльності від Імпрінтера (1,2,3,4 роки разом з банком нон-стоп (!) ) - дуже і дуже цікавий. Краще 100 лояльних клієнтів з сумами =>ФГВ, які прикормлені бонусами і не рипаються під час девалів, дефолтів та апокаліпсисів, ніж 1000 наївних оленів, які прискакали на півроку за 0,25% більшою ставкою, а потім так само і відскакали, гримлячи копитами, бо Соскін сказав "завтра ж***".
Вношу конструктивну пропозицію, і друзякам і тим хто привів друзів дозволити вклади поповнювати без обмежень. І народ в Дельту потягнеться, можливо. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-