|
Східні мрії: японці хочуть збирати свої автомобілі в Україні |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 10 лип, 2013 23:18
Щось я не дуже розумію наших постерів.Якщо в Україні з'являться японські автозаводи навіть з малою локалізацією і на них будуть працювати по 100-200 робітників -все рівно це дуже добре. На 100-200 чоловік менше безробітних,на 100-200 чоловік більше платників податків.Чи для таких коментуючих-чим гірше,тим краще???
-
11oleksa11
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 лип, 2013 23:54
11oleksa11 написав:Щось я не дуже розумію наших постерів.Якщо в Україні з'являться японські автозаводи навіть з малою локалізацією і на них будуть працювати по 100-200 робітників -все рівно це дуже добре. На 100-200 чоловік менше безробітних,на 100-200 чоловік більше платників податків.Чи для таких коментуючих-чим гірше,тим краще???
к мерседесу уже у нас колеса привинчивали, опыт был  Немцы быстро отказались от этой затеи, так как даже это умудрялись делать криво  На те же хюндаи в Луцке наши умельцы тоже шины разного радиуса ставить умудрялись 
-
EKO
-
-
- Подякував: 3273 раз.
- Подякували: 2089 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
3
Додано: Чет 11 лип, 2013 07:38
Это такой тонкий японский комплимент Украине...
-
Artist
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 11:36
11oleksa11 написав:Щось я не дуже розумію наших постерів.Якщо в Україні з'являться японські автозаводи навіть з малою локалізацією і на них будуть працювати по 100-200 робітників -все рівно це дуже добре. На 100-200 чоловік менше безробітних,на 100-200 чоловік більше платників податків.Чи для таких коментуючих-чим гірше,тим краще???
Я Вам разъясню.  Тоже мне сначала это было не понятно. Теперь знаю, что большая часть постеров здесь на работе по созданию негативного имиджа для Украины. Относитесь к ним соответственно, как к врагам украинского народа. И меньше читайте желтую прессу. Лучше займитесь своими делами.
-
dinamo
-
-
- Заблокований
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 101 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 11:52
И все авто вышедшие из конвеера "йыпонцев" будут гордо носить название "Ланос"
-
Maleficarum
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2588 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 11:55
Лучше займитесь подчётом созданием рабочих мест в отрасли- ежели акцизы по импорту на б.у авто убрать..
-
Maleficarum
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2588 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 14:25
dinamo написав: 11oleksa11 написав:Щось я не дуже розумію наших постерів.Якщо в Україні з'являться японські автозаводи навіть з малою локалізацією і на них будуть працювати по 100-200 робітників -все рівно це дуже добре. На 100-200 чоловік менше безробітних,на 100-200 чоловік більше платників податків.Чи для таких коментуючих-чим гірше,тим краще???
Я Вам разъясню.  Тоже мне сначала это было не понятно. Теперь знаю, что большая часть постеров здесь на работе по созданию негативного имиджа для Украины. Относитесь к ним соответственно, как к врагам украинского народа. И меньше читайте желтую прессу. Лучше займитесь своими делами.
ви переплутали імідж України та імідж української влади. Більшість постерів любить Україну, але ненавидить владу (є за що)
-
serg_sk
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лип, 2013 12:25
serg_sk написав: dinamo написав: 11oleksa11 написав:Щось я не дуже розумію наших постерів.Якщо в Україні з'являться японські автозаводи навіть з малою локалізацією і на них будуть працювати по 100-200 робітників -все рівно це дуже добре. На 100-200 чоловік менше безробітних,на 100-200 чоловік більше платників податків.Чи для таких коментуючих-чим гірше,тим краще???
ви переплутали імідж України та імідж української влади. Більшість постерів любить Україну, але ненавидить владу (є за що)
Ничего я не путаю. Как можно любить Украину и не любить власть, которую сами выбираем и контролируем? Нонсенс. Значит постеры являются теми, кто не любит Украину и ненавидит украинскую власть. Поэтому правильные действия украинской власти и вызывают такое негодование постеров. Все логично.  Они отстаивают интересы зарубежных властей и народов. Своеобразная пятая колонна. Некоторые читатели, которые не разбираются в приоритетах для Украины, могут быть обмануты постерами. Но слава Богу есть те, кого обмануть сложно. 
-
dinamo
-
-
- Заблокований
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 101 раз.
-
-
Профіль
-
-