|
|
![]() КонечноCricetus cricetus да, внимательно просмотрите тему. Полистайте. Найдете все разрешительные документы и даже больше
![]() vipresurc
А там хоть уважно читай, хоч не уважно 1 Видурили в 0-23 особи - 0-100 000 доларів 2 За це зробили їх власниками земельної ділянки в 15 соток ( якщо хоч один з цих 23 - засланий казачок - не бачити інвесторам ні своїх грошей ні судового процесу над Вами) 3 Станом на сьогодні сільрада дозволила Вам виготовити документи для подальшої зміни цільового призначення, при цьому: а - документи Ви ще не виготовили б - навіть якщо і виготовите - не факт що їх погодять 4 Те що навіть не змінене цільове призначення земельної ділянки говорить про те що жодних дозвільних документів на початок будівельних робіт у Вас не має. Висновок Через пару років - можна буде зайти і ще раз глянути - чого досягли успішні
![]() Браво! budivelnik Браво! Сегодня вы уже пишите факты реально достигнутых нами результатов... Хотя еще месяц назад вы писали что у нас все только слова и ничего не получится...типа лохи не ведитесь! Что же будет дальше?! Я скажу что будет! Под неудержимым натиском фактов, фото и видеоотчетов, результатов мощного развития строительства уже нескольких объектов сразу, Вы budivelnik просто уйдете в тень, исчезнете с данной темы, после того, как поймете в каком глупом свете вы себя проявили за весь период развития коллективного финансирования строительства недвижимости по себестоимости, ВСКЛАДЧИНУ ![]() ![]() ![]()
![]() Я й зараз це пишу. Все що Ви зробили - гроша ломаного не коштує Адже любий дурень в стані купити те що коштує 30 000 - за 100 000 . Ви купили , та ще й так , що Вас не можна звинуватити в шахрайстві. Радійте. Шахрай з Вас хороший. А от протилежне Ви зможете довести - закінчивши розпочате. Правда вже з зробленого видно На гривню зробили - 20гривень за це взяли. Тобто це масло-маслянисте - Ви вважаєте потоком? для мене- парочка крикливих неадекватів нафантазувала бог зна що і тепер хоче щоб в це хоч хтось повірив. Як я бачу - повіривших малувато. ПС МММемщики - можете зайвий раз не старатись 1 Як правило людина читає одну/дві сторінки 2 Я постараюсь щоб як мінімум через сторінку було моє повідомлення з описом бяк і пасток які Ви заготували для населення. 3Таким чином на одне моє повідомлення Вам потрібно буде писати штук 20-30 своїх. Тобто ефективність вашої роботи буде як у паровоза.
![]() Вау!Вот это тема!!! Если это правда, беру целый этаж в Ласточкино!
Походу vipresurc целеустремленный как спартанец, что собственно говорит о легком сумасшествии. А budivelnik действительно балабол. Нет таких цен в Ялте! Вы уж поверьте мне, я знаю наверняка.
![]() Re: Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%)Може балабол не будівельник? 1 хвилина пошуку в гуглі і:
Але коли 23 співвласника ![]() То за таку земельку я б не дав і 30 центів.... Пс Спроби дискредитації будівельника новозареєстрованими клонами - на цих сторінках вже проходили. Клони - зникли Будівельник - залишився. ![]() Тому вижимка з 50 сторінок В квітні показали рекламний ролік з парочкою усміхнених МММешників В травні натовп з цих же трьох осіб - презентував супер-пупер вигідну пропозицію Червень пройшов під знаком купівлі ділянки Липень пройшов в титанічні праці по отриманні дозволу від сільради на зміну цільового призначення. Сільрада не впиралась і погодилась на ...... виготовлення пакету документів які потім або дадуть, або не дадуть права на зміну ![]() ![]() ![]()
![]() Цена за 0,5 сотки. Мы знаем эту площадку, там уже почти достроен объект. Балабол вы budivelnik можете и дальше подымать рейтинг нашей темы. Так держать! И спасибо за еще одну рекламную доску. Сейчас наши IT специалисты дадут и туда рекламу ![]()
![]() Для бажаючих
У МММешників є тільки 1 участок на якому можна будувати приватний будинок Ні дозволу на будівництво приватного ( не говорячи про багатоквартирний) ні затвердженого проекту ні кошторису - не має. І під цю документальну базу вони вихвалюються що зібрали більше 100 000 доларів. І хто тут балабол? ПС Для тих хто не розуміє Чим більше ці жевжики видурять сьогодні - тим менше потім буде коштів для будівництва. Шляхи для відступу вони собі забезпечили ( ввели у число власників як мінімум одного засланого козачка, який зникне в будь-який момент , але при цьому офіційно заборонить будь-які дії по участку ( або виставить умову щоб йому повернули наприклад 1 млн доларів за його частку - і що будуть робити інвестори?)
|
|