Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4950515253 ... 62>
Повідомлення Додано: Чет 25 лип, 2013 19:36

ну шо, сканы разрешительной документации уже показали ? :mrgreen:
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 15:00

Конечно

Cricetus cricetus да, внимательно просмотрите тему. Полистайте. Найдете все разрешительные документы и даже больше
vipresurc

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 15:14

vipresurc
А там хоть уважно читай, хоч не уважно
1 Видурили в 0-23 особи - 0-100 000 доларів
2 За це зробили їх власниками земельної ділянки в 15 соток ( якщо хоч один з цих 23 - засланий казачок - не бачити інвесторам ні своїх грошей ні судового процесу над Вами)
3 Станом на сьогодні сільрада дозволила Вам виготовити документи для подальшої зміни цільового призначення, при цьому:
а - документи Ви ще не виготовили
б - навіть якщо і виготовите - не факт що їх погодять
4 Те що навіть не змінене цільове призначення земельної ділянки говорить про те що жодних дозвільних документів на початок будівельних робіт у Вас не має.

Висновок
Через пару років - можна буде зайти і ще раз глянути - чого досягли успішні
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 15:28

budivelnik написав:vipresurc
Станом на сьогодні сільрада дозволила Вам виготовити документи для подальшої зміни цільового призначення
Браво! budivelnik Браво! Сегодня вы уже пишите факты реально достигнутых нами результатов... Хотя еще месяц назад вы писали что у нас все только слова и ничего не получится...типа лохи не ведитесь! Что же будет дальше?!
Я скажу что будет! Под неудержимым натиском фактов, фото и видеоотчетов, результатов мощного развития строительства уже нескольких объектов сразу, Вы budivelnik просто уйдете в тень, исчезнете с данной темы, после того, как поймете в каком глупом свете вы себя проявили за весь период развития коллективного финансирования строительства недвижимости по себестоимости, ВСКЛАДЧИНУ :D :) :D )))
vipresurc

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 15:34

vipresurc написав:Сегодня вы уже пишите факты реально достигнутых нами результатов... Хотя еще месяц назад вы писали что у нас все только слова и ничего не получится...типа лохи не ведитесь!
Я й зараз це пишу.
Все що Ви зробили - гроша ломаного не коштує
Адже любий дурень в стані купити те що коштує 30 000 - за 100 000 .
Ви купили , та ще й так , що Вас не можна звинуватити в шахрайстві.
Радійте. Шахрай з Вас хороший.
А от протилежне Ви зможете довести - закінчивши розпочате.
Правда вже з зробленого видно
На гривню зробили - 20гривень за це взяли.
Под неудержимым натиском фактов, фото и видеоотчетов,
Тобто це масло-маслянисте - Ви вважаєте потоком?
для мене- парочка крикливих неадекватів нафантазувала бог зна що і тепер хоче щоб в це хоч хтось повірив.
Як я бачу - повіривших малувато.

ПС
МММемщики - можете зайвий раз не старатись
1 Як правило людина читає одну/дві сторінки
2 Я постараюсь щоб як мінімум через сторінку було моє повідомлення з описом бяк і пасток які Ви заготували для населення.
3Таким чином на одне моє повідомлення Вам потрібно буде писати штук 20-30 своїх.
Тобто ефективність вашої роботи буде як у паровоза.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 16:07

Re: Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%)

budivelnik написав:Адже любий дурень в стані купити те що коштує 30 000 - за 100 000 .
это вы о цене за 15 соток в Ялте? Где в Ялте 15 соток можно купить за 30 000?!!! Факты в студию! Иначе окончательно поставите себе диагноз ПУСТОСЛОВ
vipresurc

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 16:22

Вау!

Вот это тема!!! Если это правда, беру целый этаж в Ласточкино!
Походу vipresurc целеустремленный как спартанец, что собственно говорит о легком сумасшествии. А budivelnik действительно балабол. Нет таких цен в Ялте! Вы уж поверьте мне, я знаю наверняка.
експерт

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 16:57

Re: Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%)

експерт написав:А budivelnik действительно балабол. Нет таких цен в Ялте! Вы уж поверьте мне, я знаю наверняка.
Може балабол не будівельник?
1 хвилина пошуку в гуглі і:
http://www.kos.lviv.ua/index.php?option=com_properties&view=properties&task=showtype&cyid=12:crime&sid=105:yaltamr&lid=39:&cid=1:sale&tid=4:land&Itemid=59
строительная площадка в Крыму
Категорія : Продаж
Тип об'єкту : Земельна ділянка
Область : АР Крим
Район : Ялта, міська рада
Адреса :
Нас.пункт : смт Гаспра
franko
Ціна: 40,000 $

Але коли 23 співвласника :D
То за таку земельку я б не дав і 30 центів....

Пс
Спроби дискредитації будівельника новозареєстрованими клонами - на цих сторінках вже проходили.
Клони - зникли
Будівельник - залишився. :D

Тому вижимка з 50 сторінок
В квітні показали рекламний ролік з парочкою усміхнених МММешників
В травні натовп з цих же трьох осіб - презентував супер-пупер вигідну пропозицію
Червень пройшов під знаком купівлі ділянки
Липень пройшов в титанічні праці по отриманні дозволу від сільради на зміну цільового призначення.
Сільрада не впиралась і погодилась на ...... виготовлення пакету документів які потім або дадуть, або не дадуть права на зміну :D :D :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 17:21

budivelnik написав:
  експерт написав:А budivelnik действительно балабол. Нет таких цен в Ялте! Вы уж поверьте мне, я знаю наверняка.
Може балабол не будівельник?
Ціна: 40,000 $
Цена за 0,5 сотки. Мы знаем эту площадку, там уже почти достроен объект. Балабол вы budivelnik можете и дальше подымать рейтинг нашей темы. Так держать! И спасибо за еще одну рекламную доску. Сейчас наши IT специалисты дадут и туда рекламу :D
vipresurc

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2013 18:20

Для бажаючих
У МММешників є тільки 1 участок на якому можна будувати приватний будинок
Ні дозволу на будівництво приватного ( не говорячи про багатоквартирний) ні затвердженого проекту ні кошторису - не має.
І під цю документальну базу вони вихвалюються що зібрали більше 100 000 доларів.

І хто тут балабол?

ПС
Для тих хто не розуміє
Чим більше ці жевжики видурять сьогодні - тим менше потім буде коштів для будівництва.
Шляхи для відступу вони собі забезпечили ( ввели у число власників як мінімум одного засланого козачка, який зникне в будь-який момент , але при цьому офіційно заборонить будь-які дії по участку ( або виставить умову щоб йому повернули наприклад 1 млн доларів за його частку - і що будуть робити інвестори?)
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 4950515253 ... 62>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему