Fuzzy Переважна більшість експертів вважає, що урізання зкупки активів буде в межах $20 млрд (75 % вірогідність) виходячи з меншоі потреби фінансування дефіциту Казначейства (порівняно з 2012 роком бюджетний дефіцит зменшився з $1 трл до $750 млрд за 11 міс) тому сперечатися з цим навряд чи має сенс
моя особиста думка полягає в тому, що Федрезерв буде обережнішим, м'якшим та довше у часі, аніж зараз це враховується у ціні по індексу доляра
перші сигнали можна розледіти на 4-х годинних інтервалах, але більш надійним підтвердженням має стати похід до темно-зеленого горизонту, звісно, при умові утримання від пробою та повернення над жирний світло-зелений рівень перемикач ріст/падіння
пішла зачистка слабких довгих позицій покупців - одночасно ціна зайшла у нашу намічену зону відновлення купівлі
ЛОБ написав:Wall якась нестандартна нумерація хвиль - поясни, звідки починається імпульс та 1-а хвиля
все можливо, 1.291 вже було, 1.277 не виключено та в межах плану, а ось 1.230 якщо і буде, то викличе маленький переполох ))
Все простіше, нумерація стара для Вульфа(ЧЕРВОНИЙ І ВУЛЬФ І НУМЕРАЦІЯ), не хочу ліпити ще другу по хвилям(багато буде цифірок) і збиватиме з пантелику. Не треба мене заплутувати, я й сам заплутаюсь
гадаю, тиск продажу рудого буде обмежено наближенням засідання ФРС 17-18 вересня, котре навряд чи втішить палких прихильників Зеленого Змія відсутністю вісток щодо скорого згортання монетарних програм КУЄ
якщо коротко, то очікую відкуп драгів по факту засідалова а там подивимось, уважно відслідковуючи сигнали