Західінкомбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 102103104105106 ... 135>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Західінкомбанк - БАНКРОТ 2 5 84
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
61%
51
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
10
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
8
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
6%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
12%
10
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 10:09

eduard_honcharov
как связаться с Вами, можно в личку....
lista

Подякував: 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 13:12

Супер советы писак http://vesti.ua/poleznoe/21834-kak-bank ... kladchikov :D :D :D
deneg net

Подякував: 0 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 19:18

Ответ ]bolex[
Зашел на форум Даниэля. А там Bolex распинается, который может только советы давать и ничего больше. Причем советы "скулящего капитулянта".
Так вот отвечаю этому треплу, что я не есть "опытный юрист" - на меня работает адвокат.
Да я сужусь и буду продолжать судиться и писать заявления, да не все получается, но скулить как кто-то, что все бесперспективно я не буду.
К сведению, сегодня апелляция оставила в силе решение первого суда о взыскании процентов с банка согласно договора.
Есть правда минус - Европейский суд вернул одно заявление без рассмотрения, будем разбираться почему.
Звонили также с ТВі. Я так понял готовят что-то по захидбанку, я дал согласие на интервью, если они только найдут съемочную группу у меня в городе. А кто готов из киевлян поделиться с ТВі могу дать телефон корреспондента.
eduard_honcharov

Повідомлення Додано: Сер 23 жов, 2013 01:21

Re: Західінкомбанк

eduard_honcharov написав:Еще раз настоятельно Всем рекомендую подавать на НБУ в админ.суд о признании захидбанка проблемным!

Шановний, дозвольте Вашому адвокату роз*яснити вкладникам перспективи звернення до адмінсуду, з урахуванням наступного положення ч.3 ст.75 Закону України "Про банки і банківську діяльність" -
Рішення Національного банку України про віднесення банку до
категорії проблемного є банківською таємницею.
helper

Повідомлення Додано: Сер 23 жов, 2013 10:35

eduard_honcharov написав:Ответ ]bolex[
Зашел на форум Даниэля. А там Bolex распинается, который может только советы давать и ничего больше. Причем советы "скулящего капитулянта".
Так вот отвечаю этому треплу, что я не есть "опытный юрист" - на меня работает адвокат.
Да я сужусь и буду продолжать судиться и писать заявления, да не все получается, но скулить как кто-то, что все бесперспективно я не буду.
К сведению, сегодня апелляция оставила в силе решение первого суда о взыскании процентов с банка согласно договора.

Все, что я там написал - есть абсолютная правда. "Трепло" здесь - только вы. Сначала хвастаться могучим адвокатом, писать кипятком по поводу предстоящей встречи с руководством банка, потом грозиться еме голой ж0п0й - европейским судом (после очевидного кидка). И под конец призывать всех под стены нацбанка .....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 жов, 2013 14:26

Треплу bolex
Я не хвастал могучим адвокатом, надеялся на встречу с руководством банка, подавал заявления в европейский суд. Но я хоть что-то делаю и пытаюсь решить вопрос для всех вкладчиков. А кто-то ходит по разным форумам и только треплется и больше ничего. Так что трепло ты bolex и больше ничего. И если сам ничего не можешь, так не подбивай на это других!
eduard_honcharov

Повідомлення Додано: Сер 23 жов, 2013 16:40

helper
1. Суд може винести любе законне рішення яке стосується банківської таємниці. Стаття 62 п.2 Закону про банки і банківську діяльність. Об’єм, форма, зміст ні чим не обмежується.
2. Якщо на момент розгляду судом справи, немає рішення НБУ щодо визнання банку проблемним, то немає і банківської таємниці. В цьому випадку суддя просто виносить рішення про зобов’язання НБУ прийняти таке рішення. В судах які вже пройшли, судді в своїх рішеннях на факт банківської таємниці не спиралися, хоча апеляція винесла зовсім абсурдне рішення – що я, з моменту виграшу в суді повернення свого депозиту, вже не є вкладником банку.
3. Якщо на момент розгляду судом справи є рішення НБУ щодо визнання банку проблемним, то суд може своїм рішенням витребувати цей документ, а справу припинити, а потім закрити.
4. Якщо західбанк та НБУ Вам псують нерви, то чому Ви не можете зробити це у відповідь (затрати не такі вже і великі). Може це все ж таки наблизить довгоочікуваний кінець цього банку.
eduard_honcharov

Повідомлення Додано: Сер 23 жов, 2013 21:49

Re: Західінкомбанк

eduard_honcharov написав:1. Суд може винести любе законне рішення яке стосується банківської таємниці. Стаття 62 п.2 Закону про банки і банківську діяльність. Об’єм, форма, зміст ні чим не обмежується.
2. Якщо на момент розгляду судом справи, немає рішення НБУ щодо визнання банку проблемним, то немає і банківської таємниці. В цьому випадку суддя просто виносить рішення про зобов’язання НБУ прийняти таке рішення. В судах які вже пройшли, судді в своїх рішеннях на факт банківської таємниці не спиралися, хоча апеляція винесла зовсім абсурдне рішення – що я, з моменту виграшу в суді повернення свого депозиту, вже не є вкладником банку.
3. Якщо на момент розгляду судом справи є рішення НБУ щодо визнання банку проблемним, то суд може своїм рішенням витребувати цей документ, а справу припинити, а потім закрити.
4. Якщо західбанк та НБУ Вам псують нерви, то чому Ви не можете зробити це у відповідь (затрати не такі вже і великі). Може це все ж таки наблизить довгоочікуваний кінець цього банку.

Не можу погодитися з 1 реченням 2 пункту, оскільки тлумачу ч.3 ст.75 Закону так, що сама обставина віднесення чи не віднесення НБУ банку до проблемного є банківською таємницею. Крім цього, віднесення банку до проблемного нічого не вирішує, для ТА необхідно визнання банку неплатоспроможним (ст. 76 Закону).
Ви вказали на суди, які пройшли по аналогічним позовам до адмін суду. Якшо можливо, дайте ссилки на реєстр судових рішень.
До Захеру не маю претензій, об*єкт моєї роботи Даніель. Ситуації схожі.
Дякую за відповідь.
helper

Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2013 08:22

helper
Тлумачити може тільки конституційний суд, а в законі чітко указано рішення, а не обставини які йому передують.
eduard_honcharov

Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2013 08:27

helper
Справа 1870/2а - 9158/12
eduard_honcharov

#<1 ... 102103104105106 ... 135>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей