eduard_honcharov написав:Треплу bolex Я не хвастал могучим адвокатом, надеялся на встречу с руководством банка, подавал заявления в европейский суд. Но я хоть что-то делаю и пытаюсь решить вопрос для всех вкладчиков. А кто-то ходит по разным форумам и только треплется и больше ничего. Так что трепло ты bolex и больше ничего. И если сам ничего не можешь, так не подбивай на это других!
Столько громких слов и понтов, а результат - ДЕНЕГ НЕТ И В ОБОЗРИМОМ БУДУЩЕМ НЕ БУДЕТ. Так кто же тут трепло ?
Шановний eduard_honcharov, я є вкладником цього банку, я киянин і я хочу та готовий озвучити проблеми ПАТ "Західінкомбанк" в засобах масової інформації. Буду вдячний, якщо надішлете контактну інформацію кореспондента ТВІ на мою електронну адресу - advokat575733 @ i. ua З повагою, Дмитро.
advokat написав:Шановний eduard_honcharov, я є вкладником цього банку, я киянин і я хочу та готовий озвучити проблеми ПАТ "Західінкомбанк" в засобах масової інформації. Буду вдячний, якщо надішлете контактну інформацію кореспондента ТВІ на мою електронну адресу - advokat575733 @ i. ua З повагою, Дмитро.
А самостійно вийти на TBI слабо, "киянин", або...містер фікс?
Доброго дня. Я більше року читаю цей форум. З 2008 року не вертають моїй сімї депозит Батько вже судиьься 5 років а толку ніякого. Щоб подати в Європейский суд треба щоб було не виконане рішення більш чим 6 місяців, ще 1 місяць і будемо подавати до Європеського суд по трьох не виконаних рішеннях. Але моя особиста думка що вернути депозити потрібно радикальними методами. Але треба зібрати хоть 100-200 чи більше людей. Перекрити в Луцьку пару вулиць(законно ходити по пішохідному переходу беззупинно). Західінкомбанк центральний офіс заблокувати.Треба підключити мас медіа, ТВІ, пятий канал.. Треба підняти людей. Звернутися до офісів ВО "Свобода", організації "Патріот України". мій електронний адрес poromivсобакаgmail.com я сам з Волині , місто Нововолинськ
Я обов"язково поїду. Потрібно щоб люди не тільки з Волинської але і з сосідніх областей приїхали. Можливо хоть з мертвої точки шось здригнеться. Під лежачий камінь вода не тече.