|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 24 жов, 2013 14:56
Frant написав: airmax78 написав:Можно: 2-3к в советской 9-этажке, 3-к в хруще, 3-к в сталинке типа "хрущ с потолками 3 м", 2К в хорошей сталинке с лифтом, 2-3 к в царском доме с ж/б перекрытиями. Площадь будет в диапазоне от 55 до 90 кв. м. Все минусы этих вариантов тут тоже неоднократно обсуждались.
Лично для меня исторический центр - это круто. Потому там и цены соответствующие. Что касается Голосеево, Позняков - это уже второй сорт...
может оно и круто, но не для жизни с семьей. если это конечно не "диамант" или грушевского 9а
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 24 жов, 2013 14:57
Frant написав: airmax78 написав:Можно: 2-3к в советской 9-этажке, 3-к в хруще, 3-к в сталинке типа "хрущ с потолками 3 м", 2К в хорошей сталинке с лифтом, 2-3 к в царском доме с ж/б перекрытиями. Площадь будет в диапазоне от 55 до 90 кв. м. Все минусы этих вариантов тут тоже неоднократно обсуждались.
Лично для меня исторический центр - это круто. Потому там и цены соответствующие. Что касается Голосеево, Позняков - это уже второй сорт...
Слишком все упрощаете. Лескова, 1 - это круто. Лескова, 3 - это второй сорт. Панаса Мирного, 12 - это круто. Панаса Мирного, 11 - это второй сорт, и т.д. Но у каждого, конечно, свои тараканы. P.S. Вы это, специально что ли Голосеево поставили рядом с Позняками? Чтобы меня подразнить?  Мимо.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 24 жов, 2013 15:02
Tyler написав: budivelnik написав: Tyler написав:И я прекрасно понимаю тех, кто пропускает все эти бодания с Захаром - другое дело, что интриги уже нет, а рубиться не с кем
Згоден що скучно Але якщо вибити з рук опонента заяложену платівку - то може він придумає щось нове і дійсно цікаве і потрібне ? При цьому Мій оптимізм в кризові роки підтримувався тим що я був в стані хоч одну квартиру в рік продати навіть у не завершеному будинку( стан повітря). А тепер документи отримав ще 2 місяці тому і думав що все як корова язиком злиже. А не тут то було. Три квартирки і 3 гаражі висять навіть без ажіотажного напливу переглядаючих.. Так що , щось не ладно в королевстві датському....
И это Вы пишете, так сказать, на радость бесчисленным врагам, которые наверняка начнут праздновать это событие, как если бы 1к хрущи с гарантией (с) на дарнице подешевели?? Ваша откровенность восхищает.
1 Мені нічого ховати , тим більше у випадку не продажу я нарвусь на купу заяв про застрягання копитами в бетоні2 Ситуація складаєтьсяч таким чином що я все таки впливаю на ринок житла в Києві напряму а - одну з моїх двохкімнатних купила людина яка працює на ринку Києва ( а до певного періоду навіть там проживала орендуючи) Тепер купивши в мене , вона виробництво тримає тут - а 50% ( моя особиста оцінка бо чужий бізнес - потемки) продає на ринку Києві б - ще одну двохкімнатну зарезервувала людина , яка продає свою двохкімнатну під Києвом(здається у Вишневому , 62 м2 з ремонтом) і яка вже опустила хотелку з 72 до 65К доларів. При цьому де-юре завдаток в 3000 доларів в неї згорів вже на 01-09-2013 , де-факто - я підтвердив їй своє бажання продати квартиру без штрафних санкцій. Поки що вона не продала - а це говорить що проблема більш ширша ніж проблема в передмісті Львова і ця проблема розширюється на міста -спутники Мегаполісів. Звідси я роблю висновок а - опускати ціну вниз в передмістях забудовники вже не можуть бо вперлись в собівартість+мінімальна маржа б - сьогоднішня різниця між ціною в місті і передмістті не покриває транспортних/понтових і інших втрат які виникають від придбання в передмісті.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 24 жов, 2013 15:08
budivelnik написав:Звідси я роблю висновока - опускати ціну вниз в передмістях забудовники вже не можуть бо вперлись в собівартість+мінімальна маржаб - сьогоднішня різниця між ціною в місті і передмістті не покриває транспортних/понтових і інших втрат які виникають від придбання в передмісті.
следствие - прекращение строительства до лучших времен
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 жов, 2013 15:13
Востаннє редагувалось Прохожий в Чет 24 жов, 2013 15:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 24 жов, 2013 15:15
budivelnik написав:Звідси я роблю висновок а - опускати ціну вниз в передмістях забудовники вже не можуть бо вперлись в собівартість+мінімальна маржа
будівельнику, а якщо не секрет - по тим (3-м?) квартирам що висять у вас на прожаж - далеко до собівартості ?
-
baraka
-
-
- Подякував: 919 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 жов, 2013 15:17
в тексте чуть не раскрыта тема "давления на застройщиков" 1715 написав:Мое почтение Адвокату - он тоже застройщиков давит, как и я. Не забывайте спрашивать про гарантию - это важно.
Востаннє редагувалось yura_ в Чет 24 жов, 2013 15:20, всього редагувалось 1 раз.
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 жов, 2013 15:20
zahar_ написав:2. Постоянно навязываемый вами алгоритм расчёта помощи из бюджетных "сисек" к ОБЩЕМУ ЧИСЛУ ЗАСТРОЙЩИКОВ и ПОСТРОЕННЫХ ИМИ МЕТРОВ - НЕКОРРЕКТЕН, потому как по нему получается что все застройщики "СИСЬКОСОСАТЕЛИ" В ТОМ ЧИСЛЕ И ВЫ.
Все набагато простіше 1 Давайте перестанемо мусолити цифру в 815 млн грн і почнемо використовувати цифру в 188 млн Аргументація проста Наприклад Юра позичив в банку 20 000 а за житло заплатив 100 000. Ви ж не будете заявляти що 100 000 заплатив банк бо якби не 20000 кредиту то не булоб і купівлі. 2 Після того як ми перейшли до цифри держдопомоги в 188 млн грн , з якоюсь точністю ми можемо визначити скільки цих грошей отримав КГС І для цього у нас навіть є початкові данні Ми знаємо що 188 млн грн видано для купівлі 2100 квартир І також ми знаємо що КГС за ці гроші побудував здається 797 квартир Таким чином 797/2100 х 188 млн грн = 71,4 млн грн 3 Так само ми знаємо що КГС будує в середньому 200 000 м2 /12 місяців х 9 =150000 м2 х 12 000 грн/м2 = 1,8 млрд грн 4 71,4 млн грн / 1,8 млрд грн =4% Висновок а) - обєм дердопомоги КГС становить 4% від вартості створеної ним товарної маси Висновок б) - те що держдопомога надається тільки напівдержавним компаніям зумовлено тим що податкове навантаження на ці компанії більше ніж на 4% перевищують податкове навантаження на приватні будівельні компанії. Звідси стає зрозуміло Держава просто вирівнює ситуацію для підприємства яке більш чесно сплачує податки.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 24 жов, 2013 15:24
airmax78 написав:Ремонт 85 квадратов будет стоить, как меня тут все уверяют, не менее 25-30К. Таких денег у меня после покупки квартиры не было. Поэтому варианта было 2: втянуться в затяжной ремонт и растянуть его на год, а может и больше, ничего не получая от аренды и при этом продолжать арендовать. Или сдать ее как есть и спокойно копить деньги на ремонт. Второй вариант показался мне более привлекательным.
Второй вариант конечно лучше. У меня знакомый, живя у тещи, получил в наследство квартиру (2к после бабушки, в хорошем месте), но до этого денег не копил - скирды особо не было. Решили они с женой, что сдавать не будут, т.к. хотят уже жить отдельно. И начали сами ремонт из текущих доходов. Через 2.5 года вот наконец-то закончили и готовятся переезжать. Причем, ремонт весьма бюджетный, как по мне. Материалы не дорогие. Не все работы выполнялись профессионалами. Почти все выходные он ковырялся там. А если бы сдал сразу (или после легкой косметики) хоть за 2/3 от рыночной цены, то за это время уже накопил бы на хороший ремонт (место популярное у съемщиков). Доходы от аренды + из текущих. Вот так вот - хотелось им побыстрее. airmax78, это с техникой и мебелью Вы рассчитываете уложиться в 25-30, или только сам ремонт? Это же до $350 на метре получается.
-
ADBOKAT
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 жов, 2013 15:27
1715 написав: budivelnik написав:При цьому Мій оптимізм в кризові роки підтримувався тим що я був в стані хоч одну квартиру в рік продати навіть у не завершеному будинку( стан повітря). А тепер документи отримав ще 2 місяці тому і думав що все як корова язиком злиже. А не тут то було. Три квартирки і 3 гаражі висять навіть без ажіотажного напливу переглядаючих.. Так що , щось не ладно в королевстві датському....
Печально. НО - это наша действительность, чтобы не говорили - таже Елена8 вещает что шас цены каааак подскочат на недвигу. Я так вижу что кризис на укре никто не отменял, поэтому - надо готовится к неприяным вещам. Какой у вас план по снижанию "хотелки" ?
1 В мене не має планів зниження ціни ( ба більше на ту одну двокімнатну яка в мене залишилась я навіть підняв цінник на 5% ( і після цього вона все одно дешавша на 10% від пропозиції найближчих конкурентів) 2 Щоб у Вас не було потреби звинувачувати мене в заморожуванні капіталу - відповім відносно просто а - я не будую заради самого процесу , я будую заради результату - результат для мене це прибуток. Тому коли прибуток нижчий ніж відсотки по депо ( а це відбудеться при зниженні ціни) - я все одно будувати не буду. Таким чином Замкнуте коло Поки я не продам створений товар з цікавою для себе маржою - до того часу я не приступлю до створення іншого такого ж товару , а якщо я не приступаю до нового будівництва - то мені не потрібні гроші , бо поточні розходи перекриваються доходами від торгівлі.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1