|
Українці можуть не відповідати Міндоходів, скільки у них ква |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 02 гру, 2013 22:21
Slon_Nosov написав:исходя из статьи непонятно, о какой площади идет речь - 120 общей или жилой площади? если одна квартира 80 метров общей, а вторая 50, в сумме 130 общей с двух - налог платим с лишних 10-ти или с "лишней" квартиры в целом? или только с жилой площади и тогда вообще ничего платить не нужно, тем более что в одной из квартир человек является лишь совладельцем (приватизирована на троих)? заранее спс, если кто подскажет!
Податковий Кодекс України: 265.3.1. Базою оподаткування є житлова площа об'єкта житлової нерухомості.
Востаннє редагувалось grape в Пон 02 гру, 2013 22:26, всього редагувалось 1 раз.
-
grape
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 гру, 2013 22:26
Rik написав:Gin Та в тому то й справа. Бо зараз на скільки я знаю, якщо у тебе дві квартири і по квадратурі входиш у норму, то можеш прийти, вказати, що така ситуація і тебе просто внесуть у список тих, в кого перевищень немає.
Не повністю так. Навіть якщо перевищень сумарно по площі нема, але одну з квартир Ви здаєте (офіційно), а запит про таке передбачено в тексті їх бланку, то податок прийдеться платити. Принаймі так інформували мене в ДПІ.
-
grape
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
|