Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 155156157158159 ... 1243>
Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 12:38

Моя порада - перевести. По-перше, таким чином гроші ще попадаютьпід ФГВ
По-друге, дістатись поточних грошей завжди легше, ніж депозитних.
maitre1972

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 12:41

Деньги на текущем счету не подпадают под ФГВ.
zelenola

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 12:49

andrew ash написав:Закінчується депо у віділенні на Артема (Київ). Чи варто переводити на картковий рахунок? Ходити кожен день за своєю соткою (депо більше 50к) не маю змоги але підозрюю що за існуючої ситуації гроші можуть зависнути навіть при пересилці з депо рахунку на картковий....Дякую за відповідь

Во первых переведя деньги на катрочный счет вы потеряете защиту ФГВ
Во вторых согласившись, вы облегчаете участь банка. Банк выполняет обязательства перед вами перечислив деньги, и будете бегать за подачками банка.
BuTeK

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 13:01

дякую maitre1972 та zelenola, виходить картковий відкривається тільки під поточний? наскільки я розумію на наступний день після дати виплати (теоретичної, :evil: ) гроші всеодно уходять "до запиту" - чи дорівнює це поточному з усіма наслідками у вигляді відсутності гарантії ФГВ?
скільки йдуть гроші на картковий? хто має досвід? дякую!
andrew ash

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 13:05

BuTeK написав:
andrew ash написав:Закінчується депо у віділенні на Артема (Київ). Чи варто переводити на картковий рахунок? Ходити кожен день за своєю соткою (депо більше 50к) не маю змоги але підозрюю що за існуючої ситуації гроші можуть зависнути навіть при пересилці з депо рахунку на картковий....Дякую за відповідь

Во первых переведя деньги на катрочный счет вы потеряете защиту ФГВ
Во вторых согласившись, вы облегчаете участь банка. Банк выполняет обязательства перед вами перечислив деньги, и будете бегать за подачками банка.

І Вам, BuTeK, дякую за відповідь - виходить суд чи "бєгать за подачками" але в касу банку?!
andrew ash

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 13:15

andrew ash написав:дякую maitre1972 та zelenola, виходить картковий відкривається тільки під поточний? наскільки я розумію на наступний день після дати виплати (теоретичної, :evil: ) гроші всеодно уходять "до запиту" - чи дорівнює це поточному з усіма наслідками у вигляді відсутності гарантії ФГВ?

а как это теоретичеки, могут списываться деньги на счет до востребования, неужели банк имеет право автомотически списывать деньги по депозиту на такой счет по истечению срока???
alisov

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 13:25

По моему опыту, деньги перечисляются на карточку буквально за пару часов. Правда, это было пару недель назад, как сейчас, не знаю.

Кстати, вроде бы начали ходить безналичные платежи. Я хотела частью депозита заплатить за учебу (перечислить в Приватбанк), сначала мне это очень не рекомендовали делать, т.к. безнал не уходил. а теперь завотделения сказала, что уже начали потихоньку перечислять. После праздников, наверное, буду оплачивать.
zelenola

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 13:52

alisov написав:
andrew ash написав:дякую maitre1972 та zelenola, виходить картковий відкривається тільки під поточний? наскільки я розумію на наступний день після дати виплати (теоретичної, :evil: ) гроші всеодно уходять "до запиту" - чи дорівнює це поточному з усіма наслідками у вигляді відсутності гарантії ФГВ?

а как это теоретичеки, могут списываться деньги на счет до востребования, неужели банк имеет право автомотически списывать деньги по депозиту на такой счет по истечению срока???

саме автоматично і перераховуються з депозитного згідно угоди, наскільки я розумію це є стандартна норма, по закінченнб строку депозитний рахунок закривається, а гроші ж треба десь тримати (і тримають там де найменші відсотки) все б нічого коли б їх видавали, хоч з якогось :evil:
andrew ash

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 15:29

А мне ответили с сайта Родовид,на мое гневное обращение по поводу выплаты процентов частями (по 500 гр.) :lol: Заверяем Вас, что ОАО «Родовид Банк» выполнит все свои обязательства по возвращению суммы вклада и процентов по нему. :lol:
vitik

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2009 15:37

В мене вклад "Ощадний" закінчився в понеділок. Ну звичайно нічого не видали. Проценти (10т) перевів на картковий (поточний) - перевели в той же день, а сам депо залишив " до запитання ". Тепер ходжу кожен день знімаю по 100гр. з картки і 100 гр з депо. Картковий під ФГВ не підпадає, а депо є захищеним ФГВ. P.S. Вчора було засідання в кабміні, на рахунок банку, щось там не все так гладко, на жаль. Хоча все має зкінчитись добре.
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

#<1 ... 155156157158159 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор