|
Київська Русь - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 15 бер, 2014 18:09
FSM, значить все налагоджується. Нахай банчик працює.......тихенько......там лежать людські гроші. А від ВАс дізналися......багато цікавої інфо. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 бер, 2014 18:21
Квесторе_поверніться А если будут продолжать меня троллить, то узнают еше больше. Я бы на их месте, просто извинился...
-
FSM
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 бер, 2014 18:24
FSM написав:Квесторе_поверніться А если будут продолжать меня троллить, то узнают еше больше. Я бы на их месте, просто извинился...
Ну так і я за те. Вроді признають....що клієнт завжди правий. А як керівництво до дії.....не беруть. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 бер, 2014 18:46
clientage написав: FSM написав:Квесторе_поверніться почитайте историю сообщений BBC
блин, ем попкорн FSM, плиииз, завязывайте... напишите пару заяв в отд., зарегистрируйте их, оставьте копию себе и куме и...плииииз, сообщите нам о результатах через... неделю-две. Ну шо робыть, ёпт 
...в следующей серии
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 бер, 2014 18:58
FSM написав:Alisa_ua Приємно зараз спілкуватися із працівниками банку (на 100% впевнений банку КР). На жаль, таких відповідей 5 березня я не почув...Можливо все було б інакше...
Схоже Вам просто не повезло. Чи то з кумою, чи з менеджером, чи то з відділенням, чи з країною та часом в якому живете... хтозна. Якщо лишилося лише 4 транші й досі знімаєте без проблем -то чи варто псувати собі нерви? На рахунок людського фактору - то, як на мою думку - керівництво б мало взяти до уваги сам факт й навчити персонал перш за все ввічливо спілкуватися з клієнтом, навіть роздратованим. Й якщо клієнт має намір жалітися вище - то вони мають під рукою мати всі адреси та телефони, щоб задовольнити клієнта. Клієнт - понад усе, але в межах закону. Перш за все людяність має зустрічати кожного на порозі, при чому на порогах усіх рівнів. Й до речі - саме по рядовому менеджеру судять про керівника. Так, що варто звернути на це увагу. P.S. я не працюю в банку, ні в КР, ні в якому іншому, як би Вам того не хотілося. (Але я працюю з банком, правда не лише з цим й маю змогу порівнювати) Просто не змогла пройти повз. Хоча й читаю форум вже кілька років, але саме Ви мене змусити вчора зареєструватися. Хай Вам пощастить.
-
Alisa_ua
-
-
- Подякував: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 бер, 2014 18:59
Alisa_ua Дякую
-
FSM
-
-
- Подякував: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 бер, 2014 21:31
о каком понижении ставок вы пишите? и кто пострадал? если вы говорите о супругах то думаю не очень им приятно уже 2 недели бегать за своим депозитом в горе-банк!
-
LYLYK
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 16 бер, 2014 22:51
Добрий чечір! Вирішила почитати відкуги про банки, які знаходяться зараз у нелегкій ситуації як і наша країна вцілому, і була надзвичайно здивована! По-перше, чому всі забули які події відбуваються у нашій країні і як це сильно відображається на фінансових структурах?Навіщо ця паніка, яка породжує ажіотаж і проблеми??? По-друге,є особисті звинувачення чи невдоволення до керівника - прийдіть і знайдіть в собі мужність сказати це в очі!В чому проблема?Навіщо виставляти якісь сумнівні факти на загал? Але це Ваша совість і Ваше особисте діло! І по-третє, я особисто являюсь клієнтом банку уже багато років. Мала кредити, тепер депозит. І мені дуже дивно читати такі відгуки... Жодного разу мені ніхто не нагрубив, мене приймають ввічливо, менеджери виховані!Достроково розривати депозит я не збираюсь, адже розумію що поки моїм грошам буде краще в банку. А піддаватись загальній паніці не збираюсь! І останнє, я вас прошу, залишайтесь людьми!Усі проблеми можна вирішити! Криза мине! Україна підійметься з колін! Слава Україні!!!
-
missM
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 19 бер, 2014 13:45
Знакомая хочет разорвать договор в грн досрочно, говорят можем выплачивать только по 3000 грн,ходить придется пол года. Как быть, к кому обращаться относительно возможности забрать депозит сразу всей суммой.
-
KAPRA
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 бер, 2014 13:50
KAPRA написав:Знакомая хочет разорвать договор в грн досрочно, говорят можем выплачивать только по 3000 грн,ходить придется пол года. Как быть, к кому обращаться относительно возможности забрать депозит сразу всей суммой.
возьмите карту ОБЕРИГ или на вклад без комиссии , но с минимальным процентом
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-