БІГ Енергія - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 2122232425 ... 91>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

БІГ Енергія - БАНКРОТ 1.7 5 49
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
65%
32
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
14%
7
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
12%
6
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
6%
3
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
2%
1
Всього голосів : 49
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 23:20

finic написав:
alex&alena написав:
Виталий Бонн написав:Счастливая, ау-у!!!

А распечатку то в банк в понедельник!!!!

мне все таки кажеться что Счасливый.
Да какая там распечатка, шкурный "интерес" и все.
БИГ это достаточно тепленькое местечко :D .. может было

Никого не хочу переубеждать! Кто это на самом деле написал парой постов выше!
alex&alena

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 23:25

Ну да, тепленькое! Нужно перед Лесей прогнуться (она ее непосредственная начальница), защититить от "злых наговорщиков", чтобы еще теплее стало...
Ну ведь не хочется ни с кем воевать, никого обижать. Но что делать, если заставили- в семье ситуация критическая- и ради своей семьи я готов на ВСЕ!!!
Востаннє редагувалось alex&alena в П'ят 13 бер, 2009 23:33, всього редагувалось 1 раз.
alex&alena

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 23:30

alex&alena написав:Ну да, тепленькое! Нужно перед Лесей прогнуться (она ее непосредственная начальница), защититить от "злых наговорщиков", чтобы еще теплее стало...

маладец, соображаешь, Леся ... ну поведение девочки не особо меняется со времением, да отмороженость всегда была и год назад и два и три ... и ..., ну не отнять у нее этого :) , это я к видео трансляции
finic

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 23:37

:D
Востаннє редагувалось alex&alena в Пон 16 бер, 2009 11:42, всього редагувалось 2 разів.
alex&alena

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 10:20

Ув. вкладчики БИГа хватит вести диалоги с работниками банка на ветке.И так понятно что на воре и шапка горит, вот они и повылазили.Давайте организовываться. Кто сможет взять на на себя функции организатора :?: Предлагайте реальный план действий
SvetaAction

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 11:01

БІГ ЕНЕРГІЯ

ПРОШУ ПОЧИТАТИ МОЄ ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОРЯДНІСТЬ ,ЧЕСНІСТЬ ТА ВСІ РЕШТА ЧЕСНОТИ ПРАЦІВНИКІВ БАНКУ, НА ПРОПОЗИЦІЮ ВІДДАТИ ВІДСОТКИ ТОДІ ВОНИ ЗАПРОПОНУВАЛИ ПРИЙТИ ЧЕРЕЗ 3 ДНІ,ЧЕРЕЗ ТРИ ДНІ СКАЗАЛИ ПРИЙТИ ЩЕ ЧЕРЕЗ ТРИ ДНІ. КОЛИ Ж Я ЗАПРОПОНУВАВ НАПИСАТИ ПИСЬМОВЕ ПОЯСНЕННЯ ПРО ВІДМОВУ ПЛАТИТИ ВІДСОТКИ, ТО БУЛА ЗАПРОПОНОВАНА МОЖЛИВІСТЬ ЗВЕРНУТИСЯ ДО КЕРУЮЧОГО ВІДДІЛЕННЯМ . ПІСЛЯ КОРОТКОЇ РОЗМОВИ З НИМ - ГРОШІ ВИПЛАТИЛИ. ТЕПЕР ЖЕ СКАЗАЛИ ЧЕКАТИ НА ВІДПОВІДЬ НА МОЮ ЗАЯВУ ПРО НЕВИПЛАТУ МОЇХ ВІДСОТКІВ В ПОНЕДІЛОК . САМІ Ж ЗАПРОПОНУВАЛИ ПОДАВАТИ ДО СУДУ. ТЕПЕР ПРО НЕВИПЛАТУ ВІДСОТКІВ. В БУДЬ-ЯКОЇ ФІНАНСОВОЇ УСТАНОВИ ІСНУЄ БІЗНЕС ПЛАН ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ. ЧОМУ ВІН НЕ ВИКОНУЄТЬСЯ :?: ЧОМУ ПРОСТІ ВКЛАДНИКИ ПОВИННІ РОЗРАХОВУВАТИСЬ СВОЇМИ КОШТАМИ ЗА ПОГАНУ РОБОТУ ПРАЦІВНИКІВ БАНКУ :?: ЧОМУ ВІДСУТНЯ ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ БАНКУ ЗА 2008 РІК В МЕРЕЖІ- ФІНЗВІТ , БАЛАНС , РУХ КОШТІВ :?: МВС , СБУ, НБУ , ПРОКУРАТУРІ ДОСИТЬ ПОЧИТАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ НА ФОРУМІ ТА ПОЧАТИ РЕТЕЛЬНУ ПЕРЕВІРКУ ДІЯЛЬНОСТІ БІГУ :?:
lubo_lew

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 11:45

Re: БІГ ЕНЕРГІЯ

ЧОМУ ВІДСУТНЯ ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ БАНКУ ЗА 2008 РІК В МЕРЕЖІ- ФІНЗВІТ , БАЛАНС , РУХ КОШТІВ :?:

http://organizations.finance.ua/ru/info/~/248/finres
на этом же сайте, толку то от нее. Чтобы посчитать надо знать качество этих цифирей. Вопросов там много возникает.
vap

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 13:45

RE: БІГ ЕНЕРГІЯ
ЧОМУ ВІДСУТНЯ ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ БАНКУ ЗА 2008 РІК В МЕРЕЖІ- ФІНЗВІТ , БАЛАНС , РУХ КОШТІВ

http://organizations.finance.ua/ru/info/~/248/finres
на этом же сайте, толку то от нее. Чтобы посчитать надо знать качество этих цифирей. Вопросов там много возникает.
ШАНОВНИЙ ТЕ НА ЩО ВИ ВКАЗАЛИ НЕ Є БАЛАНСОМ ФІНЗВІТОМ ТА ЗВІТОМ ПРО РУЗ КОШТІВ. ЦЕ ЛИШЕ ОКРЕМІ ПОКАЗНИКИ З ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ . ЦИФРИ ДОСИТЬ ЖАХАЮТЬ . ЯКЩО ХОЧЕТЕ РОЗІБРАТИСЬ ПРИДБАЙТЕ БУДЬ ЯКИЙ ПІДРУЧНИК ПО ФІНАНСОВІЙ ЗВІТНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ.

НА РАХУНОК КОЛЕКТИВНОЇ ПОДАЧІ В СУД. ЧИ ДІЮЧЕ ЗАКОНОДАВСТВО УКРАЇНИ ТАКЕ ДОПУСКАЄ :?:
lubo_lew

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 16:04

ШАНОВНИЙ ТЕ НА ЩО ВИ ВКАЗАЛИ НЕ Є БАЛАНСОМ ФІНЗВІТОМ ТА ЗВІТОМ ПРО РУЗ КОШТІВ. ЦЕ ЛИШЕ ОКРЕМІ ПОКАЗНИКИ З ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ . ЦИФРИ ДОСИТЬ ЖАХАЮТЬ . ЯКЩО ХОЧЕТЕ РОЗІБРАТИСЬ ПРИДБАЙТЕ БУДЬ ЯКИЙ ПІДРУЧНИК ПО ФІНАНСОВІЙ ЗВІТНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ.

Мені підручника не треба. А жахатись там треба тільки тому що за січень виплатили біля 7 млн. фізичним особам та 46 млн. юридичним строкових депозитів. А ви мабуть в січні, як і я нічого не отримали. А все що ще хочете побачити буде восени на сайті НБУ. Навряд чи десь є розгорнута інформація по іншим банкам.

Мало знать сколько дебиторской задолженности в балансе, надо знать ее качество. Надо знать откуда взялся убіток за январь. Бумажное списание или проценты по овернайт, чтобы нормы по резервированию выполнить. Если проценты, то у них кассовый разрыв не меньше 250 млн. грн. Мало информации.
vap

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 16:16

http://bank.gov.ua/Bank_supervision/Fin ... _state.htm
ось вам ще. вивчайте. хочу тыльки зауважити, що дані нічим особливим не відрізняються від інших банків. І це свідчить про те що я написав. Цифри це не все. Треба знати якість цих цифр. А це вже нам ніхто не покаже.
vap

#<1 ... 2122232425 ... 91>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє