|
Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 28 бер, 2014 21:48
Haza написав:йцукен "через удаление программ" видалився файл даних? Мабуть із-за перевстановлення віндовс не було прав на перезапис файлу. Потрібно буде переглянути механізм бекапу
а что, не должен был удалиться? он же в папке программы. я могу папку дополнительно руками еще удалить
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2014 14:06
Він ні в якому разі сам не повинен видалятися. Спробуйте видалити програму, гляньте чи він присутній (звичайно зробивши його копію про всяк випадок) і встановіть знову. Може є десь баг
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 31 бер, 2014 00:40
Haza У зв'язку з прийняттям Закону про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні чи не можна якось ув'язати його вимоги з менеджером депозитів. Адже законодавець звирішив встановити прогресивну шкалу оподаткування податком на доходи фізичних осіб за ставками 15%, 17%, 20, 25%, 30% для всіх доходів, включаючи, зокрема, дивіденди, проценти, роялті, інвестиційний прибуток, із запровадженням обов’язку для платника податку здійснити за результатами року перерахунок нарахованого (утриманого) податку. Хотілося б, щоб у менеджері можна було побачити, коли досягнуто той чи інший поріг оподаткування депозитів. Або принаймні, щоб можна було точно порахувати отримані відсотки за курсом НБУ по місяцях. Мабуть, варто було б якось "прикрутити" оновлення курсу валют НБУ. Навіть не знаю, що треба в цьому сенсі зробити. Можливо, колеги висловлять думки з приводу.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 бер, 2014 00:53
DIV написав: Мабуть, варто було б якось "прикрутити" оновлення курсу валют НБУ.
Лучше кому то что то открутить за такие законы.
-
Спис
-
-
- Заблокований
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 бер, 2014 09:27
DIV написав:Haza У зв'язку з прийняттям Закону про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні чи не можна якось ув'язати його вимоги з менеджером депозитів. Адже законодавець звирішив встановити прогресивну шкалу оподаткування податком на доходи фізичних осіб за ставками 15%, 17%, 20, 25%, 30% для всіх доходів, включаючи, зокрема, дивіденди, проценти, роялті, інвестиційний прибуток, із запровадженням обов’язку для платника податку здійснити за результатами року перерахунок нарахованого (утриманого) податку. Хотілося б, щоб у менеджері можна було побачити, коли досягнуто той чи інший поріг оподаткування депозитів. Або принаймні, щоб можна було точно порахувати отримані відсотки за курсом НБУ по місяцях. Мабуть, варто було б якось "прикрутити" оновлення курсу валют НБУ. Навіть не знаю, що треба в цьому сенсі зробити. Можливо, колеги висловлять думки з приводу.
Закон даже не опубликован,а Вы хотите под него программу!Терпение друг мой 
-
semen-semen
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 205 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 бер, 2014 12:39
DIV Зміни будуть ближче до кінця року, коли дійсно буде необхідність. Можливо його ще відмінять чи призупинять, побачивши наслідки.
А чи дійсно є такі користувачі, які ведуть всі свої відсотки до копійки у програмі по всім поточним/картковим рахункам?
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 кві, 2014 15:09
Haza написав:А чи дійсно є такі користувачі, які ведуть всі свої відсотки до копійки у програмі по всім поточним/картковим рахункам?
Я веду. Вчера минут 30 исправляла по отличия именно в 1коп. Это наверно какое-то псих.заболевание, но меня бесит если какие-то счета не сходятся.
-
vollena71
-
-
- Подякував: 539 раз.
- Подякували: 586 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 кві, 2014 15:35
Haza написав:А чи дійсно є такі користувачі, які ведуть всі свої відсотки до копійки у програмі по всім поточним/картковим рахункам?
я веду, но по текущему картсчету для расчета в магазинах не веду. vollena71 написав:Это наверно какое-то псих.заболевание, но меня бесит если какие-то счета не сходятся.
гы-гы-гы, может быть погрешность биллинга или программы из-за округления где-то та в недрах.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 16:53
vollena71 написав: Haza написав:А чи дійсно є такі користувачі, які ведуть всі свої відсотки до копійки у програмі по всім поточним/картковим рахункам?
Я веду. Вчера минут 30 исправляла по отличия именно в 1коп. Это наверно какое-то псих.заболевание, но меня бесит если какие-то счета не сходятся.
В мене на 1 копійку не сходяться лише карти Дельта банка із-за їхнього специфічного процесу нарахування відсотків з середини грудня 2013. По іншим банкам завжди все ОК, копійка в копійку 
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 кві, 2014 17:12
Haza написав:В мене на 1 копійку не сходяться лише карти Дельта банка із-за їхнього специфічного процесу нарахування відсотків з середини грудня 2013. По іншим банкам завжди все ОК, копійка в копійку 
да, по Дельте, сначала дата проведения операций 6-11 марта сильно отличалась от ожидаемой, а потом эту копейку ручками меняла (не возмущаюсь, просто констатирую)
-
vollena71
-
-
- Подякував: 539 раз.
- Подякували: 586 раз.
-
-
Профіль
-
-
1