Ukrainian написав:Так і кажу буду шукати хто обіцяє відміну цього податку, люди в основній масі, погоджуються голосувати за цього правильного кандидата. Залишилось тільки його найти. Тоді можна буде і сотню голосів за нього знайти з мого боку.
За Царьова/Кузміна/Добкіна/Бойка проголосували б, якби відмінив податок?
Мене, насправді, дивує, що патріотичного у вас - це тільки мова, якою пишете. При цьому, то й же godl, який висловлюється переважно російською - мислить набагато патріотичніше. Можливо, дійсно Hotab має рацію - змініть нік. Як варіант - ПарашаТудей або Кісельовчик
Щодо самого податку вже висловлювався. Хоча ми й втратимо, але це втрата на благо, благо держави, яку ми маємо намір побудувати - справедливої європейської України. При цьому, час на доопрацювання податку ще залишається. Слушна думка - 5% з усіх депозитів і банк - податковий агент.
Ukrainian написав:Мене повністю влаштовувала стара влада... ...закупівлю малини по 600 грн за кілограм як було при донецьких.
Тобто малина по 600 грн Вас не шокує? А вона ж оплачувалась з податків, які Ви платили. Чи не платили? Звісно, є повно людей, які наживалися чи просто було добре влаштовані при старому режимі (це не про Вас), і вони були цілком задоволені. Але для країни він був що ракова пухлина. Так не могло тривати довго, бо це смертельна хвороба. Її треба оперувати, поки не пізно.
Шокує, а Ви впевнені що малина для нової-старої влади буде обходитись дешевше? Закон про дежзакупівля вони так і не прийняли, а там по різних оцінках вимивається від 60 до 100 млрд дол, канали виведення капіталу в офшори теж вільно існують а там до 100 млрд уже доларів тільки оптимізовано оподатковуються, зате потрібно боротись з *абсолютним злом* депозитчиками бо вони бачите лі багатіють, а те що 50 відсотків самі патріотично-жадібні з них втратили то нічого, і їм як мінімум 2 роки потрібно сидіти на депо від 25 щоб тільки в нулі вийти то нічог, давайте їм ще податком поможемож жити, тоді ж як для прикладу введення податку на відс від депозитів принесе макс 20 млрд, + втрата довіри до БС і нац валюти і відтік коштів с системи.
Козак-характерник написав:А смеется тот ...хто смеется последним...
Да-да.. совершенно в дырочку.. Последними будем смеяться с Вас, если хватит Вам мужества признаться, что вернулись обратно в банк на депозит... А может и не станем смеяться... Чего смеяться над заблудшим..
Ukrainian написав:Тобто тримаєте гроші в Українських банках і в Українській валюті ? Я вірно зрозумів ?
Ви не вірно зрозуміли, бо не втямили в слова "рано чи пізно мало стати гірше, якщо економіка падає більше року"... Тобто я знав, що буде обвал. І тому я хоч і в банках, але в доларі вже 2 роки.