Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Haza Тоже в дельте приходится постоянно поправлять начисления на текущий. Так вот, чойто прога их не суммирует. И балансы обновлялись. Перезапуск надо еще попробовать, пока без ПК. В чем может быть проблема?
Але це все одно не допомагає, похибка в межах 1 коп. Вони змінили принцип нарахування відсотків, відповідні зміни я зробив. Може не всі тонкощі розповіли
Haza написав:А чи дійсно є такі користувачі, які ведуть всі свої відсотки до копійки у програмі по всім поточним/картковим рахункам?
Є. І таке питання. Якщо ставка за рахунком диференційована, як у Дельті по Ощадній буде, тобто на суму до ХХХ - одна ставка, на сумму від ХХХ до УУУ - інша і т д. Таке збочення наразі передбачене і чи планується закладати таке у найближчому майбутньому?
DIV Курс не оновлюється за поточний день у випадку, якщо Ви його самі спочатку встановили, до початку роботи автооновлення (до 9:30-10:00). А довідник "Банківські курси валют" працює?
вопрос: а что показывают столбцы в таблице операций по счету "баланс до операции" и после операции? я помню вы их ввели по моей просьбе и они работают нормально, но иногда они показывают полную лажу. к примеру: в 1 месяце в 1 день было 2 пополнения(капитализация и пополнение) капитализацию оно посчитало как сумма вклада+%+капитализация(т.е. дважды), а пополнение оно прибавило к этимм цифрам. ЗЫ в тот день вклад я еще делал срочным, дабы расчитывало наперед, а потом поменял на бессрочный с капитализацией и возможно оно считает на_тот_момент_ % как капитализацию и прибавляет мое пополнение на сумму %(так сказать, ручная капитализация)
йцукен Я не помічав ніяких проблем з балансами на останній версії. Так, якщо Ви змінювали тип рахунку, то в тому випадку можливий не правильний підрахунок балансу. Я вже додав можливість перегляду майбутніх відсотків по поточним рахункам http://fotohost.org/images/a1f79a00-15kB.png