|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2014 10:06
Для сотрудников это новое, тем более карта не не именная.
-
Petrovich
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 260 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2014 10:07
Petrovich написав: Rupert написав:Добрый день, подскажите что значит "карта другу". Товарищу, который обслуживается как ВИП дали "карту другу", он предлагает мне. Хочу понять, нужна ли она мне. Подскажите что она дает, и что с ней делать?
Платину дали? 
Нет, Голд. Но она не именная.
-
Rupert
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2014 10:12
Spectrum написав:PrivatBank У мене є діючий депозит "Мультивалютний". Основне призначення його - захист від валютних коливань, є три рахунки: гривня, долар США, євро. Згідно умов такого депозиту конвертація між рахунками здійснюється безготівково, при цьому не існує умови обмеження максимальною сумою при безготівковій конвертації (або еквівалентом у гривнях) та безготівкову конвертацію можна здійснювати щодня між будь-якими з 3 існуючих в рамках депозиту рахунками, нараховані проценти не конвертуються. З недавнього часу у програмний комплекс безготівкової конвертації, яку безпосереньо проводить спеціаліст-оператор Приватбанку (у відділенні або через телефонний з'вязок клієнтської підтримки 3700) через ком'ютер, кимось програмно введено обмеження в 1000 USD за курсом Приватбанку на поточний день (по євро проб конвертації поки не було у мене) на максимальну суму безготівкової конвертацію з гривень в іноземну валюту протягом 1 доби по такому депозиту. При цьому юридичного обмеження максимальною сумою безготівкової конвертації по депозиту з гривень у долари США не існує - це підтвердили мені спеціалісти служби телефонної підтримки 3700, а у відділенні Приватбанку мені пояснили, що постановою НБУ №172 від 28.03.2014р.(п.1.6) обмежуються лише операції отримання готівки за нарахованими по депозиту процентами та при можливому отриманні готівкою тіла при завершенні дії депозиту (максимум 15000 грн.). Депозит продовжує діяти через пролонгацію. За моїм наполяганням виправити це помилкове технічне програмне обмеження та провести основну операцію безготівкової конвертації депозиту у повному обсязі з гривень у долари спеціалісти-оператори (у відділеннях Приватбанку та на службі телефонної підтримки 3700) це не роблять посилаючись на повідомлення помилки програмного комплесу при безпосередньому проведенні моєї поточної заявки на безготівкову конвертацію і пропонують безготівково конвертувати лише частину суми на рахунку з гривень у долари еквівалентно не більше 1000 доларів США на поточний день з подачею мною у наступні дні додаткових заявок на конвертацію по решті суми на гривневому рахунку з новим курсом конвертації на момент конвертації. Працівниками Приватбанку було безготівково проконвертовано лише частину суми з гривень у долари США по таких моїх мультивалютних депозитах протягом 1 дня, решту програмно неможливо було безготівково проконвертувати того ж дня, мої заявки на безготівкову конвертацію подані 18 та 19 квітня цього року. 22 квітня курс гривня/долар змінився, за моєю новою заявкою з гривень у долари США відповідні працівники Приватбанку запровонували мені конвертацію вже за новим курсом, на чому я вже втрачаю сотні гривень, але при проведенні операції безготвікової конвертації і за такою заявкою сумою менше еквіваленту 1000 доларів США (курс Приватбанку) при обробці програмний комлекс видав повідомленні помилки ("Конвертация технически невозможна") і спеціаліст-оператор відмовився виправляти помилку та пробувати ще раз провести безготвікову конвертацію. На мій запит працівникам Приватбанку про "хто і коли мені компенсує мені втрати через помилкове обмеження безготівкової конвертації по депозитах з вини Приватбанку або хто і коли мені проведе операцій по завершенні безготівкової ковертації за курсом поданим у заявках 18 квітня 2014 року?" я відповіді не отримав, а отримав лише бюрократичні відмовки працівників - пояснення, що вони технічно не можуть це зробити і не мають повноважень щось змінити. На моє звернення за роз'ясненням віповідних спеціалістів Приватбанку така відповідь: спеціалісти-оператори безготівкової конвертації при технічних помилках самостійно зобовязані були зробити про це відповідний звіт і подати його іншим відповідним працівникам Приватбанку для виправлення помилок з гарантуванням проведення усіх операцій за умовами депозитного вкладу "Мультивалютний", але на практиці цього не було зроблено. PrivatBank, наполягаю виправити усе на мою користь як рівноправного (згідно тексту договору кожного з моїх депозитних вкладів "Мультивалютний" особа-гарант - голова правління Приватбанку).
Много текста, смысла ноль. Основное прызначэння этого депозита - натягивать хитроисполненных* аленей. С чем данный депозит успешно и справляется. *-по их мнению.
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2014 11:08
big539 написав:натягивать хитроисполненных* аленей
- це основна мета усіх комерційних банків по всій їх діяльності. В даному випадку йде юридичне порушення, яке признали самі працівники банку, але "покращувати" репутацію банку не поспішають  Тексту багато для адресата - щоб не займався словоблуддям, основне виділено червоним 
-
Spectrum
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2014 11:46
Rupert написав: Petrovich написав: Rupert написав:Добрый день, подскажите что значит "карта другу". Товарищу, который обслуживается как ВИП дали "карту другу", он предлагает мне. Хочу понять, нужна ли она мне. Подскажите что она дает, и что с ней делать?
Платину дали? 
Нет, Голд. Но она не именная.
никогда голд небыл випом ... он так и назывался голд-клиент - не путайте )) когда-то это что-то давало, но сейчас НИКАКОЙ разницы между голд и неголд клиентом нет - развечто на голд-карту лимит могут дать больше, но с точки зрения приоритетности чего-то - хрен там ... в общей очереди гнить будете, т.к. в ней стоят такие же голд клиенты ) голд - это не вип - голд это такое же чмо как и обычный клиент, но только он думает, что он вип ))) вип - это от платины и выше )))
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Сер 23 кві, 2014 11:49, всього редагувалось 1 раз.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 23 кві, 2014 11:46
Petrovich написав:Для сотрудников это новое, тем более карта не не именная.
а что фри-дизан-карта неименная?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 23 кві, 2014 12:09
Petrovich написав: ROMZ написав:PrivatBank, заказал фотокарту. На сайте написали, что будет через 5-6 дней. В колл-центре сказали, что карта делается две недели. Но уже идет четвертая неделя. Когда ее ждать? Может просто вернете деньги за карту? 
Зайдите в отделение и попросите пусть ищут. Я свою месяц ждал, хотя она уже через 1,5 недели в отделении лежала. Причем скажите пусть ищут по картинке которая на карте. 
О, спасибо, зайду. Я уже заходил, но искали не по картинке)
-
ROMZ
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|