Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 100101102103104 ... 231>

Чи будете користуватися сайтом, подібним до програми "Менеджер депозитів"?

Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) 2.5 5 68
1. Авжеж, дуже зручно з будь-якого комп'ютера мати доступ.
18%
12
2. Так, якщо сайт буде захищено сертифікатом безпеки.
19%
13
3. Ніколи і ніде не буду розміщувати дані про мої рахунки.
63%
43
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Суб 24 тра, 2014 14:34

Re: Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

Haza написав:2XL
А цьому році точно не буде
А не набридне переписувати туди-сюди файл даних?

Резервное сохранение файла данных на компютере указываем в любое облачное хранилище (находятся на диске С), например Dropbox. На мобильном устройстве синхронизируем этот файл с папкой программы. В такой схеме синхронизация автоматическая. И будет работоспособна для полной версии с редактированием.
Схема описана по опыту, удачно используется.
2XL

Подякував: 751 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2014 16:46

Нова версія 2.2.2.0

Що нового:
+ Додано власника рахунку в превю (якщо різні власники) операції руху коштів у випадку переказу коштів на інший рахунок;
+ Додано графік "Динаміка зміни суми на всіх рахунках по дням" у статистиці (Історія рахунків->графік по дням);
+ Зменшено час запуску форми "Події";
+ Інші дрібні зміни.

Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням:

Оновлення
https://mega.co.nz/#!T9gjwAZQ!0xax3jWAb ... oIYN2WrtQ8

Нова інсталяція
https://mega.co.nz/#!7swCHb5Y!OeNxNmjQp ... lobvqGgfHo
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2014 21:17

Re: Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

Спасибо, принято в эксплуатацию. :)
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: П'ят 30 тра, 2014 08:38

Добрый день
Счета – дата операции – исчезла сортировка по дате???
Статистика – по счетам – выплата по счетам – зачем мне статистика с начала года ну максимум месяца два три – три назад.
YuriiKharkiv

Подякував: 135 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 тра, 2014 09:13

YuriySVik написав:Счета – дата операции – исчезла сортировка по дате???

В мене нічого не зникало. Наразі всі операції по рахунку сортуються по "Дата операції"
  YuriySVik написав:Статистика – по счетам – выплата по счетам – зачем мне статистика с начала года ну максимум месяца два три – три назад.

Там я нічого не змінював, так завжди було. Або я не зрозумів що Ви мали на увазі
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 тра, 2014 09:33

Haza написав:

В мене нічого не зникало. Наразі всі операції по рахунку сортуються по "Дата операції"

До этого «сегодня» было сверху, а «через год» внизу, теперь же наоборот, может так и удобнее но непривычно. Установка меняет положение дел, но она не сохраняется.
-
  Haza написав:
  YuriySVik написав:Статистика – по счетам – выплата по счетам – зачем мне статистика с начала года ну максимум месяца два три – три назад.

Там я нічого не змінював, так завжди було. Або я не зрозумів що Ви мали на увазі

Полоса с месяцами в «выплате по месяцам» показывает даты от января по ноябрь, не зависимо от того какой сегодня месяц, хоть ноябрь хоть декабрь.
На мой взгляд было бы гораздо удобнее если бы полоса перемещалась: к примеру «сегодня» зафиксировано на какой-то позиции (к примеру на «вчера» хватило бы два – три месяца), а вчера и завтра плавно перемещалось бы, относительно этой позиции.
YuriiKharkiv

Подякував: 135 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 тра, 2014 10:25

YuriySVik написав:
  Haza написав:

До этого «сегодня» было сверху, а «через год» внизу, теперь же наоборот, может так и удобнее но непривычно. Установка меняет положение дел, но она не сохраняется.

Так, я змінив порядок сортування, так як на одних рахунках був один, а на інших - інший. Це особисто мене плутало. Тому наразі для всіх рахунків саме таке сортування. Якщо заважають майбутні виплати відсотків, то їх можна приховати натиснувши кнопку "%":
http://fotohost.org/images/a10b2103-5kB.png

YuriySVik написав:
  Haza написав:

Полоса с месяцами в «выплате по месяцам» показывает даты от января по ноябрь, не зависимо от того какой сегодня месяц, хоть ноябрь хоть декабрь.
На мой взгляд было бы гораздо удобнее если бы полоса перемещалась: к примеру «сегодня» зафиксировано на какой-то позиции (к примеру на «вчера» хватило бы два – три месяца), а вчера и завтра плавно перемещалось бы, относительно этой позиции.

Так і було раніше. Знайшов проблему. Виправлю.
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 тра, 2014 14:53

YuriySVik написав:
  Haza написав:

Можна не користуватися автоматичним сортуванням, а використовувати своє. В налаштуваннях є опція:
http://fotohost.org/images/a16170d5-16kB.png
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 тра, 2014 15:17

Виправив декілька багів. За бажанням можете перевстановити версію 2.2.2.0
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2014 00:29

Haza
давно планував розпочати використовувати цю програму
розпочав! :) (версію 2.2.2.0)
пару зауважень одразу

1) із іконками банків якийсь бардак трішки - http : // prntscr.com/3og5j4
2) дуже хочеться кнопочки "Назад" (Back), наприклад стоїмо на списку рахунків, двічі клацаємо по рядку, переходимо в деталі депо, і далі рука так і тянеться до кнопки Back якої нема...
3) не дуже зрозумів як правильно занести депозити із Приватбанку - там виплата відсотків в кінці + є капіталізація + є ще частина % що іде на рахунок "Бонус Плюс" (полуничка) - чи є якась підтримка цього добра?
4) не всі поля на вікнах інтуїтивно зрозумілі, хочеться підказок (hints) із детальним описом що це таке і з чим його їсти ...
5) в статус барі є посилання на форум, курсор бажано зробити "палець" бо не ясно що можна клацати там
6) при своренні нового рахунку одне із полів є доступне - http : // prntscr.com/3og7v3
хоча має бути сіре (недоступне)

Загалом враження позитивні, річ корисна і потрібна в господарці :)
Дякую і бажаю успіхів!
greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1758 раз.

Профіль

1
3
1
7
  #<1 ... 100101102103104 ... 231>
Форум:
+ Додати