Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Haza написав:2XL А цьому році точно не буде А не набридне переписувати туди-сюди файл даних?
Резервное сохранение файла данных на компютере указываем в любое облачное хранилище (находятся на диске С), например Dropbox. На мобильном устройстве синхронизируем этот файл с папкой программы. В такой схеме синхронизация автоматическая. И будет работоспособна для полной версии с редактированием. Схема описана по опыту, удачно используется.
Що нового: + Додано власника рахунку в превю (якщо різні власники) операції руху коштів у випадку переказу коштів на інший рахунок; + Додано графік "Динаміка зміни суми на всіх рахунках по дням" у статистиці (Історія рахунків->графік по дням); + Зменшено час запуску форми "Події"; + Інші дрібні зміни.
Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням:
Добрый день Счета – дата операции – исчезла сортировка по дате??? Статистика – по счетам – выплата по счетам – зачем мне статистика с начала года ну максимум месяца два три – три назад.
YuriySVik написав:Счета – дата операции – исчезла сортировка по дате???
В мене нічого не зникало. Наразі всі операції по рахунку сортуються по "Дата операції"
До этого «сегодня» было сверху, а «через год» внизу, теперь же наоборот, может так и удобнее но непривычно. Установка меняет положение дел, но она не сохраняется. -
Haza написав:
YuriySVik написав:Статистика – по счетам – выплата по счетам – зачем мне статистика с начала года ну максимум месяца два три – три назад.
Там я нічого не змінював, так завжди було. Або я не зрозумів що Ви мали на увазі
Полоса с месяцами в «выплате по месяцам» показывает даты от января по ноябрь, не зависимо от того какой сегодня месяц, хоть ноябрь хоть декабрь. На мой взгляд было бы гораздо удобнее если бы полоса перемещалась: к примеру «сегодня» зафиксировано на какой-то позиции (к примеру на «вчера» хватило бы два – три месяца), а вчера и завтра плавно перемещалось бы, относительно этой позиции.
В мене нічого не зникало. Наразі всі операції по рахунку сортуються по "Дата операції"
До этого «сегодня» было сверху, а «через год» внизу, теперь же наоборот, может так и удобнее но непривычно. Установка меняет положение дел, но она не сохраняется.
Так, я змінив порядок сортування, так як на одних рахунках був один, а на інших - інший. Це особисто мене плутало. Тому наразі для всіх рахунків саме таке сортування. Якщо заважають майбутні виплати відсотків, то їх можна приховати натиснувши кнопку "%": http://fotohost.org/images/a10b2103-5kB.png
YuriySVik написав:
Haza написав:
YuriySVik написав:Статистика – по счетам – выплата по счетам – зачем мне статистика с начала года ну максимум месяца два три – три назад.
Там я нічого не змінював, так завжди було. Або я не зрозумів що Ви мали на увазі
Полоса с месяцами в «выплате по месяцам» показывает даты от января по ноябрь, не зависимо от того какой сегодня месяц, хоть ноябрь хоть декабрь. На мой взгляд было бы гораздо удобнее если бы полоса перемещалась: к примеру «сегодня» зафиксировано на какой-то позиции (к примеру на «вчера» хватило бы два – три месяца), а вчера и завтра плавно перемещалось бы, относительно этой позиции.
До этого «сегодня» было сверху, а «через год» внизу, теперь же наоборот, может так и удобнее но непривычно. Установка меняет положение дел, но она не сохраняется.
Haza давно планував розпочати використовувати цю програму розпочав! (версію 2.2.2.0) пару зауважень одразу
1) із іконками банків якийсь бардак трішки - http : // prntscr.com/3og5j4 2) дуже хочеться кнопочки "Назад" (Back), наприклад стоїмо на списку рахунків, двічі клацаємо по рядку, переходимо в деталі депо, і далі рука так і тянеться до кнопки Back якої нема... 3) не дуже зрозумів як правильно занести депозити із Приватбанку - там виплата відсотків в кінці + є капіталізація + є ще частина % що іде на рахунок "Бонус Плюс" (полуничка) - чи є якась підтримка цього добра? 4) не всі поля на вікнах інтуїтивно зрозумілі, хочеться підказок (hints) із детальним описом що це таке і з чим його їсти ... 5) в статус барі є посилання на форум, курсор бажано зробити "палець" бо не ясно що можна клацати там 6) при своренні нового рахунку одне із полів є доступне - http : // prntscr.com/3og7v3 хоча має бути сіре (недоступне)
Загалом враження позитивні, річ корисна і потрібна в господарці Дякую і бажаю успіхів!