Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 352353354355356 ... 1126>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ 2.7 5 620
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
34%
209
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
15%
95
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
15%
95
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
23%
144
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
12%
77
Всього голосів : 620
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2014 08:27

varlo
Жеваго
stargazer

Подякував: 488 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2014 08:39

тяжёлый банк в плане сервиса,малоинформативен,обслуживание в отделениях обычное,проценты платят вовремя-долгое время ниже,чем в дельте,платинум,брс,траст и за иб есть абонплата(.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2014 17:42

AVZ Я користуюсь близько року, жодних зауважень не було. До вчорашнього дня. 27 червня закінчувався депозит відкритий у відділенні. Цього дня появився новий інтерфейс банкінгу. Можливість використання старого зразка зразу не побачив. А в новому варіанті встановлення дати проводки операції немає. Депозит 27 числа зняти не дозволило(повідомило не той день). А вже 28 червня депозит пролонгувався, чого раніше не було. В суботу відділення відкрите, заяву на розрив прийняли, але у звязку з вихідними забрати депозит зможу аж 16 липня. Ось таке...
merihor75

Подякував: 28 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2014 18:15

merihor75 написав:AVZ Я користуюсь близько року, жодних зауважень не було. До вчорашнього дня. 27 червня закінчувався депозит відкритий у відділенні. Цього дня появився новий інтерфейс банкінгу. Можливість використання старого зразка зразу не побачив. А в новому варіанті встановлення дати проводки операції немає. Депозит 27 числа зняти не дозволило(повідомило не той день). А вже 28 червня депозит пролонгувався, чого раніше не було. В суботу відділення відкрите, заяву на розрив прийняли, але у звязку з вихідними забрати депозит зможу аж 16 липня. Ось таке...

а меня интернет-банкинг ФиК не устраивает по одной причине и достаточно серьезной: по мультивалютной дополнительной карте выпущенной к счету родственника, я вижу общую сумму остатка в гривне,а в разрезе валют не вижу.... все мои обращения в банк с просьбой устранить эту проблему не увенчались успехом.... по этой причине отказалась от их ИБ.
dreamsunny

Подякував: 139 раз.
Подякували: 61 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2014 18:46

Re: Фiнанси та Кредит

Головне щоб депозити і відсотки вчасно виплачував!
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2014 00:30

Счета и карты

Вопрос к господам-пользователям платёжных карт и интернет-банка. Не хочу пока в сервис звонить, боюсь они ещё больше запутают, как меня путают в самом отделении.
Итак, открыл депозиты в грн "НОВЫЕ ДЕНЬГИ" с обязательным подключением к интернет-банку.
Получил на руки: мгновенную неперсонифицированную карту VISA Electron и через неделю такую же, но уже с именем-фамилией.
Судя по выданным на руки бумагам обе карты привязаны к счёту "Вiльнi грошi+" (который я кстати не помню, чтобы просил открыть, но вижу на сайте банка как депозитный бессрочный). НО если почитать тарифы на обслуживание этих карт, возникают вот какие вопросы, которые прошу подтвердить или опровергнуть.
1. Если я пополняю налом карточный счёт с помощью безымянной VISA Electron, то комиссия в кассе (или через банкомат) не берётся. Верно?
При этом есть "Плата за миттєве поповнення", но что это означает?
2.Если я пополняю налом тот же карточный счёт с помощью персонифицированной VISA Electron, то снимается комиссия 1%. Верно?
3. Судя по тексту депозитного договора, проценты падают именно на общий карточный счёт и нет нужды перебрасывать с одной карты VISA на другую с помощью интернет-банка. Верно?
Mr_Shark

Подякував: 18 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2014 11:26

eli_ksir аналогичная проблема с валютным переводом у меня была на том же отделении :x , только я переправлял деньги себе в другой банк, не в Киевское отделение. Всё было описано здесь Фiнанси та Кредит. Комиссии ПЛАТИТЕ ТОЛЬКО ТЕ ЧТО В ОФИЦИАЛЬНЫХ ТАРИФАХ НА САЙТЕ БАНКА, если таких нет не советую платить никаких других комиссий, в т.ч. за срочность, это такой типа "откат" 8)
Вот, прилагаю свою форму-образец претензии, который можно вставлять в заявления в прокуратуру, милицию и НБУ,(писал сам с шаблонов на разных форумах, еще можно в таком же виде претензию для их ЦО, но в суд правильное исковое обращение нужно писать, наверное, с юристом), только не поленитесь распечатать с их сайта всё приложение №4+тарифы, которое является основной частью текста договора текущего счета, т.к. на отделении Вам дадут только анкету-заявку на тек. счет :o :

Мною, П.І.П., був укладений Договір про відкриття Поточного рахунку за Анкетою-Заявою № ______ від «__» ______20__р. з Відділенням №__Філії «______РУ» АТ «________», яке знаходиться за адресою: ____________. Станом на сьогоднішній день, на моєму поточному рахунку №____, відкритому у відповідності з договором, знаходиться сума коштів у розмірі _____ євро (___сума прописом).
Станом на «____» ______ 20__р. у вказаному відділенні банку мною було оформлене платіжне доручення №__ на переказ коштів на «Поповнення власного поточного рахунку» в іншому Банку, на суму _____євро євро (___сума прописом), проте, станом на «__» ______20__ р. платіжне доручення банком не виконане і грошові кошти я не отримав.
Хочу повідомити, що своїми діями установа Відділення №___Філії «______РУ» АТ «Банк «________» грубо порушує норми Банківського законодавства України, а саме: Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні».
Також я вважаю, що службові особи Відділення №__ Філії «_________РУ» АТ « Банк «________» навмисно порушують умови Договору про відкриття Поточного рахунку за Анкетою-Заявою № ____ від «____» ______20___р. та норми банківського законодавства та законодавства України в цілому з метою заволодіння моїми грошовими коштами.
Мені відомо, що проблеми з невчасним виконанням банку платіжних доручень
клієнтів-фізичних осіб, окреслені вище, мають масовий характер і торкаються всіх клієнтів банку. Також я вважаю дії банку Відділення №__ Філія «_______РУ» АТ «Банк «________» відносно клієнтів такими, що підривають довіру громадян до банківської системи України в цілому.
(ДЛЯ МИЛИЦИИ)
В зв’язку з вищенаведеним, прошу порушити кримінальне провадження за ч.4
ст. 190 КК України відносно посадових осіб Відділення №___ Філії «_______РУ» АТ «Банк «________» та інших осіб, які були до цього причетні.
(ДЛЯ ПРОКУРАТУРЫ)
ПРОШУ ВАС:
1. Перевірити діяльність керівництва Відділення №__Філії «_____РУ» АТ «Банк «______» на рахунок шахрайського використання коштів власників рахунків,
2. Втрутитись в діяльність Відділення №__Філії «_____РУ» АТ «Банк «______» , та зобов’язати виконати моє платіжне доручення №__ від «___» _____20_____ р. в найкоротший термін.
Про результати розгляду моєї заяви прошу повідомити мене письмово за наступною адресою: __________ (свой адрес).
Дата ________ П.І.П.
Додатки:
1. Копії паспорту та ідентифікаційного коду заявника;
2. Копія Договору про відкриття Поточного рахунку з Анкетою-Заявою № ___ від «____» ________20__р.
3. Копія платіжного доручення №_ від __.__.20__р.
4. Копія квитанції про сплату комісії №_______від ___.__.20__р.
stepes27

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2014 12:16

Кому-то удалось отказаться от Интернет банкинга в депозите "Новые деньги" после его заключения, если я на второй день приду в отделение и напишу заявление на закрытие ИБ, то что произойдет. В отделениях не знают что сказать, кто-то так делал ?
demichh

Подякував: 151 раз.
Подякували: 173 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2014 12:18

Ребята, стыдно иметь такой интернет-банкинг!
Сначала я в Хроме 10 раз пытался сменить пароль - 10 раз неудачно. Юноша из СС порекомендовал сделать это в Эксплорере. Сделал.
Потом долго пытался в Эксплорере увидеть свои счета - неудачно. Девушка из СС порекомендовала сделать это в Файрфоксе. Сделал.
При этом при входе жирно написано , что среди рекомендуемых браузеров - ХРОМ!
amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2014 12:21

amc2000
Мож потомушо хром 32-бит и под него жава не стоит?
kopetanAmeriga

Подякував: 0 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

#<1 ... 352353354355356 ... 1126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор