Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 237238239240241 ... 1243>
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 12:22

Попробовал расплатиться картой в Сильпо....
Операция отклонена, ПОС-терминал ПриватБанка.. увы.....
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 12:32

idontbite написав:"Консультації між Мінфіном і НБУ закінчилися поки що відмовою в наданні державної допомоги «Родовід Банку», Укрпромбанку та Імексбанку. Нібито, у випадку з «Родоводом» і Укрпромбанком формальною причиною стала низька якість активів кредитно-фінансових установ (висока вартість оздоровлення банку для бюджету). Імексбанк не підійшов через свій розмір. Втім, наші джерела в Мінфіні стверджують, що рішення ще можуть переглянути."
http://www.dt.ua/2000/2040/65767/

Отже, на рекапіталізацію, швидше за все, підуть: Фінанси та Кредит, Укргазбанк, Надра

прочел статью и задумался
1 - банки зарабатывали достаточно большие деньги на протяжении всех этих лет (масса филиалов, неплохие зарплаты и так далее - все это говорило о прибыльности)
2 - для оздоровления им надо теперь вливание от 200% до 450%..

как такое может быть? то, что в п1 просто просрали получается?
Менеджмент в банках - это а-ля "дядя Петя - сантехник"?
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 13:13

как такое может быть? то, что в п1 просто просрали получаетс

очень просто "вот они были,а вот нет"-фокус :lol: а ссылаются на не возвраты кредитов,утечку депо и т.д....(все это мааленькая причина,а большой повод=все украдено и спрятано давно! Лекарство-Сталинские времена вернуть. :twisted: Или, черт его знает - Ветренко к власти,на данный момент что ли...8)
vitik

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 14:10

Re: как такое может быть? то, что в п1 просто просрали получ

vitik написав: Лекарство-Сталинские времена вернуть. :twisted: Или, черт его знает - Ветренко к власти,на данный момент что ли...8)

Ого, куда нас занесло.... :shock:
AYU

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 17:51

Думаю це останній цвях в домовину частинки оптимістів, до яких ще не так давно і я відносився. Тепер стає зрозумілим чому ще до введення ТА в центральному філіалі Львова зникли плакати з власниками банку, а на сайті пропали сторінки з ними ж, і проценти по депо знизились ще до ТА, а також як би все було так як нам вішали лапшу, то ввели б куратора, а не адміністрацію. З моєю теперішньою з/п я подарував 2 роки роботи :evil: Нехай у*** подавляться, як кажуть: на чужому горі щастя не збудуєш! Їм це ще рано чи пізно аукнеться :!: Вибачайте, наболіло
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 18:17

2 роки роботи Нехай у*** подавляться,

Не опускайте руки! Боритесь за свой вклад,не подавятся они,даже не поперхнутся, (если срок закончился) подавайте в суд сами или через контору (выше дама писала -20%) БОРИТЕСЬ :wink:
vitik

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 18:30

Re: 2 роки роботи Нехай у*** подавляться,

vitik написав:Не опускайте руки! Боритесь за свой вклад,не подавятся они,даже не поперхнутся, (если срок закончился) подавайте в суд сами или через контору (выше дама писала -20%) БОРИТЕСЬ :wink:
Розумієте в мене робота така, що невеликі блати (знайомства)в сфері судочинства є. Так ось мені сказали, що виграти справу в банка відносно легко, але 90% рішень банки ігнорують, а там де є ТА можна взагалі розслабитись. Тоиу я всерйоз не сприймаю повідолень про позови до суду і таке інше. Я взагалі готовий продати свій вклад з дисконтом 30%, але ще жодного бажаючого не було.
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 18:40

але 90% рішень банки ігнорують= т.е.просто морозятся на постановление суда :shock: и все без последствий ?
vitik

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 19:09

vitik написав:очень просто "вот они были,а вот нет"-фокус :lol: а ссылаются на не возвраты кредитов,утечку депо и т.д....(все это мааленькая причина,а большой повод=все украдено и спрятано давно! Лекарство-Сталинские времена вернуть. :twisted: Или, черт его знает - Ветренко к власти,на данный момент что ли...8)

Полностью согласен с этим высказыванием. Сам работаю в этом банке- угораздило. Людей сокращают, заставляют писать заявления в отпуск за свой счет, з/п по 100 грн. в день. Visa не работает, т.к. с ней не рассчитались. Работает только Маэстро. :twisted:
vitold68

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 20:02

vitold68 написав: Работает только Маэстро. :twisted:

Своїм, напевно, замовили Заначку на Маестро?
idontbite

#<1 ... 237238239240241 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ