vetka написав:Первый Я про бойцом украинской армии и имела ввиду. Да и донбасята, там не все. Есть адекватные люди. У меня тетя родная там живет и знакомые есть. Так что не все там такие.
Как хотите так и относитесь. у меня даже сотрудники есть с лисичанской народной республики и донбабве. пока самолет не сбили - все была божая роса. Паспорта их родственнники получали. Но 50 грн за комнату в Краснодоне весной будет очень дорого. Воды - никогда не будет, тепла никогда, электрики может быть. Кирпич вывезти - нецелесообразно. А золотой зуб за 50 грн даже в гос клинике не поставят. А мне он нужен поболее чем разъезд 8 идиотам проживающим в советской трехе. Жизнь зла и несправедлива. Привыкайте.
Faceless написав:Якщо живе три покоління, то вочевидь другому поколінню було ліньки (не було мотивації) підняти дупу й якщо не заробити на своє житло, то хоч жити окремо.
є така категорія військові, їм не давали постійне житло, бо можливі передислокації частин, переведення.
Так само, як ця сім'я, сьогодні потребують нормального житла близько 45 тис. зі 139 тис. українських військовослужбовців, свідчить статистика Міністерства оборони (МО). З них 26 тис. – офіцери і прапорщики, причому у 15 тис. немає навіть службової житлової площі.
Первый Спорить с Вами не буду. От Ваших постов про Донбасс веет каким-то злорадством. Ну вам то что, Вы же в Киеве живете (а это за 700 км от тех мест, где смерть на каждом углу), да еще и с двумя золотыми зубами, а скоро и третий поставите. И думаете, как бы удачно инвестиции вложить в то время, когда идет война.Кстати, жизнь может так повернуться, что и Ваша киевская квартиру и за 50 грн будет никому не нужна. Ваш менталитет не поменять, да и смысла нет. Удачи Вам! Искренне...
Востаннє редагувалось vetka в П'ят 08 сер, 2014 16:22, всього редагувалось 1 раз.
tobias написав:є така категорія військові, їм не давали постійне житло, бо можливі передислокації частин, переведення.
Їх не так і багато. І для них вже існують гуртожитки. Ви ж завели мову про комерційне будівництво гуртожитків, бо нібито попит є.
tobias написав:Ви уявляєте, що буде в Україні, якщо ця категорія та декілька інших "піднімуть дупи"? Прорахували ризики?
Нічого не буде. По-перше, 90% тих військовослужбовців - не ті, хто зараз воює з колорадами, а ті, хто лише штані протирає. По-друге, тих, хто немає хоча б службового житла, не так і багато. І взагалі, краще щоб військових було небагато (а не майже 150 тис), вони мають бути дуже добре підготовлені й оснащені, і заробляти вельми непогані гроші. Тоді не буде особливої потреби у службовому житлі, вони собі зможуть дозволити винаймати чи купити. В мене є знайомі військові, живуть у оренді, не ниють і нічого не клянчать.
budivelnik написав:Сьогоднішні більш низькі ціни оренди зумовлені експлуатацією вже існуючих , але одночасно ці самі ціни оренди стають перепоною для будівництва нових.
1 На паркані також ... написано - бабка сунулась , а там дрова А по суті За 2 км в сторону міста від мого будівництва висить біг-борд по 4500 ( вже другий рік висить), а я за цих самих 2 роки продав по 7500 грн , а зараз пропоную однокімнатні по 9500 грн ( і на дві вже навіть завдаток отримав , хоча ще й не збудував) 2 У Вас якийсь талант плутати божий дар і яєшню Моє пояснення стосувалось вашої ідеї фікс по будівництву гуртожитків і ніяк не стосувалось того що як мені так і іншим набагато вигідніше будувати м2 під продаж по 10 000 грн , ніж будувати той самий м2 для здачі в оренду під 60грн в місяць.
vetka написав:Первый Спорить с Вами не буду. От Ваших постов про Донбасс веет каким-то злорадством. Ну вам то что, Вы же в Киеве живете (а это за 700 км от тех мест, где смерть на каждом углу), да еще и с двумя золотыми зубами, а скоро и третий поставите. И думаете, как бы удачно инвестиции вложить в то время, когда идет война.Кстати, жизнь может так повернуться, что и Ваша киевская квартиру и за 50 грн будет никому не нужна. Ваш менталитет не поменять, да и смысла нет. Удачи Вам! Искренне...
У меня нормальный менталитет. Все стоит денег. Парадигма от каждого по возможностям - каждому по потребностям закончилась. И надеюсь при моей жизни не вернется... Для неработоспособных - соцнорматив за счет дееспособных. Вот и все. Пока некто соглашается работать за 3 к. грн. - он больше в жизни не получит. 1. Работодателю незачем менять ОС - все и так крутиться. Меганеефективно но крутится. и т.д.
Востаннє редагувалось Первый в П'ят 08 сер, 2014 16:38, всього редагувалось 1 раз.
Serg-ik написав:да, 190600 грн за всё время отдал. Приблизился. Могу купить. По таким ценам-не хочу.
отдалбы лучше их банку, и жил в своем
Сам же вчера писал, что надо проценты по кредиту сравнивать с арендной платой. Указанные суммы сопоставимы с процентами по кредиту в сумме 200 000 грн.( на первоначальном этапе)
а сколько надо было при этом отдать продавцу? и что делать, если на продавца денег нет?