Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 18261827182818291830 ... 2916>
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 08:16

budivelnik написав:Виходить що на 6000 в місяць зарплати , що на 80 000 грн в місяць - податок один і становить приблизно 600 грн/місяць
Отак ми платимо податки. :oops:
Не здивуюсь, якщо Ахметов також на податки витрачає 600 грн в місяць...
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 10:59

budivelnik написав:
  ravlik написав:Надо заставить будивельника поднять з.п. своим работникам и снизить цену на строящееся жилье. Пусть ему будет приятно от одного факта того, что он что-то строит, созидает. А зарабатывает он на этом что-то или терпит убытки - это вопрос десятый. Не все в этой жизни измеряется деньгами.
1 Хто ви такий щоб когось змушувати ?
2 Мої працівники отримують зарплату( на руки ) в розмірі 5000-6500 грн/місяць і це при тому що виготовляють продукт вартістю в 7000-9000 грн/м2

Таким чином , мій працівник живучи на зарплату дружини в стані заощадити на середньостатистичних 22 м2 на протязі 3 років. Я особисто вважаю це хорошим результатом.

тобто на кімнату в гуртожитку, квартир таких не будують
, а у вас 1 працівник за місяць виробляє на гора лише 1м2?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 11:02

Frant написав:
  budivelnik написав:Виходить що на 6000 в місяць зарплати , що на 80 000 грн в місяць - податок один і становить приблизно 600 грн/місяць

а потім ще отримує допомогу від бюджетної сіськи
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 11:12

flyman написав:
  budivelnik написав:
  ravlik написав:Надо заставить будивельника поднять з.п. своим работникам и снизить цену на строящееся жилье. Пусть ему будет приятно от одного факта того, что он что-то строит, созидает. А зарабатывает он на этом что-то или терпит убытки - это вопрос десятый. Не все в этой жизни измеряется деньгами.
2 Мої працівники отримують зарплату( на руки ) в розмірі 5000-6500 грн/місяць і це при тому що виготовляють продукт вартістю в 7000-9000 грн/м2

Таким чином , мій працівник живучи на зарплату дружини в стані заощадити на середньостатистичних 22 м2 на протязі 3 років. Я особисто вважаю це хорошим результатом.

Только доходит что эксплуататор платит эксплуатируемым с тех денег которые может на них заработать? и работу не отбывают, а работают?
Для тех кому чего-то мешает бывать за границей или на крайняк смотреть дискавери, сходите в Макдональдс. Посмотрите на организацию работы и как все "шуршат".
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 11:19

Faceless написав:
  zahar_ написав:Вы подсунули подсчёт с другой стороны, я вам привёл своё мнение по подсунутому вами расчёту и думал что у Вас хватит сообразительности понять что когда говорилось о трети то речь идёт о том что я считаю что зарабатывают свыше 10 тыс. гривен то речь идёт о 20-25%.

Делим 20 на 30 и получаем что низшая граница "моего" Киева меньше низшей границы "вашего" Киева на 1/3

А вы вместо того чтобы уточнить что имелось ввиду когда говорилось о трети - начали хихикать и в результате сели в "лужу".

Как и с подсунутыми вами 5% - потому как некорректно считать разницу между нижней границей "вашего" Киева и верхней границей "моего" Киева. Вы же на финансовом форуме или где?

Захар, так дешево извиваетесь, так выкручиваетесь - ужос. Уже проценты от процентов придумали считать :mrgreen:
Ладно, отдыхайте в луже, т.е. в Тельбине, в упрямстве я с вами тягаться не собираюсь.

Я понимаю что Вам свой ляп про пять процентов крыть было нечем и вы начали "хороводы водить" дабы его заболтать, но по ходу из-за пылыпоконопельства вляпались ещё большую "лужу".

Насчёт упрямвства - то факты знаете упрямая вещь.

И они говорят что по сути цифры "моего" Киева ниже от цифр "вашего" Киева ОТЛИЧАЮТСЯ не на 5% как вы тут тулили (видимо типа показать что разница небольшая , так как 5% это в принципе в пределах погрешности), а на более чем 30%.

Насчёт -"Уже проценты от процентов придумали считать "- то как-то неудобно вам растолковывать азы: как относительные цифры перевести в условные цифры, чтобы сравнить насколько цифры "моего" Киева ниже цифр "вашего" Киева.

Ваши 30-40% принимаются за 0.3х-0.4х. Мои 20-25% принимаются за 0.2х-0.25х

И где разница в 5% которую вы тулили?

Между тем видно, что мои слова - о том что цифра нижней границы "моего" Киева ниже на 1/3 чем цифра нижней границы "вашего" Киева - подтверждаются.

Насчёт так муляющего вам Тельбина, то, как говорится: солнце, воздух и вода - наши лучшие друзья.

В цифрах. В этот летний сезон было уже проведено 36 оздоровительно-спортивных занятий на пляжах озера Тельбин и проливе возле возле Русановской набережной.

Средняя продолжительность занятия непосредственно плаванием на водоёме составила 50 минут. Общая неспешно преодолённая дистанция непосредственно в воде составила как минимум 28800 м. Статистика, однако.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 11:38

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

проезжал сегодня по Тампере. Шел товарняк. Зрелище канечно еще то. Но там целых 50 метров от клубных домов, поэтому люстры не шатает. Впечатлило. Если б не целебная купель даже не знаю... Празношагающие мамочки с пацанчиками и пивасом в 10 часов утра. Идилия.
КГС дом на воссоединения начал красить. цвета пипец.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 11:48

flyman написав:
  budivelnik написав:

Справа в тому, що "экперт" с учьотки budivelnik - це фахівець в "коротких штанятах" відносно будівництва первинки Києва. От він і міряє вироблені будівельні роботи у своєму малоповерховому будівництві у львівській області квадратними метрами , в той час як київські будівельники вимірюють об'єми виконаних ними робіт у кубічних метрах https://www.youtube.com/watch?v=KkZm7GFJVpE (див. сюжет с 1хв 25 сек по 1хв. 55 сек).

Так те що говорить "экперт" с учьотки budivelnik треба дуже прискіпливо аналізувати на предмет його відповідності до реалій будівництва на первинці Києва.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 12:00

flyman написав:
  budivelnik написав:

1 Кімната в гуртожитку це 12 м2
2 22 м2 - це студіо
3 Для своїз працівників ( по їх бажанню) я не те що по 22 м2 , я й по 10 м2 -збудую
4 Я навіть згоден надати своїм працівникам безвідсотковий товарний кредит у вигляді м2 років на 3-5
  flyman написав:, а у вас 1 працівник за місяць виробляє на гора лише 1м2?
1 Мій працівник в місяць будує 3-5 м2 , при середньостатистичних українських - 1,5 м2/місяць на будівельника.
2 Вартість м2 складається не лише з виплат працівнику а й з податків і вартості комплектуючих (послуг) які я споживаю.
Адже я не можу збудувати цемзавод для виготовлення власного цементу чи металургійний комбінат чи мати власний обл- енерго-газ-вода.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 12:06

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

zahar_ написав:Справа в тому, що "экперт" с учьотки budivelnik
Захар - ПНХ
Чи не булоб так любязне "Дулясто-звіздоболисте рієлторське рило на підтанцьовці у адмінів цих сторінок для розігріву" свої звички по приклеюванню кличок залишити для власних потреб ?

Шановний фейслейс - я правильно виконав правило про взяття в кавички і надіюсь не використав жодного терміну який не примінявся до мене на цих сторінках . а значить можу надіятись що це повідомлення я зможу використовувати кожного разу коли "дуля замість мозгу" позволить собі випади в тоні які мені не до вподоби ?
  zahar_ написав:От він і міряє вироблені будівельні роботи у своєму малоповерховому будівництві у львівській області квадратними метрами , в той час як київські будівельники вимірюють об'єми виконаних ними робіт у кубічних метрах

1 Чи може "мозгодуля" показати мені статистичну звітність держкомстату де здача житла в експлуатацію вимірюється м3 ?
2 Чи може "звіздоболЗблаговісту" помножити самостійно м2 на висоту приміщення , чи для цього йому потрібно пройти курси тролення бо в голові вавка?
3 Для "захароволонтера забаненого або відправленого в резервацію на доміку і рієлті" повідомляю що в 2014 році висота приміщень які я будував становила 2,7 , тому мою фразу
мій працівник будує 3-5 м2 на особу
можна читати як
мій працівник будує 8,1-13,5 м3 на особу в місяць.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 09 сер, 2014 12:26, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2014 12:10

Frant написав:
1 А чого Ви дивуєтесь ?
При всій моїй повазі до Коломойського ( як до людини яка не дозволила пуйлу розвалити Україну) - він згідно з його декларації про дохід в 680 млн грн в 2013 - податків практично не платив . так як практично весь його дохід складається від доходу по депо ( який в 2013 взагалі не оподатковувався ) і доходу по акціям.
Я навіть не здивуюсь , якщо виявиться що на депо в його рідному Приватбанку лежав всього 1 млн на який нараховано 518 млн одних тільки відсотків. Що заважає менеджеру банку скласти такий договір для фізособи Коломойського ?
2 За 2013 рік я і контрольовані мною бізнеси сплатили приблизно 150 000 грн різних податків.
Це може й не багато , але повірте що і не мало.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 09 сер, 2014 12:24, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 18261827182818291830 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему