ravlik написав:Надо заставить будивельника поднять з.п. своим работникам и снизить цену на строящееся жилье. Пусть ему будет приятно от одного факта того, что он что-то строит, созидает. А зарабатывает он на этом что-то или терпит убытки - это вопрос десятый. Не все в этой жизни измеряется деньгами.
1 Хто ви такий щоб когось змушувати ? 2 Мої працівники отримують зарплату( на руки ) в розмірі 5000-6500 грн/місяць і це при тому що виготовляють продукт вартістю в 7000-9000 грн/м2
Таким чином , мій працівник живучи на зарплату дружини в стані заощадити на середньостатистичних 22 м2 на протязі 3 років. Я особисто вважаю це хорошим результатом.
тобто на кімнату в гуртожитку, квартир таких не будують , а у вас 1 працівник за місяць виробляє на гора лише 1м2?
ravlik написав:Надо заставить будивельника поднять з.п. своим работникам и снизить цену на строящееся жилье. Пусть ему будет приятно от одного факта того, что он что-то строит, созидает. А зарабатывает он на этом что-то или терпит убытки - это вопрос десятый. Не все в этой жизни измеряется деньгами.
1 Хто ви такий щоб когось змушувати ? 2 Мої працівники отримують зарплату( на руки ) в розмірі 5000-6500 грн/місяць і це при тому що виготовляють продукт вартістю в 7000-9000 грн/м2
Таким чином , мій працівник живучи на зарплату дружини в стані заощадити на середньостатистичних 22 м2 на протязі 3 років. Я особисто вважаю це хорошим результатом.
тобто на кімнату в гуртожитку, квартир таких не будують , а у вас 1 працівник за місяць виробляє на гора лише 1м2?
Только доходит что эксплуататор платит эксплуатируемым с тех денег которые может на них заработать? и работу не отбывают, а работают? Для тех кому чего-то мешает бывать за границей или на крайняк смотреть дискавери, сходите в Макдональдс. Посмотрите на организацию работы и как все "шуршат".
zahar_ написав:Вы подсунули подсчёт с другой стороны, я вам привёл своё мнение по подсунутому вами расчёту и думал что у Вас хватит сообразительности понять что когда говорилось о трети то речь идёт о том что я считаю что зарабатывают свыше 10 тыс. гривен то речь идёт о 20-25%.
Делим 20 на 30 и получаем что низшая граница "моего" Киева меньше низшей границы "вашего" Киева на 1/3
А вы вместо того чтобы уточнить что имелось ввиду когда говорилось о трети - начали хихикать и в результате сели в "лужу".
Как и с подсунутыми вами 5% - потому как некорректно считать разницу между нижней границей "вашего" Киева и верхней границей "моего" Киева. Вы же на финансовом форуме или где?
Захар, так дешево извиваетесь, так выкручиваетесь - ужос. Уже проценты от процентов придумали считать Ладно, отдыхайте в луже, т.е. в Тельбине, в упрямстве я с вами тягаться не собираюсь.
Я понимаю что Вам свой ляп про пять процентов крыть было нечем и вы начали "хороводы водить" дабы его заболтать, но по ходу из-за пылыпоконопельства вляпались ещё большую "лужу".
Насчёт упрямвства - то факты знаете упрямая вещь.
И они говорят что по сути цифры "моего" Киева ниже от цифр "вашего" Киева ОТЛИЧАЮТСЯ не на 5% как вы тут тулили (видимо типа показать что разница небольшая , так как 5% это в принципе в пределах погрешности), а на более чем 30%.
Насчёт -"Уже проценты от процентов придумали считать "- то как-то неудобно вам растолковывать азы: как относительные цифры перевести в условные цифры, чтобы сравнить насколько цифры "моего" Киева ниже цифр "вашего" Киева.
Ваши 30-40% принимаются за 0.3х-0.4х. Мои 20-25% принимаются за 0.2х-0.25х
И где разница в 5% которую вы тулили?
Между тем видно, что мои слова - о том что цифра нижней границы "моего" Киева ниже на 1/3 чем цифра нижней границы "вашего" Киева - подтверждаются.
Насчёт так муляющего вам Тельбина, то, как говорится: солнце, воздух и вода - наши лучшие друзья.
В цифрах. В этот летний сезон было уже проведено 36 оздоровительно-спортивных занятий на пляжах озера Тельбин и проливе возле возле Русановской набережной.
Средняя продолжительность занятия непосредственно плаванием на водоёме составила 50 минут. Общая неспешно преодолённая дистанция непосредственно в воде составила как минимум 28800 м. Статистика, однако.
проезжал сегодня по Тампере. Шел товарняк. Зрелище канечно еще то. Но там целых 50 метров от клубных домов, поэтому люстры не шатает. Впечатлило. Если б не целебная купель даже не знаю... Празношагающие мамочки с пацанчиками и пивасом в 10 часов утра. Идилия. КГС дом на воссоединения начал красить. цвета пипец.
Справа в тому, що "экперт" с учьотки budivelnik - це фахівець в "коротких штанятах" відносно будівництва первинки Києва. От він і міряє вироблені будівельні роботи у своєму малоповерховому будівництві у львівській області квадратними метрами , в той час як київські будівельники вимірюють об'єми виконаних ними робіт у кубічних метрах https://www.youtube.com/watch?v=KkZm7GFJVpE (див. сюжет с 1хв 25 сек по 1хв. 55 сек).
Так те що говорить "экперт" с учьотки budivelnik треба дуже прискіпливо аналізувати на предмет його відповідності до реалій будівництва на первинці Києва.
тобто на кімнату в гуртожитку, квартир таких не будують
1 Кімната в гуртожитку це 12 м2 2 22 м2 - це студіо 3 Для своїз працівників ( по їх бажанню) я не те що по 22 м2 , я й по 10 м2 -збудую 4 Я навіть згоден надати своїм працівникам безвідсотковий товарний кредит у вигляді м2 років на 3-5
flyman написав:, а у вас 1 працівник за місяць виробляє на гора лише 1м2?
1 Мій працівник в місяць будує 3-5 м2 , при середньостатистичних українських - 1,5 м2/місяць на будівельника. 2 Вартість м2 складається не лише з виплат працівнику а й з податків і вартості комплектуючих (послуг) які я споживаю. Адже я не можу збудувати цемзавод для виготовлення власного цементу чи металургійний комбінат чи мати власний обл- енерго-газ-вода.
zahar_ написав:Справа в тому, що "экперт" с учьотки budivelnik
Захар - ПНХ Чи не булоб так любязне "Дулясто-звіздоболисте рієлторське рило на підтанцьовці у адмінів цих сторінок для розігріву" свої звички по приклеюванню кличок залишити для власних потреб ?
Шановний фейслейс - я правильно виконав правило про взяття в кавички і надіюсь не використав жодного терміну який не примінявся до мене на цих сторінках . а значить можу надіятись що це повідомлення я зможу використовувати кожного разу коли "дуля замість мозгу" позволить собі випади в тоні які мені не до вподоби ?
zahar_ написав:От він і міряє вироблені будівельні роботи у своєму малоповерховому будівництві у львівській області квадратними метрами , в той час як київські будівельники вимірюють об'єми виконаних ними робіт у кубічних метрах
1 Чи може "мозгодуля" показати мені статистичну звітність держкомстату де здача житла в експлуатацію вимірюється м3 ? 2 Чи може "звіздоболЗблаговісту" помножити самостійно м2 на висоту приміщення , чи для цього йому потрібно пройти курси тролення бо в голові вавка? 3 Для "захароволонтера забаненого або відправленого в резервацію на доміку і рієлті" повідомляю що в 2014 році висота приміщень які я будував становила 2,7 , тому мою фразу мій працівник будує3-5 м2 на особу можна читати як мій працівник будує 8,1-13,5 м3 на особу в місяць.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 09 сер, 2014 12:26, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik написав:Виходить що на 6000 в місяць зарплати , що на 80 000 грн в місяць - податок один і становить приблизно 600 грн/місяць
Отак ми платимо податки. Не здивуюсь, якщо Ахметов також на податки витрачає 600 грн в місяць...
1 А чого Ви дивуєтесь ? При всій моїй повазі до Коломойського ( як до людини яка не дозволила пуйлу розвалити Україну) - він згідно з його декларації про дохід в 680 млн грн в 2013 - податків практично не платив . так як практично весь його дохід складається від доходу по депо ( який в 2013 взагалі не оподатковувався ) і доходу по акціям. Я навіть не здивуюсь , якщо виявиться що на депо в його рідному Приватбанку лежав всього 1 млн на який нараховано 518 млн одних тільки відсотків. Що заважає менеджеру банку скласти такий договір для фізособи Коломойського ? 2 За 2013 рік я і контрольовані мною бізнеси сплатили приблизно 150 000 грн різних податків. Це може й не багато , але повірте що і не мало.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 09 сер, 2014 12:24, всього редагувалось 1 раз.