|
VAB Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 28 лис, 2014 14:07
Жерминаль написав:Звичайно треба було! Бо хто кинувся одразу,то витягнув своє. Купив долар по 9-10 та й кайфує)))) а такі як я лузери-наівняки сидять в сраці.
А так бы все сидели "в сраці", это было бы справедливо.
-
radnyk
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лис, 2014 14:09
emeta написав:Беспредел конечно, но в CCB было гораздо жестче кураторы по пол года, отсутствие выплат вообще, "продажа" банка.. если сравнивать с Городским коммерческим, в ВАБ ввели ВА как-то ну совсем уж внезапно
кураторы НБУ сейчас есть во всех банках, даже в привате.
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 лис, 2014 14:23
DmGB написав: flyman написав:дивись, в Америці трохі інша система, напр. банки що пилососять депо населення не можуть грати на біржі.
Ти думаєшь, вони там не роблять так, щоб обійти ці обмеження? Да на раз-два, я впевнений. Завжди найпростіші рішення вони найвірніші. Як все починалося? Прийшов Кубів і сказав, що треба підтримати банки, тому що населення забирає депозити. І пішов рефінанс, що розхитав курс. Банки заробили, Кубів у Цюріху цікаво відпочиває з білявкою. Потім прийшла Гонтарєва - та сама пісня. А рішення просте: 1) заборона дострокового зняття депозитів, 2) нема підстав для рефінансу, 3) не розхитується курс, 4) не банкротують підприємства. Якщо ж відток депозитів є - то гроші повинні виплачуватись через ФГВ напряму одразу, якщо банк відмовляється віддати гроші з депозита, що закінчився, або з поточного рахунку. Тоді була б відповідальність і стабільність. А так - Україна як вона є.
і що це дасть, будуть як колись у Форумі якась або декада, або як у Дельті: вкладн на півроку і ібльше: 10х12, чи 7х24, тобто кожні 10 чи 7 днів автопролонгація, і так багато разів. Забрати можна дуже швидко. Мораторій тре було вводити зразу ще у лютому, тепер пізно.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 28 лис, 2014 14:25
kievlyanka написав: Жерминаль написав:А я дала слово більше не мати справу з банками! Мало того,що вклад був в гривні,забираю з 28 лютого,в два раза все здулося. То ще й осталося більше фонда. Моя квартира тю-тю,5 років праці даремно. Ще й зараз з Дельтою проблеми маю! Для мене це вперше,за цей період посивіла вже. Нічого не навчили помилики батьків з Ощадом.  значит нужно в чулок собирать только доллары
Жерминаль - нерухомість ще сильніше просіла, і ще просяде, так що не панікуй, я приблизно в такій самій ситуації. Працюй на стратегію. За рік-два відіб"єш втати, якщо будеш діяти з розумом.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 28 лис, 2014 14:44
Жерминаль на тему недвижимости читайте мои посты на профильной ветке и перестанете глупости писать про 5 лет тю-тю.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лис, 2014 14:52
flyman написав:За рік-два відіб"єш втати,
Цікаво, а при слові "втрати" враховується, те що за три останні роки в грн. сума на депозиті із поповненням збільшилася майже вдвічі? Чи ви лише мінуси бачите?
-
Shooter
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лис, 2014 15:01
flyman написав: kievlyanka написав: Жерминаль написав:А я дала слово більше не мати справу з банками! Мало того,що вклад був в гривні,забираю з 28 лютого,в два раза все здулося. То ще й осталося більше фонда. Моя квартира тю-тю,5 років праці даремно. Ще й зараз з Дельтою проблеми маю! Для мене це вперше,за цей період посивіла вже. Нічого не навчили помилики батьків з Ощадом.  значит нужно в чулок собирать только доллары
Жерминаль - нерухомість ще сильніше просіла, і ще просяде, так що не панікуй, я приблизно в такій самій ситуації. Працюй на стратегію. За рік-два відіб"єш втати, якщо будеш діяти з розумом.
смотря какая недвига, все равно хозяева хотят доллары за свой бетон, а не пачки грн 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лис, 2014 15:45
radnyk написав: DmGB написав: morino написав:Хочешь досрочное расторжение и свободный доступ к деньгам, получи ставку в 2-3 раза ниже обычной.
Ты не понял мысли? Попробуй перечитать текст еще раз. Речь не о досрочном расторжении, а как раз наоборот - о запрете на досрочное расторжение. Тогда получится как в народной поговорке "паникуй - не паникуй, все равно получишь...." Но если при условии, когда понятие "отток депозитов" сводится к минимуму, банк еще просит рефинанс - ну, тогда это уже повод для введения ВА или как минимум куратора, т.к. что-то в этом банке не так.
Верно нужно было запретит досрочное снятие, как 2008г. пока всё не стабилизируетса.
Сейчас никто банкам не запрещает прописывать в договоре штраф за расторжение раньше срока, некоторые уже так делают -10% от суммы депозита. Хочешь без штрафа иметь возможность расторгнуть депозит -оформляешь под низкий процент или держишь деньги на текущем счете. А запрет на досрочное снятие -это очередной шаг в сторону недоверия держать деньги в банке. Доверие населения к банковской системе можно вернуть только показав населению что государство заботится о своих гражданах , а не пытается их кинуть. (понимаю что нужно сделать и почему - но нет возможности донести ЭТО до тех людей которые принимают решение) А у нас всех обычных вкладчиков сейчас есть только право наблюдать как нас сознательно или несознательно держава обворовывает.
-
su27su
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лис, 2014 15:53
Писанины много, информации мало  Так и не понял, какой курс зафиксировали? 15,09 или 15,14?
-
nafanja333
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
|