немцы каждый пфениг считают, а если учесть что оренда в Киеве опала раза в два - не грех и переехать. Что они и делают. Оптимизация расходов в действии (а не как укр.кумовские банки - убытки терпят, но сидеть сиднями будут в крутом офисе)
|
|
Re: ПроКредитнемцы каждый пфениг считают, а если учесть что оренда в Киеве опала раза в два - не грех и переехать. Что они и делают. Оптимизация расходов в действии (а не как укр.кумовские банки - убытки терпят, но сидеть сиднями будут в крутом офисе) Re: ПроКредитТ.е присутствие они оптимизируют, но сваливать из Украины - нет.
Я так понимаю.
Pete, признавайтесь в каком отделении банка работаете? Re: ПроКредитЯк в цьому банку з зовнішніми платежами? Їх взагалі реально проводити через інтернет-банкінг і які комісії по Україні?
melario
Станом на сьогодні (саме так, станом на сьогодні!) з банком все гаразд. Можу відзначити, що, принаймні, стосується поточних рахунків ЮО та ФОП, платежі проходять, виконуються в день їх відправлення (або на наступний, якщо відправляються після 17:00). Комісії - залежить від тарифного плану. Якщо придбавати клієнт-банк, то 2 гривні за зовнішній платіж. Інтернет-банкінги, наскільки знаю, у них різні. ІБ для ЮО - зручний, питань нема. Щодо ІБ для приватних клієнтів, не знаю, але з того, що чув, задоволені ним менше, але виключно з причин, що без "наворотів". Щодо комісій по ІБ та здійснення платежів для приватних клієнтів - треба дивитись або на сайті, або дізнаватись в колцентрі, там люб'язно все пояснять. Інтернет-платежі здійснюються без перебоїв. По зарплатним карткам є у них фокус, що при знятті готівки знімається 0,8%, але вони повертаються на рахунок. Якщо підбивати підсумок, то станом на сьогодні (саме так, станом на сьогодні!) це один з небагатьох банків в країні, що залишились, яким можна відносно довіряти. Але ніхто не дасть гарантію на завтра. Наразі в країні такі реалії, що покласти можна навіть НацБанк лише з допомогою грамотно вибудуваної інформаціної атаки
Daily Mill, дякую за вичерпне, але не до кінця коректне інфо. Сьогодні подзвонив на гарячу лінію щоб уточнити всі деталі, з'ясувалось що зовнішні платежі оплачуються фіксованою сумою в 5 грн, що на сьогоднішній час дуже кльово, як для мене, бо як правило такі платежі вимірюються тисячами і 5 грн просто не відчутно і точно краще ніж 0,5% як в багатьох інших банках.
Крім того приємно вразила компетентність і чіткість відповідей консультанта колцентру. Я б навіть сказав ще краще ніж в Дельті в старі добрі часи. А зважаючи на те що я обирав для себе новий банк для обслуговування між Прокредитом та Ідея - то рівень щонайменше дистанційного обслуговування однозначно переконав мене на користь першого! Будемо пробувати, сподіваюсь не помилився. melario
Ну, за не до кінця коректне інфо вибачай вже) Просто реально не заморочувався, скільки комісія, тому що, дійсно, по кишені не б'є. Особисто для мене головне, що працюють більш-менш чітко і надійно
Это тариф для физиков - 5 грн, но для платежей до 50 000 грн. Больше за один банковский день не дают переводить. Вот все тарифы
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||