немцы каждый пфениг считают, а если учесть что оренда в Киеве опала раза в два - не грех и переехать. Что они и делают. Оптимизация расходов в действии (а не как укр.кумовские банки - убытки терпят, но сидеть сиднями будут в крутом офисе)
|
|
![]() Re: ПроКредитнемцы каждый пфениг считают, а если учесть что оренда в Киеве опала раза в два - не грех и переехать. Что они и делают. Оптимизация расходов в действии (а не как укр.кумовские банки - убытки терпят, но сидеть сиднями будут в крутом офисе) ![]() Re: ПроКредитТ.е присутствие они оптимизируют, но сваливать из Украины - нет.
Я так понимаю.
![]() Pete, признавайтесь в каком отделении банка работаете? ![]() ![]() Re: ПроКредитЯк в цьому банку з зовнішніми платежами? Їх взагалі реально проводити через інтернет-банкінг і які комісії по Україні?
![]() melario
Станом на сьогодні (саме так, станом на сьогодні!) з банком все гаразд. Можу відзначити, що, принаймні, стосується поточних рахунків ЮО та ФОП, платежі проходять, виконуються в день їх відправлення (або на наступний, якщо відправляються після 17:00). Комісії - залежить від тарифного плану. Якщо придбавати клієнт-банк, то 2 гривні за зовнішній платіж. Інтернет-банкінги, наскільки знаю, у них різні. ІБ для ЮО - зручний, питань нема. Щодо ІБ для приватних клієнтів, не знаю, але з того, що чув, задоволені ним менше, але виключно з причин, що без "наворотів". Щодо комісій по ІБ та здійснення платежів для приватних клієнтів - треба дивитись або на сайті, або дізнаватись в колцентрі, там люб'язно все пояснять. Інтернет-платежі здійснюються без перебоїв. По зарплатним карткам є у них фокус, що при знятті готівки знімається 0,8%, але вони повертаються на рахунок. Якщо підбивати підсумок, то станом на сьогодні (саме так, станом на сьогодні!) це один з небагатьох банків в країні, що залишились, яким можна відносно довіряти. Але ніхто не дасть гарантію на завтра. Наразі в країні такі реалії, що покласти можна навіть НацБанк лише з допомогою грамотно вибудуваної інформаціної атаки ![]()
![]() Daily Mill, дякую за вичерпне, але не до кінця коректне інфо. Сьогодні подзвонив на гарячу лінію щоб уточнити всі деталі, з'ясувалось що зовнішні платежі оплачуються фіксованою сумою в 5 грн, що на сьогоднішній час дуже кльово, як для мене, бо як правило такі платежі вимірюються тисячами і 5 грн просто не відчутно і точно краще ніж 0,5% як в багатьох інших банках.
Крім того приємно вразила компетентність і чіткість відповідей консультанта колцентру. Я б навіть сказав ще краще ніж в Дельті в старі добрі часи. А зважаючи на те що я обирав для себе новий банк для обслуговування між Прокредитом та Ідея - то рівень щонайменше дистанційного обслуговування однозначно переконав мене на користь першого! Будемо пробувати, сподіваюсь не помилився. ![]() melario
Ну, за не до кінця коректне інфо вибачай вже) Просто реально не заморочувався, скільки комісія, тому що, дійсно, по кишені не б'є. Особисто для мене головне, що працюють більш-менш чітко і надійно ![]()
![]()
Это тариф для физиков - 5 грн, но для платежей до 50 000 грн. Больше за один банковский день не дают переводить. Вот все тарифы
|
|