Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
adeges написав: Схема красивая. Практическая ее ценность равна нулю.
И конечно цена - это неотъемленая характеристика любого товара.
Спрос равен нулю - это прикольное утверждение. Не буду приводить схем из учебников, но основы микроэкономики говорят, что спрос есть при любой цене, только его величина (а меряется спрос количеством) является функцией цены товара (а не наоборот). Для простоты под товаром подразумеваем например 1-к квартиру Т-4 на Бальзака, конечные четные номера. Когда цена этой квартиры станет 3 грн, то за ней выстроится очередь в 42 млн (включая стариков и младенцев). Это и будет спрос на эту квартиру при цене в 3 грн. При цене в 300000 грн. спрос уменьшится до 5-10 человек.
Ви яксось віз ставите поперед кобили. У Вас ф-я ціни - пряма палка, що казує на те, що ціна фіксована, а після цього малюєте криву попиту. Хоча підручники з економікс пишуть, що ціна є точкою перетину кривих попиту і пропозиції.
flyman написав:У Вас ф-я ціни - пряма палка, що казує на те, що ціна фіксована, а після цього малюєте криву попиту. Хоча підручники з економікс пишуть, що ціна є точкою перетину кривих попиту і пропозиції.
Погано читали ви підручники з економікс, хоча й не дивно. 1) Навіть фіксована ціна - це теж функція. Щоб казати про те, що у конкретному випадку функція не може мати такого вигляду, потрібні певні аргументи. 2) Тут маємо дискретний товар, тож і функції - дискретні, немонотонні, з розривами. Причому обидві. А відповідно, можуть як не мати перетину (абстрактно), так і мати їх безліч
baraka написав:тогда, скажем, мухе-киосаке, в качестве инвестиции выгоднее покупать какой-то домик. Больше просядет сейчас - больше вырастет когда будет подъём. Ы ?
"Домік" все одно дорогий. Дорожче, ніж квартира в багатоквартирному будинку. З зрозумілих причин.
А у Флаймена ліміт 200 000 гривень. Думаю, гараж на ДВРЗ він зможе купити. Провести туди воду, газ і каналізацію, прибудувати 2-й поверх - і можна жити простаку))) Проте це покращення вимагає ще 200 000 грн)))))
Прохожий написав:Видимо в понедельник с утра опохмел в буфете недетский
Пасан зранку п,є якийсь скломий. Тому що несе повну ахінею.
Frant написав:"Домік" все одно дорогий. Дорожче, ніж квартира в багатоквартирному будинку. З зрозумілих причин.
А у Флаймена ліміт 200 000 гривень. Думаю, гараж на ДВРЗ він зможе купити. Провести туди воду, газ і каналізацію, прибудувати 2-й поверх - і можна жити простаку))) Проте це покращення вимагає ще 200 000 грн)))))
но чисто теоретически ( https://www.youtube.com/watch?v=AUovGLdse9w ) если бы муха был успешным киосаки и ему нужно было бы инвестировать (именно инвестировать) скажем 1 лям баксов, то ему выгоднее было бы их инвестировать в домики чем в квартирки, верно ? кто-то может опровергнуть ?
Frant написав:"Домік" все одно дорогий. Дорожче, ніж квартира в багатоквартирному будинку. З зрозумілих причин.
но чисто теоретически ( https://www.youtube.com/watch?v=AUovGLdse9w ) если бы муха был успешным киосаки и ему нужно было бы инвестировать (именно инвестировать) скажем 1 лям баксов, то ему выгоднее было бы их инвестировать в домики чем в квартирки, верно ? кто-то может опровергнуть ?
чисто теоретически нет. Квартиру можно и легче сдать чем домик в мухосранске обласных Ипеней. А на практике ситуации разные
Востаннє редагувалось Первый в Пон 01 гру, 2014 13:32, всього редагувалось 1 раз.
w_bufett написав:Ребят я по секрету сказал а Вы? Ватники и москали... Инфа 100%. Я в Консорциуме состою, информацию получаю первым! Смотрите что фин. рынки творят! и точную дату и время, когда я написал... Некоторые миллионы за 5 мин. зарабатывают!
Взагалі-то такі закидони тут не вітаються. Рекламу Форекса, Баунті та іншого непотребу - краще роби в іншому місці! Ризикуєш!