Вы письменно будете обращаться? Подскажите куда, хочу тоже написать.
Мне назначили на 2 декабря, документы все были оформлены заранее. Когда приехал, сказали, что денег нет, дадим только кусок, замначальника возомнила себя правительницей судеб, кому давать, кому не давать, начала плести про каких-то больных бабушек, мол им тоже нужно. На мой вопрос, почему мой заказ не выполнен (заказ был сделан 26.11), сказали обращаться к менеджеру, которому я делал заказ. А менеджер тупо сидит и улыбается, ни одного слова не говорит. Теперь они рассказывают, что их мол не подкрепили. Плевал банк на клиентов. Как меня они точно потеряли.
Отримував недавно %% у $, що були зараховані на 2625 , наші банки вміють заробляти на ріному місці (не без явної/неявної підтримки НБУ). З 2625 можна знімати або гривнею за курсом купівлі банку, або у валюті в касі, але потрібно вділити банці 1% від суми. Довелося поділитися з банком 1%. В депо договорі виплата %% у валюті вкладу, але на картку, в договорі про обслуговування картки нічого про виплату валюти гривнею, формально банк виконав умови депо договору - сплатив %% у валюті вкладу, але реально ...
m u k написав:Отримував недавно %% у $, що були зараховані на 2625 , наші банки вміють заробляти на ріному місці (не без явної/неявної підтримки НБУ). З 2625 можна знімати або гривнею за курсом купівлі банку, або у валюті в касі, але потрібно вділити банці 1% від суми. Довелося поділитися з банком 1%. В депо договорі виплата %% у валюті вкладу, але на картку, в договорі про обслуговування картки нічого про виплату валюти гривнею, формально банк виконав умови депо договору - сплатив %% у валюті вкладу, але реально ...
А Вы тарифы по своей карте смотрели? По некоторым картам тариф за перевод на другой счёт - 1%. Ведь согласно вновь продлённому постановлению Нацбанка, валюту напрямую с карточного не выдают.
якщо пам*ять мені не зраджує, там спочатку наміри були благими - неідентифікованим клієнтам і "незрозумілі" поступлення виплачувати гривнею, але мене банк ідентифікував + джерело походження надходжень на рахунок також зрозуміле. планую відмовлятись від їхньої карти на користь поточного рахунку. раніше виплати з рахунку 2638 добре проходили, не обов'язково нав*язувати картковий продукт
Исходя из реалий сего дня Депозит «Новорічні свята - 2015» http://www.kruss.kiev.ua/private_person ... s/newyear/ "На безрыбье и рак рыба" Рассматриваю только вариант в грн. Для 3-х мес. средняя температура по палате 23