Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5556575859 ... 413>
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 08:33

Интересное инвестпредложение.... http://kiev.ko.olx.ua/obyavlenie/mini-k ... 6;promoted
Карбид

Подякував: 27 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 09:26

Карбид написав:Интересное инвестпредложение.... http://kiev.ko.olx.ua/obyavlenie/mini-k ... 6;promoted

Цікаве хіба що для Флаймена і Йцукена)))

Питання в тому, що цей котедж НЕ є нерухомістю.

Він легко транспортується, тобто - це рухомість)))

Тобто вже краще трейлер купити. Проблема у відсутності готової інфраструктури - джерел води, каналізації, газу, енергії.
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 09:50

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

ADBOKAT написав:А Амат новое авто от "сильно б/у" отличить не может :shock:

а ведь пример на самом деле интересный...

он показывает что авто пробежав примерно 100 тыщ потеряло примерно ПОЛОВИНУ стоимости

что лишний раз доказывает факт того что считая экономику покупки пригорода в расчете на езду на своем авто надо учитывать не только топливо, а и в обязательном порядке амортизацию

ПыСы Амат, а что разве цивик с 2007 года не фейслифтился? с чего ты взял что машина в салоне новая была?
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 10:17

Frant написав:
  Карбид написав:Интересное инвестпредложение.... http://kiev.ko.olx.ua/obyavlenie/mini-k ... 6;promoted

Цікаве хіба що для Флаймена і Йцукена)))

Питання в тому, що цей котедж НЕ є нерухомістю.

Він легко транспортується, тобто - це рухомість)))

Тобто вже краще трейлер купити. Проблема у відсутності готової інфраструктури - джерел води, каналізації, газу, енергії.

Шо значить проблема? Правильні хлопці кажуть, що достатньо буде листа в Київводоканал, Київенерго і Київгаз, і протягом місяця всьо, на шару, буде!!!
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 10:20

Frant написав:
  Amat написав:Я понимаю, что на форуме любые "мысли" и "выражения" безнаказанны.... Однако это не отменяет проявлений вашей собственной культуры...

Поясніть, будь ласка, навіщо писати на форуми "заманухи"???
Потім - позичати очі у Сірка і робити вигляд, що все нормально.
Це і є рівень ВАШОЇ "культури".

Замість того, щоб визнати свою помилку.

Ну не може нова машина продаватись в звичайному салоні за півціни!
Ви переплутали авто б/в з новою.
Всього навсього.

І не хочете цього визнати.

О, так уже намного лучше... это ведь совсем другой слог.
Франт, я с лёгкостью признаю вам и всем остальным, что я ошибся и они по таким ценам не продаются. Это подтвердил Макс. И скорее всего на ценнике было просто написано, что это б\у, а я поленился дождаться менеджера...
Другое дело, что я и не заявлял однозначно, что они продаются...а сказал, что видел ценник.. и обычного вопроса уверен ли я в том, что это они таки продаются, я бы ответил нет - перезвоните, уточните.... что я собственно и сделал.
Но это уже не важно. Чуть выше я принёс свои извинения :wink:
Amat

Подякував: 115 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

3
1
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 10:30

yura_ написав:
  ADBOKAT написав:А Амат новое авто от "сильно б/у" отличить не может :shock:

а ведь пример на самом деле интересный...

он показывает что авто пробежав примерно 100 тыщ потеряло примерно ПОЛОВИНУ стоимости

что лишний раз доказывает факт того что считая экономику покупки пригорода в расчете на езду на своем авто надо учитывать не только топливо, а и в обязательном порядке амортизацию

ПыСы Амат, а что разве цивик с 2007 года не фейслифтился? с чего ты взял что машина в салоне новая была?

Патаму ша там был фейслифтанутый цивик..... насколько фейслифтанутый я не знаю, так как последний дизайн цивика, который помню я как раз 2007 года. но там стоял новее....
как новая аакорд
как и новый цивик.

Да и суть не в том... ценник может быть один, а машина другая....просто ценник на неё где-то "спрятали"... или в салоне, или сзади, или в багажнике... да мало ли.
Amat

Подякував: 115 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

3
1
Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 10:38

airmax78 написав:Давно я Голосеево не рекламировал.

Что и дальше дешевеет?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 10:42

Первый написав:Правильні хлопці кажуть, що достатньо буде листа в Київводоканал, Київенерго і Київгаз, і протягом місяця всьо, на шару, буде!!!

Це які? Банда "обвалішок" на чолі з "експертом"????

З свого досвіду. Щоб замінити домовий лічильник води (з шматком труб), мешканці були змушені писати колективні листи в адміністрацію району, міську адміністрацію,в Київводоканал, ще й заплатити громадських коштів 500 грн за відключенння води і ремонт. Я особисто цим займався. Всього лише три місяці біготні і півдесятка листів))))
Це в старому будинку-сталінці.

Щодо підключення комунікацій на новому місці - думаю, всі ці зусилля і гроші треба помножити на 100, а може, і на 1000)))
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 10:47

Frant написав:
  Первый написав:Правильні хлопці кажуть, що достатньо буде листа в Київводоканал, Київенерго і Київгаз, і протягом місяця всьо, на шару, буде!!!

Це які? Банда "обвалішок" на чолі з "експертом"????

З свого досвіду. Щоб замінити домовий лічильник води (з шматком труб), мешканці були змушені писати листи в адміністрацію району, міську адміністрацію,в Київводоканал, ще й заплатити громадських коштів 500 грн за відключенння води і ремонт. Всього лише три місяці біготні і півдесятка листів))))

Ой, а "теоретически", на підставі глибоких теоретичних, філосовсько-урбаністично-егоїстично-центричних мрій і відповідно до справедливих дій нового Уряду, певні дони із когорти па піісят вважють, що Київенерго на колінах повинно приповзти і просити купити 200 квт на місяць.
Тому, 1 лист і фсе, комунікації є і вони нічого не коштують...
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 гру, 2014 11:01

Прохожий написав:ЗЫ: если не секрет ценник на аренду в гривне подняли? :?

А вы?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 5556575859 ... 413>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Ana, IGNAT і 1 гість