Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER, DIV, спасибо! Ответьте еще на вопрос о снятии купюр в А-банке. Как снимать нал, если понадобится? С процентами, с уни или есть что-то подобное КДВ?
DIV написав:novichok 1)Ні, бо це два різні банки з єдиною базою даних 2)Опосередковано. Хоча якщо у вас в Приваті ліміт, то в Абанку кредитка з нульовим лімітом і навпаки.
с незаконной единой базой данных, т.к. приватбанк не имеет права передавать мои персональные данные в А-банк )
V2 написав:IMPRINTER А Ви самі не передавали, нічого в А-Банку не відкривали?
открывал .. когда первый раз пришел в А-банк все мои данные там были )
Відкрили карту голд(тепер жалію, може знищу), а прийшло повідомлення на емейл, що Приват дякує мені за те що я відкрив Універсалку....... (долбана Універсалка Привата- це кредитка, на якій посадили пів України і кормлять Коломойського)????? В понеділок йду у віділення виясняти що це за прікол! Коли був у віділеннні - з розмови менеджера я зрозумів, що А-банк це і є Приват, і базу клієнтську що в одному, що в другому банку менеджер бачить в програмі. Це получається що мої дані Приват зливає А-банку і наоборот, якось це все незаконно виглядає!!! З Приватом до квітня і буду прощатися!!!
Какие тарифы по переводам на карту любого банка Украины и мира? - с карты украинского банка на карту ПриватБанка - без комиссии; - с карты украинского банка на карту украинского банка - 1% (минимум 5 грн); - с карты ПриватБанка на карту украинского банка - 1% (минимум 5 грн); - с карты ПриватБанка на карту ПриватБанка - без комиссии; - с карты ПриватБанка на карту зарубежного банка - 1% + 10грн.