Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:по какой статье пустим Киевэнерго? Легализация Доходов? Наркотики? дача взятки? ДЛя того чтобы осушществить примусова ліквідація з конфіскацією усього майна юридичної особи?
Зы. Автор БАРАН
Баран ли автор-не знаю, я не юрист. С сутью статьи , кроме ответственности, согласны?
йцукен написав:я ни откуда не бежал и ни от чего не спалася, я коренной киевлянин, на зависть тебе, понаехавшему заробитчанину, который сдает хрущ со спадщины.
Хлоп, ти пишеш відверту маячню і омюрони ))) Якщо я "понаїхавший" - то звідки в мене в Києві спадщина??? Ти сам собі протирічиш! Чи ти "клюкнув" стакан горілки вже з самого ранку? Чи ти тупий як валянки?
Навіщо ти клеїш з себе киянина? Раніше ти писав про себе ось що:
йцукен написав:я снимаю хату, трешку за 8к уже пошел 5-й месяц
А ще в тебе є претензії до української мови і до "хунти".
Тобто, за всіма ознаками, ти біженець з ЛуГондонії.
А працюєш ти ріелтором, тому що влаштуватись на більш кваліфіковану роботу в тебе не вистачає освіти і працелюбності.
Йцукен! Поки ти не вивчиш арифметики та державної мови - до тих пір ти не зможеш купити нерухомість в Кєві!
если кто не понял что произошло... в 2013 году за трешку в киеве хотели около экв. 880 тысяч грн, сейчас основная масса хотелок в днепре на трешку в спальнике это около экв. 850 тысяч грн
дешевеет однако (с)
Востаннє редагувалось yura_ в Чет 25 гру, 2014 11:19, всього редагувалось 1 раз.
Первый написав:по какой статье пустим Киевэнерго? Легализация Доходов? Наркотики? дача взятки? ДЛя того чтобы осушществить примусова ліквідація з конфіскацією усього майна юридичної особи?
Думаю легко за дачу взятки чалавеку-аленю сотрудниками компании чтобы подключить ему бОльшую мощность чем он заказывал
Frant написав:Йцукен, як і більшість вихідців з Донбасу, вважає, що Донбас - це такий пуп України. І що всі в Києві повинні знати, що робиться в Донбасі, які там ціни і т.п. .
Франт як і більшість прадаванів на КРЖН думає, що Київ - пуп України, і що всі в Україні повинні знати які ціни в Києві і рівнятися на них. Та чого Франт, он Президент і Прем"єр з столиці носа не висовують, бо що далі "історичного цетру" - дальні іпеня, або іпєеня іпєнєй, і там порядним людям нєх що робити. А вихіднці з південного сходу для них гірше негрів-втікачів часів рабства і расизму. Київ - тільки для порядних людей тіпа Франта і Фейслеса та його друзів із з/пл вище 10000 грн у 2013.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 25 гру, 2014 11:19, всього редагувалось 3 разів.
zahar_ написав:стоит усиленно косящий виртуальную капусту "пассажир" из Бучи.
я наверное вас расстрою, но на сегодняшний момент, несмотря на наличие импотеки, в общем балансе я уже в плюсе...
На форумі учотки Захара і Юри можуть спати срокійно. Захар- альтернативщик, а Юра гривневий іпотечник. Ось двоє, кому більше-менше повезло, і хто може бути не тільки на слові а й практично "експерт", а не "сапожнік без сапог".
Востаннє редагувалось flyman в Чет 25 гру, 2014 11:19, всього редагувалось 1 раз.
йцукен написав:http://delo.ua/finance/nbu-banki-i-mvf-soglasovali-memorandum-o-restrukturizacii-valjut-286829/ ну что, дорогие мои растишки, очередной виток девала и отсутствие ипотеки лет на 20 в этом государстве популистов.
ahuet'
Так наоборот - наконец-то решат эту проблему и те, кто хочет погашать - получат такую возможность, а тех, кто хочет просто кинуть банк и при этом забрать залог - будут "мочить". Т.к. с вероятностью 90% вслед за этой реструктуризацией будет принят пакет законов полностью меняющий сегодняшнюю бесправную позицию кредитора. Так что принятие такого меморандума - это сигнал к тому, что ипотека относительно скоро возобновится, при этом цены на залоги существенно не упадут, т.к. при таком варианте распродавать их никто не будет.
flyman написав:На форумі Захар і Юра можуть спати срокійно. Захар- альтернативщик, а Юра гривневий іпотечник. Ось двоє, кому більше-менше повезло
Флаймен теж може спати спокійно. 200 000 вистачить, щоб орендувати ліжко-місце чи кімнату з холодильником ще кілька років. А набільше йому немає сенсу розраховувати.
flyman написав:Франт кушає з подачки влади, і як влада міняється,
Неук, ти коли вивчиш державну мову?
Востаннє редагувалось Frant в Чет 25 гру, 2014 11:23, всього редагувалось 2 разів.
йцукен написав:http://delo.ua/finance/nbu-banki-i-mvf-soglasovali-memorandum-o-restrukturizacii-valjut-286829/ ну что, дорогие мои растишки, очередной виток девала и отсутствие ипотеки лет на 20 в этом государстве популистов.
ahuet'
Так наоборот - наконец-то решат эту проблему и те, кто хочет погашать - получат такую возможность, а тех, кто хочет просто кинуть банк и при этом забрать залог - будут "мочить". Т.к. с вероятностью 90% вслед за этой реструктуризацией будет принят пакет законов полностью меняющий сегодняшнюю бесправную позицию кредитора. Так что принятие такого меморандума - это сигнал к тому, что ипотека относительно скоро возобновится, при этом цены на залоги существенно не упадут, т.к. при таком варианте распродавать их никто не будет.
ах-ха, возібнавиться, але папізже (мінімум 2-3 роки), як казав наш майстер слова ще рік тому. Спочітку тре щоб аліні понісли гріші в баньки.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 25 гру, 2014 11:27, всього редагувалось 1 раз.
yura_ написав:если кто не понял что произошло... в 2013 году за трешку в киеве хотели около экв. 880 тысяч грн, сейчас основная масса хотелок в днепре на трешку в спальнике это около экв. 850 тысяч грн
дешевеет однако (с)
Юра, от не ліпи гривню до КРЖН, ще рано, піпл не хаває.