Дельта Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 238239240241242 ... 4821>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Дельта Банк - БАНКРОТ 2.9 5 2765
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
24%
665
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
18%
502
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
460
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
717
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
421
Всього голосів : 2765
Повідомлення Додано: Сер 07 січ, 2015 21:38

Delta official Шановний ДО,

а як моя інформація може бути прийнята в роботу, якщо Ви не знаєте інших даних про мене і про операцію?... чи може я чогось не розумію...
Це по-перше.

а по-друге, в кінці грудня в мене у відділенні була одна надзвичайно неприємна історія з небажанням працівника видати мені письмовий ориганіл платіжного доручення з відміткою банку про його отриманння, коли я хотів перевести гроші зі свого рахунка підприємця на інший свій рахунок... до речі, 3 банківських дні вроді би вже пройшло - але до тепер на мій ніший рахунок підприємця кошти не надійшли...
я ще паруд нів почекаю, а потім розпишу тут на форумі цю ситуацію ,і як мені працівники посилалися на вказівки "зверху" і т.д.
koliankovskiy

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 січ, 2015 21:39

rufius написав:В Привате можно (по курсу 19).

Да уж, по 19.305... Зато без 2% налога, все лично Бене... :(
sola

Подякував: 492 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 січ, 2015 21:39

Watcher написав:
  зеленый написав: этот момент вообще не понятен. как это без комиссии?

У меня ни Аваль, ни Сбербанк ни копейки денег не берет за зачисление на мои карты денег с Дельты, так что ничего удивительного, просто карточные продукты надо правильные выбирать, а не вестись на проценты. ;-)
ЗЫ: Посмотрел в других банках, тоже слегка офигел, когда увидел, что за зачисление денег банки берут какие-то проценты, совсем нюх потеряли...

Грубо на таком только Приват промышляет, на том и стоит, ну и еще некоторые колоссы - остальные не такие жадные
cobalt60

Подякував: 40 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 січ, 2015 21:42

sola написав:
  rufius написав:В Привате можно (по курсу 19).

Да уж, по 19.305... Зато без 2% налога, все лично Бене... :(

Ну так было не всегда, было можно и по 11, и по 12, и недавно по 13 и по 14.
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 січ, 2015 21:43

koliankovskiy написав:Delta official Шановний ДО,

а як моя інформація може бути прийнята в роботу, якщо Ви не знаєте інших даних про мене і про операцію?... чи може я чогось не розумію...
Це по-перше.

Наданих Вами раніше даних було достатньо для перевірки інформації та для фіксування Вашого звернення.
а по-друге, в кінці грудня в мене у відділенні була одна надзвичайно неприємна історія з небажанням працівника видати мені письмовий ориганіл платіжного доручення з відміткою банку про його отриманння, коли я хотів перевести гроші зі свого рахунка підприємця на інший свій рахунок... до речі, 3 банківських дні вроді би вже пройшло - але до тепер на мій ніший рахунок підприємця кошти не надійшли...
я ще паруд нів почекаю, а потім розпишу тут на форумі цю ситуацію ,і як мені працівники посилалися на вказівки "зверху" і т.д.

Уточніть всі деталі в особистих повідомленнях.
Delta official

Подякували: 1410 раз.

Профіль

Добрый вечер!
Может кто-нибудь объяснить на пальцах, можно ли с карты "Мастеркард ОК№1" снять деньги или перевести их в какой-нибудь другой банк на карту?
Востаннє редагувалось Greenforest в Сер 07 січ, 2015 21:44, всього редагувалось 2 разів.
Greenforest

Заблокований
Подякував: 6 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

cobalt60 написав:Грубо на таком только Приват промышляет, на том и стоит, ну и еще некоторые колоссы - остальные не такие жадные

Те карты, на которые Приват берет за зачисление, выдача бесплатная. Те банки, у которых и зачисление и выдача бесплатные (типа Дельты) чувствуют себя не особо хорошо.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 07 січ, 2015 21:45

diplomnet написав:сегодня перевоил 7 тонн грн. с привата в Дельту на 25.5 % платеж ждал минут 12-15 вот так вам... невсе у коломойского быстро!

7 тонн - ужас-то какой - зачем такое писать? В регламенте коломойского перевод за 3 минуты прописан? просто блаблабла
cobalt60

Подякував: 40 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 січ, 2015 21:51

Delta official написав:
  koliankovskiy написав:Delta official Шановний ДО,

Це по-перше.

Наданих Вами раніше даних було достатньо для перевірки інформації та для фіксування Вашого звернення.

Уточніть всі деталі в особистих повідомленнях.

Шановний ДО,

щодо приватного переказу на 2500 грн на інший рахунок в ДБ - буду чекати на швидке врегулювання ,якщо Вам достатньо інформації...

щодо ситуації з платіжним дорученням підприємця - з метою надання Вам всіх даних мушу заскочити в офіс і підняти платіжку (яку я в кінці-кінців добився) і тоді напишу Вам все в приватному повідомленні. Сподіваюся зробити це найближчими днями.
koliankovskiy

Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 січ, 2015 21:52

Greenforest написав:Добрый вечер!
Может кто-нибудь объяснить на пальцах, можно ли с карты "Мастеркард ОК№1" снять деньги или перевести их в какой-нибудь другой банк на карту?

у дельты MC неработает
sopkotomhu

Подякував: 9 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

#<1 ... 238239240241242 ... 4821>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей