|
Дельта Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 07 січ, 2015 21:38
Delta official Шановний ДО,
а як моя інформація може бути прийнята в роботу, якщо Ви не знаєте інших даних про мене і про операцію?... чи може я чогось не розумію... Це по-перше.
а по-друге, в кінці грудня в мене у відділенні була одна надзвичайно неприємна історія з небажанням працівника видати мені письмовий ориганіл платіжного доручення з відміткою банку про його отриманння, коли я хотів перевести гроші зі свого рахунка підприємця на інший свій рахунок... до речі, 3 банківських дні вроді би вже пройшло - але до тепер на мій ніший рахунок підприємця кошти не надійшли... я ще паруд нів почекаю, а потім розпишу тут на форумі цю ситуацію ,і як мені працівники посилалися на вказівки "зверху" і т.д.
-
koliankovskiy
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 січ, 2015 21:39
rufius написав:В Привате можно (по курсу 19).
Да уж, по 19.305... Зато без 2% налога, все лично Бене... 
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 січ, 2015 21:39
Watcher написав: зеленый написав: этот момент вообще не понятен. как это без комиссии?
У меня ни Аваль, ни Сбербанк ни копейки денег не берет за зачисление на мои карты денег с Дельты, так что ничего удивительного, просто карточные продукты надо правильные выбирать, а не вестись на проценты.  ЗЫ: Посмотрел в других банках, тоже слегка офигел, когда увидел, что за зачисление денег банки берут какие-то проценты, совсем нюх потеряли...
Грубо на таком только Приват промышляет, на том и стоит, ну и еще некоторые колоссы - остальные не такие жадные
-
cobalt60
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 січ, 2015 21:42
sola написав: rufius написав:В Привате можно (по курсу 19).
Да уж, по 19.305... Зато без 2% налога, все лично Бене... 
Ну так было не всегда, было можно и по 11, и по 12, и недавно по 13 и по 14.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 січ, 2015 21:43
koliankovskiy написав:Delta official Шановний ДО, а як моя інформація може бути прийнята в роботу, якщо Ви не знаєте інших даних про мене і про операцію?... чи може я чогось не розумію... Це по-перше.
Наданих Вами раніше даних було достатньо для перевірки інформації та для фіксування Вашого звернення. а по-друге, в кінці грудня в мене у відділенні була одна надзвичайно неприємна історія з небажанням працівника видати мені письмовий ориганіл платіжного доручення з відміткою банку про його отриманння, коли я хотів перевести гроші зі свого рахунка підприємця на інший свій рахунок... до речі, 3 банківських дні вроді би вже пройшло - але до тепер на мій ніший рахунок підприємця кошти не надійшли... я ще паруд нів почекаю, а потім розпишу тут на форумі цю ситуацію ,і як мені працівники посилалися на вказівки "зверху" і т.д.
Уточніть всі деталі в особистих повідомленнях.
-
Delta official
-
-
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Добрый вечер! Может кто-нибудь объяснить на пальцах, можно ли с карты "Мастеркард ОК№1" снять деньги или перевести их в какой-нибудь другой банк на карту?
Востаннє редагувалось Greenforest в Сер 07 січ, 2015 21:44, всього редагувалось 2 разів.
-
Greenforest
-
-
- Заблокований
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
cobalt60 написав:Грубо на таком только Приват промышляет, на том и стоит, ну и еще некоторые колоссы - остальные не такие жадные
Те карты, на которые Приват берет за зачисление, выдача бесплатная. Те банки, у которых и зачисление и выдача бесплатные (типа Дельты) чувствуют себя не особо хорошо.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 07 січ, 2015 21:45
diplomnet написав:сегодня перевоил 7 тонн грн. с привата в Дельту на 25.5 % платеж ждал минут 12-15 вот так вам... невсе у коломойского быстро!
7 тонн - ужас-то какой - зачем такое писать? В регламенте коломойского перевод за 3 минуты прописан? просто блаблабла
-
cobalt60
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 січ, 2015 21:51
Delta official написав: koliankovskiy написав:Delta official Шановний ДО, а як моя інформація може бути прийнята в роботу, якщо Ви не знаєте інших даних про мене і про операцію?... чи може я чогось не розумію... Це по-перше.
Наданих Вами раніше даних було достатньо для перевірки інформації та для фіксування Вашого звернення. а по-друге, в кінці грудня в мене у відділенні була одна надзвичайно неприємна історія з небажанням працівника видати мені письмовий ориганіл платіжного доручення з відміткою банку про його отриманння, коли я хотів перевести гроші зі свого рахунка підприємця на інший свій рахунок... до речі, 3 банківських дні вроді би вже пройшло - але до тепер на мій ніший рахунок підприємця кошти не надійшли... я ще паруд нів почекаю, а потім розпишу тут на форумі цю ситуацію ,і як мені працівники посилалися на вказівки "зверху" і т.д.
Уточніть всі деталі в особистих повідомленнях.
Шановний ДО, щодо приватного переказу на 2500 грн на інший рахунок в ДБ - буду чекати на швидке врегулювання ,якщо Вам достатньо інформації... щодо ситуації з платіжним дорученням підприємця - з метою надання Вам всіх даних мушу заскочити в офіс і підняти платіжку (яку я в кінці-кінців добився) і тоді напишу Вам все в приватному повідомленні. Сподіваюся зробити це найближчими днями.
-
koliankovskiy
-
-
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 січ, 2015 21:52
Greenforest написав:Добрый вечер! Может кто-нибудь объяснить на пальцах, можно ли с карты "Мастеркард ОК№1" снять деньги или перевести их в какой-нибудь другой банк на карту?
у дельты MC неработает
-
sopkotomhu
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-