AlexHol написав:kievlyanka пригород можно рассматривать только как дополнительный вариант и только для загородного отдыха на выходных - оптимально дом или таунхауз
я про дом и пишу, не нравятся мне новостройки выше 5 этажей, частный дом одобряю, как и личное авто, куда же без него
правильный вариант - квартира в киеве (обязательно!) + дом или таунхаус в пригороде
и губозакаточная машинка в кармане. ох уж мне эти "советы бывалых"
budivelnik написав:2 Ба більше , цих +34 ніколи не буде взагалі , по тій простій причині , що середньодобова температура у Львові середньодобова___максимальна денна січень -4,62__________0 лютий -3,1___________5 березень +1,1_________11 квітень +7,7__________17 травень +13,2_________20 червень +16,1_________21 липень +17,3__________21 серпень+16,8__________17 вересень+13,0_________11 жовтень +8,0__________4 листопад+2,5__________0 грудень -2,1__________11 середня за рік +7,2 3 Покажіть тепер Ви мені , регіон України в якому на 7 ранку +34 З того що я знайшов Одеса - найтепліший місяць - липень , з середньодобовою в 23 градуси.
Будивельнык незнаю откуда это инфо,інформація звідсиhttp://www.meteoprog.ua/ua/climate/Lviv/(там естествеено дневная и ночная темп смешаны) но я вам расскажу что я испытал на своей шкуре. Этим летом (непомню то ли июль то ли август), если надо я могу уточнить я возращался из карпат. отдыхал там. так вот выехал из под ужгорода в 10 утра и охренел через час(темп в авто показывало уже +31). Такое солнце шпарило что нельзя было руль держать сверху нормально и торпеда в авто так нагрелась что аж дымела, не спасал никакой климат-контроль.доехал я до львова часам к 12 --началась полная жесть. думаю ну его нах ехать еще часов 5 по такому пэклу до киева--заночую во львове. и остановился под Львовом в 10 км есть комплекс бухта викингов(думаю вы его знаете). он расположен в лесу--так вот там не было нечем дышать. а когда я полез в ихнее озеро ,,освежиться,, то такое ощущение было что зашел в горячую ванну--очень неприятно. Вышел и пошел в номер под прохладный душ и кондиционер. Так что и во Львове бывает ОЧЕНЬ-ОЧЕНЬ жарко.
Знаєте, порівнювати консервну банку з капітальною будівлею - дуже розумно Під дією сонячного випромінювання поверхня спокійно може нагрітись до 80 градусів , але при цьому одночасно вона а - охолоджується повітрям б - охолоджується за рахунок теплопередачі в глибину матеріалу. Товщина б*** авто - 1-1,5 мм ( таким чином що на зовнішній стороні , що на внутрішній - температура практично однакова В приміщенні , зовнішня частина стіни не буде нагріта навіть до 80 ( бо знаходиться не перпендикулярно до сонця ( на відміну від даху авто) і при цьому товщина стіни ( якщо привести до металу - еквівалентна приблизно 10-15 метрам) , в той час коли внутрішня буде мати 18 градусів.
Тепер розумієте , чому консервна банка нагрівається моментально , а в будинку стіна на протязі 12 годин дня не встигає прогрітись на всю глибину ( тобто вдень вона нагрівається , а вночі охолоджується )
ПС Надіюсь Ви чули , що температура в підвалі практично круглорічно становить 14 градусів , а все завдяки тому , що літом грунт прогрівається,взимку охолоджується, і тому середньорічна-14.
ППС Абсолютний мінімум температури повітря (мінус 33,6 °С) зафіксовано 10 лютого 1929 р., абсолютний максимум (37,0 °С) – у серпні 1921 р.
ПППС А що Ви хотіли отримати від деревяного будиночку товщиною стіни в 10 см ? При цьому всьому Чи можете Ви зрозуміти Якщо вдень світить сонце і нагріває все навколо , то вночі сонце відсутнє , а значить , якщо денне тепло не пройшло крізь правильно утеплений будинок , то вночі ці стіни охолонуть і в середині приміщення завжди буде комфортна температура.
1.Во первых я машину с квартирой не сравнивал я вам написал +31 было за бортом и описал ситуацию на улице во львове с температурой 2.во вторых в окна ваших квартир наверно тоже светит солнце? наверно так же как в окно автомобиля. Пусть там не так сильно нагревается--но там тоже жарко 3. не понял про деревяный будыночок...я вобще то жил в основном корпусе, который тоже как бы утеплен пенопластом...если вы об этом...и там было очень жарко