ми з дружиною писали ось таку:
Уповноваженій особі ФГВФО
на здійснення тимчасової адміністрації
у ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК»
пані Чернявській Олені Степанівні
Симоненко Семена Семеновича
М. Тернопіль, проспект. Степана Бандери, кв.666
Тел.
ЗАЯВА
Мною, Симоненко Семеном Семеновичем, 30 лютого 2014 р, було укладено договір із ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» (далі - ПАТ «Міський Комерційний Банк»).
Номер договору строкового банківського вкладу: №2630/65/666666.
Згідно п.1.3.1 Частини №1 даного Договору, було відкрито строковий депозитний рахунок 2630666666 (МФО 339339).
По закінченню строку депозиту, депозит був пролонгований банком без мого відома та погодження із перерахуванням коштів на особовий рахунок 2630777777 (угода 2630/65/777777).
Дані підтверджуються випискою про стан рахунків від 30 лютого 2015р, отриманої мною особисто у відділенні банку в БЦ «Парус» (що знаходиться за адресою м. Київ, вул. Мечникова 2а), сума заборгованості (коштів на рахунку, зобов'язань ПАТ «Міський Комерційний Банк» переді мною в межах даного договору) складає 1,00 грн (тіло депозиту) та 0,1 грн. – нарахування відсотків по депозиту.
На своє звернення в Публічне Акціонерне Товариство Акціонерний Банк «УкрГазБанк» (при укладанні банківського договору із ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» моє місце проживання було вказане в м. Тернопіль) станом на 30 лютого 2015 р., у виплаті таких сум, згідно вищезазначеного договору строкового банківського вкладу, мені у ПАТ АБ «УкрГазБанк» було відмовлено, із посиланням на те, що у списках/реєстрах, котрі ПАТ АБ «УкрГазБанк» отримав для здійснення виплат вкладникам ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК», такі суми на моє прізвище та ІНН – відсутні.
На підставі викладеного прошу:
1) Включити мене в списки на виплату коштів у ФОНДІ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ, згідно моїх договорів, укладених із ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК».
2) Здійснити виплату в повному об’ємі передбаченому даним договором (вклад та відсотки).
3) Повідомити мене у письмовому виді про дату здійснення виплати.
Повідомлення, листи та іншу кореспонденцію прошу направляти за адресою:
М. Тернопіль, проспект. Степана Бандери, кв.666 на ім’я Симоненко Семена Семеновича
До даної заяви додаю:
1) Копію договору між мною, Семенченко С.С. та ПАТ «Міський Комерційний Банк».
2) Копію виписки від 30.02.2015
3) Копію паспорта громадянина України на ім’я Семенченко С.С.
4) Копія Індивідуального Податкового Номеру на ім’я Семенченко С.С.
32.03.2015 Семенченко С.С. ______________