Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 25772578257925802581 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2015 22:04

cus написав:
  Джон Коннор написав:
Это точно! Если бы я сегодня не приехал в "Парус", то меня бы и не подумали включать в реестры! Сам офигел! Сидел бы и ждал с моря погоды. Хотя я не дробил, и у меня гораздо меньше 200 тыс. грн. А так — отксерили договор, паспорт, ИНН (видать, для передачи в ФГВФЛ) и пообещали ориентировочно на 27 марта следующую очередь.

Вам устно пообещали или выдали какой-то документ?
Что дает Вам уверенность в том, что Вы уже в реестре?

+1, аналогичная ситуація. завтра еще раз подьеду узнать есть ли в списке.
Adamski

Подякував: 16 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2015 22:17

С начала февраля находился за пределами Украины, нет было возможности заниматься получением вклада. У меня возникло три вопроса:
1. Вклад должен был закончиться 17 ноября. Мог ли банк его пролонгировать снова, т.к. ВА ввели на несколько дней позже?
2. Если вклад не пролонгировался, есть ли ограничения по срокам получения вкладов 1-й или 2-й очереди7
3. Если окажется, что меня нет в реестре, каковы мои действия? (Живу не в Киеве)
Заранее благодарен за ответы.
ishvara

Подякував: 330 раз.
Подякували: 110 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2015 22:18

prokopenko_ub написав:
  solomon123 написав: Всего в списках было около 200 реальных вкладчиков без каких либо причин для отказа на выплаты в первую очередь. ...Но, во второй очереди, ни одного человека со списков и вообще по всем карточным и текущим счетам не оказалось...

Ну да, должностные лица нарушают с ваших слов. Возвращайте списки Рязанчика, и станет так, что 200, кто отбашлял за списки получило бы, а остальные тысячи простых остались бы ни с чем. Так что всё это чушь полнейшая, вам в суд уже пора обращаться!

У вас с головой все в порядке? Какой Рязанчик? Кто, кому и за что отбашлял? (фу, пошлое слово). Какие 200 и какие тысячи простых? Вот уж, действительно, чушь полная. А в суд пойдем, когда раскрутим откаты, за которые вас и вам подобных всунули в списки на выплаты "энное" количество раз. Вы еще смеет рот открывать? У людей текущие с марта месяца, а их засунут в последнюю очередь и не факт, что Чернявская не придумает очередную отмазку, чтобы не выплатить. Вы свое получили и раз, и два и никак не успокоитесь. А все маетесь сплетнями, как наркоман дозой. Стыдно, должно быть, батенька идти на поводу у бабских пересудов в личках.
solomon123

Подякував: 1 раз.
Подякували: 365 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2015 22:45

Adamski написав:
  cus написав:
  Джон Коннор написав:
Это точно! Если бы я сегодня не приехал в "Парус", то меня бы и не подумали включать в реестры! Сам офигел! Сидел бы и ждал с моря погоды. Хотя я не дробил, и у меня гораздо меньше 200 тыс. грн. А так — отксерили договор, паспорт, ИНН (видать, для передачи в ФГВФЛ) и пообещали ориентировочно на 27 марта следующую очередь.

Вам устно пообещали или выдали какой-то документ?
Что дает Вам уверенность в том, что Вы уже в реестре?

+1, аналогичная ситуація. завтра еще раз подьеду узнать есть ли в списке.

Обязательно пишите заяву или жалобу на имя Чернявской Е.С., чтобы включили Вас в реестр , в которой фиксируете передачу копий документов с их перечнем, и пусть Вам ее в банке тут же зарегистрируют.Копия остается у вас.
lavralena1211

Подякував: 80 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2015 23:12

Adamski

Подякував: 16 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2015 23:26

Adamski написав:lavralena1211 єта заява?
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

В вольной форме, но обязательно с перечнем копий документов, которые Вы отдаете.Бланк с шапкой в Парусе дадут.
lavralena1211

Подякував: 80 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 10:17

solomon123 написав:Добрый вечер, уважаемые вкладчики!...
Мы решили собрать вкладчиков на акцию протеста во вторник, 10 марта, в 10-30. Приехали 13 человек из регионов и Киева...
Да, Андрей Ярославович, который курирует в Фонде совсем другие вопросы, помог всем, кто приехал. 12 вкладчиков получили свои вклады вчера и сегодня.

Дякуючи всім "колєгам по нещастю" які змогли (захотіли) приїхати (більшість не вперше приїзджає) під Фонд, ми змогли відстояти своє право і отримали свої гроші. Дякуємо заступнику директора-розпорядника Андрію Ярославовичу Оленчику за допомогу у вирішенні проблем вкладників. І особлива подяка Оксані Іванівні за реальну підтримку всіх тих хто звертається до Вас, і просить допомогти. За Вашу порядність та не байдужість, хай Вам Бог дає здоров'я.
masik

Подякував: 23 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 11:20

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

Все отдали в ОТП, оставить на депо сильно не склоняли.

Спасибо всем на этой ветке, иногда было полезно.
И пусть здохнут все кто на мне таким образом нажился. С....
voloha

Подякував: 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 11:33

Adamski написав:lavralena1211 єта заява?
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

ми з дружиною писали ось таку:

Уповноваженій особі ФГВФО
на здійснення тимчасової адміністрації
у ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК»
пані Чернявській Олені Степанівні
Симоненко Семена Семеновича
М. Тернопіль, проспект. Степана Бандери, кв.666
Тел.

ЗАЯВА

Мною, Симоненко Семеном Семеновичем, 30 лютого 2014 р, було укладено договір із ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» (далі - ПАТ «Міський Комерційний Банк»).
Номер договору строкового банківського вкладу: №2630/65/666666.
Згідно п.1.3.1 Частини №1 даного Договору, було відкрито строковий депозитний рахунок 2630666666 (МФО 339339).

По закінченню строку депозиту, депозит був пролонгований банком без мого відома та погодження із перерахуванням коштів на особовий рахунок 2630777777 (угода 2630/65/777777).

Дані підтверджуються випискою про стан рахунків від 30 лютого 2015р, отриманої мною особисто у відділенні банку в БЦ «Парус» (що знаходиться за адресою м. Київ, вул. Мечникова 2а), сума заборгованості (коштів на рахунку, зобов'язань ПАТ «Міський Комерційний Банк» переді мною в межах даного договору) складає 1,00 грн (тіло депозиту) та 0,1 грн. – нарахування відсотків по депозиту.

На своє звернення в Публічне Акціонерне Товариство Акціонерний Банк «УкрГазБанк» (при укладанні банківського договору із ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» моє місце проживання було вказане в м. Тернопіль) станом на 30 лютого 2015 р., у виплаті таких сум, згідно вищезазначеного договору строкового банківського вкладу, мені у ПАТ АБ «УкрГазБанк» було відмовлено, із посиланням на те, що у списках/реєстрах, котрі ПАТ АБ «УкрГазБанк» отримав для здійснення виплат вкладникам ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК», такі суми на моє прізвище та ІНН – відсутні.

На підставі викладеного прошу:
1) Включити мене в списки на виплату коштів у ФОНДІ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ, згідно моїх договорів, укладених із ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК».
2) Здійснити виплату в повному об’ємі передбаченому даним договором (вклад та відсотки).
3) Повідомити мене у письмовому виді про дату здійснення виплати.
Повідомлення, листи та іншу кореспонденцію прошу направляти за адресою:
М. Тернопіль, проспект. Степана Бандери, кв.666 на ім’я Симоненко Семена Семеновича

До даної заяви додаю:
1) Копію договору між мною, Семенченко С.С. та ПАТ «Міський Комерційний Банк».
2) Копію виписки від 30.02.2015
3) Копію паспорта громадянина України на ім’я Семенченко С.С.
4) Копія Індивідуального Податкового Номеру на ім’я Семенченко С.С.

32.03.2015 Семенченко С.С. ______________
makstern

Подякував: 252 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 11:35

Maximilius Коллега! :D :D :D
LM56

Подякував: 0 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

#<1 ... 25772578257925802581 ... 2663>