|
ПроКредит (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 24 бер, 2015 15:16
Stringer та ні, це якраз зрозуміло  в мене он інші питання є 
-
bor
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2015 18:13
уже почти созрел на открытие валютной карточки в "ПроКредитбанке" (на фоне заумности и дороговизны в "Укрсиббе" и возможности снять с валютной карточки в кассах только гривну в эквиваленте в "Правексе"), но заметил сноску*:
* При знятті готівки, розрахунках карткою в термін менший ніж 10 календарних днів з дати зарахування коштів на рахунок стягується додаткова комісія 0,8%
-
Engineer32
-
-
- Подякував: 141 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2015 02:22
Engineer32 написав:уже почти созрел на открытие валютной карточки в "ПроКредитбанке" (на фоне заумности и дороговизны в "Укрсиббе" и возможности снять с валютной карточки в кассах только гривну в эквиваленте в "Правексе"), но заметил сноску*: * При знятті готівки, розрахунках карткою в термін менший ніж 10 календарних днів з дати зарахування коштів на рахунок стягується додаткова комісія 0,8%
Сберегательный по факту краткосрочный с комиссией на досрочно снятую сумму, что для карточного счета конечно неудобно. Но для сберегания вроде подходит.
-
]OvO[
-
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2015 12:38
У відділенні питав про 10 днів для коштів, які повернулись з депо - сказали, що це також прирівнюється до внесення і потрібно чекати 10 днів. Зараз перечитав тарифи: "При знятті готівки, розрахунках картою в термін менший ніж 10 календарних днів з дати зарахування коштів на рахунок стягується додаткова комісія 0,8%. Дана комісія не застосовується до пенсій, заробітньої плати, інших соціальних виплат, відсотків за депозитом, суми депозиту по закінченню строку розміщення згідно договору в рамках укладених з банком договорів."
-
Rebel
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2015 12:23
Знову неоднозначність виплила  В вигляді: Оплата комісії за дострокове використання коштів згідно тарифів банку.
Наскільки я зрозумів враховується остання дата поповнення, і не берется до уваги що викорастана сума вже була на картці до "дати проведення розрахунку - 10 днів". Будьте уважні: якщо плануєте дві операції зняття та поповнення - проводьте поповнення після зняття!
-
bor
-
-
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2015 13:26
bor Якщо так як ви описуєте то це грабіж! У банк звертались?
-
Rebel
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2015 13:29
bor написав:Знову неоднозначність виплила  В вигляді: Оплата комісії за дострокове використання коштів згідно тарифів банку.
Наскільки я зрозумів враховується остання дата поповнення, і не берется до уваги що викорастана сума вже була на картці до "дати проведення розрахунку - 10 днів". Будьте уважні: якщо плануєте дві операції зняття та поповнення - проводьте поповнення після зняття!
Поняли неверно. Никаких танцев с бубном делать не нужно. Следите только затем, чтобы сумма снятия была не больше той, которая уже пролежала 10 дней
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 бер, 2015 13:32
Stringer написав:Следите только затем, чтобы сумма снятия была не больше той, которая уже пролежала 10 дней
Менеджер в банку мене також запевняла, що, справді - спочатку використовуються ті кошти, що вже пролежали 10 днів і на них комісія не поширюється. Однак офіційного роз'яснення в документах я не знайшов. Є тільки фраза процитована вище, в якій сказано "10 днів після поповнення рахунку".
-
Bobb
-
-
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2015 13:40
Bobb написав: Stringer написав:Следите только затем, чтобы сумма снятия была не больше той, которая уже пролежала 10 дней
Менеджер в банку мене також запевняла, що, справді - спочатку використовуються ті кошти, що вже пролежали 10 днів і на них комісія не поширюється. Однак офіційного роз'яснення в документах я не знайшов. Є тільки фраза процитована вище, в якій сказано "10 днів після поповнення рахунку".
вам шашечки или ехать? практика критерий истины
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 бер, 2015 13:58
Stringer написав:вам шашечки или ехать? практика критерий истины
Я просто виклав відомі мені факти. Менеджер може помилятись або не знати якихось нюансів. Якщо ніде немає якогось нормативу, яким закріплено порядок використання цієї комісії, знати напевне ми не можемо. Якщо є хтось, хто особисто стикався з цією ситуацією, його досвід можна було сприймати як "ехать". А інакше - це просто обіцянка підвезти )))
-
Bobb
-
-
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
|